פרק 55

פרק 59 (גיקסא שלי)

בפרקים הקודמים בשיר שלנו... נורה מספרת על עברה עם אביגדור הלהקה מרגיע אותה,לילי ודובה מגעים לבית חולים,תמרה מכירה לכבודה את שמש ושירי,נורה וקרין ניפגשות.... היום בשיר שלנו... נורה-קרין שלי!(רצה לחבק אותה) קרין -אמא אני יספר לך איך אני חייה על תיבהלי... נורה-לא להיבהל?! איך לא מה זה פה תחיית המתים?! פתיח... שם הפרק-תחיית המתים.... בוקר הגיע... בלופט כולם מיתאוררים... רני-יואוו איזה כאב ראש! חלי-אתה מדבר על כאב ראש לי יש כאב בטן! ציון-לי יש עיפות ... יונתן-תפסיקו שלושתכם ם לי זה יותר חמור לי יש פיק בירכיים! רני ציון וחלי מיסתכלים על יונתן במבט משונה.... ואומרים -אניאויי! בבית חולים ד''ר תבור נימצאת בחדר של שמש שירי ותמרה.... ד''ר תבור-טוב זה לא הגיוני שהלהקה מגיע לפה כול הזמן משו פה ניראה לי חשוד.... בשמיים.. כבודה-נעים לי להכיר שמש ושירי... שירי-ולנו לא אנחנו רוצות לחיות! שמש-תמרה תעשי משו מה את חברה שלנו.... תמרה-תירגעו זו כבודה כלומר אלוהים והיא תסביר לכם מה זה המקום הזה... כבודה-אתם בבכ''ום הבכ''ום הוא בסיסי בין חיים למוות אתם נימצאות במוות כליני ואני יראה את עברכם ויחליט עם כדאי להשאיר אותכן ואיפה ועם להחזיר אותכן... שמש-ברור שאנחנו חייבות לחזור תמרה תגידי לה! כבודה-כידוע לכם תמרה הגיע לפה כבר בעבר כמה וכמה פעמיים וגם לא הבינה למה,אז אני הפכתי אותה לשליחה שלי היא עוזרת לי בדברים והיא גם חוזרת לחיים וכפי שאתן לא ידעתם החבר'ה שלכם כבר יודעים... שירי-סיפרת להם ולנו לא? תמרה-אמ..(כבודה קוטעת אותה) כבודה-אתם ההיתם בניתוח כשהיא סיפרה להם... שמש-רגע מה קרה לנו ביכלל? תמרה-הזריקו לכם סמיים רעל לגוף שישרי-מי אביגדור? קיטעי מעבר שכבודה ותמרה מספרות להם מיזה זה אביגדור וחבורתו... שמש ושירי מביטות אחת בשנייה.. בבית החולים כולם הגיעו... יונתן-מה איתן? ד''ר תבור-הם עדיין באותו מצב אני מציע שתישבו תנוחו מטפלים בהם כרגע התורפה נגד הרעל שנתנו לכם זה סתם זה לא אמיתי אבל על תידאגו אנחנו מטפלים בזה יש מצב שהם יצאו מיז ה כי אתם זוכרים שסיפרתי לכם על התרופה נגד הרעל הזה התורפה האמיתית? רני-כן מה איתה? ד''ר תבור-היא תגיע היום בערב... (כולם שמחים יש יש יש!) בבית מלון... קרין-אמא אנחנו צריכות ללכת כבר את באה?! נורה-כן אני באה אני עוד לא מצליחה להקל את זה שאת כאן... קרין-נו מה לעשות זה האקדח הזה... בשמיים... כבודה-אני מניחה שכבר בוקר טוב אז אתם הבנתם את הסיפור? שמש-כן שירי-האירית הזות חתיכת.. אופס סליחה... כבודה-זה בסדר היא כבר בגהנום כלואה... תמרה-טוב אז שנתחיל אלוקים? כבודה-כן שנתחיל (עם פטיש ביד ושולחן לידה בום בום בום!) אבל ליפני זה צריך ליקרוא למישו... תמרה-הבנתי אותך (כבודה מעבירה לה פתק בייד) כבודה-זו הכתובת ומהר! תמרה-רצה שירי-מה זה? כבודה-הפתע... בנתים... מראים איך חיים מגיע וקרין ונורה הוספות אותו עם האוטו... קרין-אמא מיזה? חיים-זו קרין?! נורה-סיפור ארוך קרינוש תכירי זה האבא החורג שלך... קרין(לוחצת לו את היד) נעים לי להכיר חיים? בשמיים תמרה מגיע להראל חיבוק ארוך... הראל-כמה היתגאגאתי אליך... תמרה-גם אני הראל-הם הגיעו תמרה-כן מהלילה הראל טוב אני בא... שירי ושמש מחכות והראל מגיע עם חיוך... שמש ושירי מיסתכלות אחת על השנייה בהלם.... סוף הפרק...

ילד רע 15

New member
לא נמאס לכם?!!?!?!?!.!?!?!!?!?!??!?!??!?!?!

זה כבר עובר כלום גבול! מלא שגיאות בתוך ההודעות, בכותרות, בתוכן, בלי הדגשות, בלי נקודות, בלי פסיקים (במלה אחת - פיסוק), בלי סדר או הגיון מבני, ועם מאתיים הודעות אחת-אחרי-השנייה. לא נמאס לכן/ם לכתוב? זה ממש מיותר.

amir6661

New member
לא צריך להתנפל...

א. לי אין שגיאות או בעיות פיסוק, אתה כנראה מתכוון לנירית. ב. כמעט לכל אחד במדינה הזאת יש שגיאות כתיב לא צריך להתרגש מזה... ג. אני לא מצדיק שגיאות כתיב, אבל גם אם לנירית יש קצת שגיאות פה ושם זה לא עושה את פרקים שלה פחות טובים.

מורקי111

New member
לא צריך להתעצבן..

הם בסה"כ עושים משהו..דיי נחמד.. לפי דעתי-ממש לא מיותר.. ולמרות שזה דיי מעצבן , הטעויות כתיב ופיסוק האלה, הן לא מה שבגללו הם צריכים להפסיק לכתוב. אני דווקא בעד כל התסריט לעונה החמישית. אחרי הכל, אז כמעט הדבר היחיד שעוד איך שהוא קשור לשיר שלנו בפורום הזה.. לא?!

תודה ../images/Emo13.gif

וגם עם יש שגיאות הם לא כאלה נוראיות אפשר להבין מה כתוב...

לצערי אני אצא מגעיל ואסכים איתו... ../images/Emo45.gif

זה מיותר כי כמעט אף אחד לא קורא. וזה מלא באמת בשגיאות. והסברתי להן גם אלף פעם שהם צריכים לשרשר את הכל לשירשור אחד. ולא לפתוח לכל פרק שירשור, כי זה למעשה מציף את הפורום... ואם זה היה פורום פעיל הן מזמן היו מקבלות חסימה, אבל זה שהפורום לא פעיל לא אומר שאפשר לעשות מה שרוצים, יש גולשים שנהנים דווקא מהסדר ..

מורקי111

New member
אתה הבנת אותי לא נכון..

ככה,בכל אופן,נראה לי.. אני לא התכוונתי שהם צריכים להציף ולעשות בלאגן בפורום, אלא כן התכוונתי שזה דווקא דיי נחמד מה שהם עושים.. ושוב, מה עדיף?! כל הסקרים והשאלונים- שלא קשורים בשום מידה לסדרה, או.. הדבר היחידי שנשאר קשור לסדרה, וזה המשך הסדרה..

ילד רע 15

New member
זה אפילו מציק

לא יודע אם הבנת את הכוונה שלי, אבל כל פעם שנכנסים לפורום רואים את זה אפילו טיפת השקעה. אם כבר עושים אז שיהיה כותרת, שיהיה משהו... ולא לפרק את הפרק לתגובות-תגובות זה באמת מעצבן יותר מאשר מציף כאילו מישהו באמת קורא את זה? וגם אם כן, למה לפתוח כל הזמן שרשורים? למה פשוט לא לשרשר את להודעה אחת גדולה כל יום. יש לה 3 ימים לחיות. (זה למחברות ההודעה)

אני מסכימה עם חלק מהדברים...

אולי באמת צריך לעשות לזה שירשור מיוחד ואת כל הפרים לכתוב בשרשור... אבל עדין לא הייתי אומרת שזה מיותר.. אני למשל כן קוראת את הפרקים האלה (לפחות את מה שמעניין אותי מהם..) אבל לפעמים כן צריך להשתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב, וגם אם יש שגיאות אז לא נורא רק להשתדל לא להחסיר הודעות כי זה די מפריע בקריאה! בהצלחה בהמשך הכתיבה!

נכון זה מה שאמרתי להן תמיד לפתוח שירשור

אחד גדול לכמה פרקים, הן כל יום כותבות פרק... אז בשקט הן יכניסו 4 פרקים בשירשור, מה שאומר לחלק ב4 מהעומס שעל הפורום...

אתה צודק../images/Emo45.gif

אבל אני חושבת שזה לא נכון להגיד שזה מיותר.. אבל כל אחד ודעתו...

הפרקים מסודרים מאוד...

ויש שירשורים.... ויש קוראים... אלה שלא מעוניניים ליקרוא שלא היקראו כמוך...

nizan 15

New member
../images/Emo115.gifהדבר היחיד שמפריע לי הוא השגיאות

בהתחלה הייתי קורא רק קצת מההתחלה, מהאמצע ומהסוף, בחפיף. אבל אחרי ש-amir6661 התחיל לכתוב קראתי את הפרקים בשלמותם כי פשוט היה כיף לקרוא את זה בלי שגיאות, וגם יצאו לו פרקים יפים. אתה אומר שהבעיה זה שהם פותחים כל פעם שירשור, אבל בעצם כל שירשור מחזיק רק שלושה ימים, אז הם יכולים לכתוב אולי רק 3 פרקים בשירשור ואז להמשיך בשירשור חדש, וזה מה שהם עושים. אולי בהתחלה זה לא היה ככה, אבל בזמן האחרון הם מכניסים כמה שיותר פרקים לשירשור לפני שהוא פג.

ילד רע 15

New member
לא נכון...

אז אם הם מכניסים 2-3 פרקים בשרשור אחד אפשר להכפיל את ה2-3 ב3 כי כל יום יש כאן שרשור! אפשר להכיל 6-8 פרקים בשרשור

amir6661

New member
אתה כנראה לא זוכר

אבל בשרשור הקודם יש את כל הפרקים מפרק 47 עד פרק 54 שזה אומר 8 פרקים בשרשור! והשרשור הנוכחי ישמש אותנו עד פרק 63 בערך

ילד רע 15

New member
הכוונה היא שבמקום לפתוח כל יום-יומיים שרשור

חדש, תפתחו פעם בשלושה ימים. אם ביום-יומיים אתם מכניסים 8 פרקים נניח, בשלושה ימים אפשר להכניס לפחות 12, ואני עדיין בספק אם מישהו עוקב או קורא את זה בכלל. זה לא אסתטי, זה לא קריא, אין סמיילים, שום דבר לא מודגש, אין פיסוק, אין סדר, אין מבנה מוגדר.

תתפלו יש שירשורים פשוט ליפעמים פותחים חדש

כי זה עובר לדף השני ויש כאלה שקוראים

למעלה