פרק 55

פרק 55

בפרקים הקודמים בשיר שלנו... ד''ר תבור מבסרת ללהקה שאין זמן להכין את התרופה,כבודה מבסרת להראל שתמרה הולכת לבוא הערב לשמיים וגם שירי ושמש,ריקי מקבלת מי כבודה הוראות לאקדח שלה ויורה בקרין ,הלהקה נידרשת להגיע לאביגדור ושמה מכוונים עליהם אקדחים ואז קרין מופיע ויורה באביגדור.... היום בשיר שלנו... שם הפרק-חזרת פיתאום.... ברקע השיר.. קרין-שאף אחד לא יזוז! קרין הורגת את אירית אלון ובוריס... הלהקה רצה לחבק את קרין... כולם אומרים-קרין איך חחזרת איזה קטע.... קרין-ירו בי באקדח החיים... יונתן-אקדח החיים? פתיח... בהודו נורה ספקטור מקבלת טלפון... נורה-הלו? על הקו בית החולים-שלום לך נורה ספקטור... נורה-שלום עם מי אני? בית החולים-מדברים בית החולים מי תל אביב רמב''ם רצינו לבסר לך ששמש פרוסט באישפוז עם חברתה הם הורעלו אינך מוזמנת לביקור פה שלחנו לך כרטיס והיסיכוי שתגעי ליראות אותם קטן אולי זה היה הסוף... (מנתקים) נורה-(בוכה) חיים-מה קרה מי זה היה? נמורה-שמש פרוסט הולכת למות... חיים-שיט! איך מה? נורה-אני לא יודעת הרעילו אותה ואת חברה שלה או משו אני חייבת לקחת את הכרטיס שלי ולטוס הם שלחו לי ... חיים-אוקיי אני כבר יגיע מחר על תידאגי לכי לשם עכשיו.. אני יביא לך הכול... (חיבוק פרידה) נורה רצה... הלהקה וקרין במישרד של אביגדור.... קרין-זה אקדח כזה שעם אלוהים מחליט להחזיר מישו לחיים הוא פשוט יורה בו בדרך כלל זה על קומה אבל במיקרה הזה חברה של הראל עשתה את זה במירמה.... רני-מה? אז רגע להראל יש חברה? קרין-באו שבו אני יספר לכם את הכול מהתחלה... רואים קיטעי מעבר שקרין מספרת... תמרה-אואוו סיפור ארוך... קרין-כן סיפור דיי ארוך.... אה תמרה אני כבר יודעת עידכנו אותי ליפני שהגעתי אני חושבת שאת צריכה לספר משו ללהקה ובמיוחד לרני... כולם מיסתכלים על תמרה... בשמיים... ריקי-מה זה לאן היא הלכה? הראל-אני חושב שכבודה תחליט עם לספר לך... (כבודה ניכנסת.)לתחייה ריקי את החזרת את קרין לתחייה! ריקי-מה?! בנתיים אצל שוקי בבית... טלפון שוקי עונה... שוקי- הלו? מי בית החולים ד''ר תבור... ד''ר תבור-שוקי סטאר נכון? שוקי-כן מדבר שוקי סטאר... ד''ר תבור-מדברת ד''ר תבור מי רמב''ם רציתי להודיע ששמש ושירי החילות שלך לשאווור מאושפזות פה והם במצב קשה... שוקי-מה זות אומרת מצב קשה?! דברי ומהר! ד''ר תבור-הרעילו אותם ואנחו מנסים ליבדוק מי איך.... שוקי-טוב אני מגיע ביי! קטע מעבר שוקי וכול המישפחה של שמש ושירי מגיעים... ד''ר תבור יושבת להסביר להם.... אחר כך שוקיי ניכנס אליהם לחדר... שוקי-היי מתוקות שלי אני לא רוצה שהיקרה לכם משו רע הבאתי לכם מישי שתיסע תפילה עבורכם... סבתא של שוקי ניכנסת...(חיבוק) סבתא מרים... מירים-שלום לך נכדי מה הבעיה... שוקי-אני צריך ממך את התפילה המחייה.... לשתיים האלה הם היו חילות שלי לשעבר והרעילו אותם... מירים-אין בעיה הבאתי את החומרים תשאיר אותי פה איתם לכמה שעות טוב? שוקי-טוב (נשיקה וחיבוק) בנתיים... קרין והלהקה... תמרה-כן חבר'ה רני אני מיצטערת שלו סיפרי קודם פשוט זה הולך ככה אני עכשיו לא תמרה הרגילה ... רני-מה זות אומרת? תמרה-אתם זוכים שהיו לי כמה טעונות ומוות קליני... חלי-נו ?! תמרה-אז בתעונה האחרונה הבנתי למה זה קורה לי... יונתן-למה?! תמרה-אני השליחה של אלוהים.... כולם מופתעים חוץ מי קרין... סוף...

nizan 15

New member
../images/Emo115.gifתיקון שגיאות...

*מבשרת/לבשר *הינך *משהו *תדאגי *מקרה *מסתכלים *לשעבר *זאת *ייקרה *תישא *שלא סיפרתי *זוכרים *תאונות/תאונה יש לך כמה שגיאות נפוצות כמו: שאת מוסיפה י' שלא תמיד צריך, ושמישהו מדבר על עצמו בעתיד אז התחילית צריכה להיות א' ולא י', למשל: 'אני אגיד' ולא 'אני יגיד'. יש גם עוד כמה שגיאות של 'אם ועם' ושגיאות מהירות.

או יותר נהיה פורום שגיאות ?

אם לא היו שגיאות לא היו תיקונים
לא חשבת על זה?

amir6661

New member
פרק 56

בפרקים הקודמים בשיר שלנו: קרין חוזרת והורגת את אביגדור ואת כל העובדים שלו, נורה מגיעה לבקר את שמש, הבשורה על המוות המתקרב מגיעה לשוקי והוא מביא את סבתא מרים שתנסה לרפא את שמש ושירי, תמרה מספרת ללהקה שהיא השליחה של כבודה הערב בשיר שלנו: (שם הפרק: רבות הדרכים) רני: למה סיפרת לנו את זה רק עכשיו? אם את השליחה של ה', תגידי לו שירפא את שמש ושירי! תמרה: איך אני אמורה לעשות את זה? קרין: את צריכה להיות בין חיים ומוות קרין יורה בתמרה קרין: למה אתם מחכים? צריך לקחת אותה לבית חולים! הלהקה וקרין לוקחים את תמרה לבית החולים בשמיים: ריקי: את שיקרת לי! את אמרת שמי שיורים בו נעלם לגמרי וכבר לא חי או מת! כבודה: את לא היחידה ששיקרתי לה, זה מצה שכל האנשים בגן עדן וגהינום חושבים הראל: את חייבת לספר להם את האמת ריקי: עוד מעט את לא תספרי יותר כלום ריקי מכוונת את האקדח על כבודה כבודה: ריקי, אני מזהירה אותך! ריקי: אני לא מפחדת ממך! ריקי יורה בכבודה כבודה נעלמת לאט לאט כבודה: הראל, אתה אולי היחיד כאן שנאמן לי, תבטיח לי שתעשה הכל כדי לעצור אותה הראל: אני מבטיח בבית החולים: הלהקה וקרין רצים במסדרונות בית החולים ומגיעים לחדר של שירי ושמש (בחוץ מחכים שוקי, אסי וכל שאר קרובי המשפחה) שוקי: קרין?! תצילו אותי אני מתעלפת! שוקי מתעלף חלי: אבא! דר' תבור: תכניסו את שניהם (שוקי ותמרה) לטיפול נמרץ! עכשיו! בשמיים: הראל: ריקי, שמש ושירי צריכות להגיע עוד מעט ובגללך אין מישהו שיחליט לאן הן יגיעו! ריקי: אני חושבת שדווקא כן יש מי שיחליט... בשדה התעופה: נורה יורדת מהמטוס וממהר לתפוס מונית נורה: תיקח אותי לבית החולים רמב"ם, ומהר! נורה נכנסת והמונית נוסעת בבית החולים: סבתא מרים יוצאת מהחדר של שירי ושמש מרים: זה לא הצליח, הן לא התעוררו אסי: שיט! נשארו להן בערך 5 שעות אם לא פחות! בינתיים רואים דמות מסתורית מסתובבת בבית החולים והדמות נראית מוכרת... בשמיים בגהינום: יותם יוצא מהתא ומדבר עם אסיר אחר האסיר: אתה יודע? יש שמועה שהאקדח של כבודה מחזיר אנשים שמתו לחיים! יותם: לא נכון! היא לא הייתה משקרת לכולם האסיר: מסתבר שכן... דרך אגב שמעת על המלאכית ריקי? יותם: לא, מה היא עשתה? האסיר: ירתה בכבודה! יותם: מה?! בבית החולים: דר' תבור חוזרת מהטיפול הנמרץ דר' תבור: יש לי חדשות טובות וחדשות רעות, החדשות הטובות הן ששוקי בסדר, זה רק עילפון זמני, החדשות הרעות הן שיכול להיות שתמרה לא תעבור בשלום את הניתוח כולם מסתכלים על קרין קרין: מה? כבודה רצתה שהיא תגיע לשם... בשמיים בבחו"ם: שמש, שירי ותמרה מגיעות תמרה: נו, איפה כבודה? ריקי נכנסת ריקי: היא עומדת מולכם... תמרה: את לא כבודה, אני כבר הייתי פה כמה וכמה פעמים ותאמיני לי שאני זוכרת בבית החולים: הדמות המסתורית ממשיכה ללכת במסדרונות בית החולים... נורה מגיעה לחדר של שירי, שמש ותמרה נורה: גם את תמרה הרעילו? רני: לא, ירו בה, כרגיל... נורה: מי ירה בה הפעם? קרין נכנסת קרין: אני יריתי בה, אמא נורה בהלם טוטאלי דובה נכנס לחדר מתנשף כמעט בלי אוויר דובה: יש לי את התרופה! רצתי עד הנה ברגל, לא ידעתי עוד כמה זמן נשאר להן... דובה רואה את קרין דובה: קרין?! פתאום הדמות המסתורית מגיעה לחדר, חושפת את עצמה ומכוונת על כל מי שבחדר אקדח זה חיים! חיים: שאף אחד לא יזוז! במיוחד לא את, קרין קורן! נורה: חיים?! כמה הפתעות ביום אחד... חיים: אני עובד בשביל אביגדור, לא ידעת? דובה: חיים, תן לי לתת את התרופה לשמש ושירי, אין להן הרבה זמן חיים: נראה לך? אני כבר לא צריך אותן כקלף מיקוח, אביגדור מת חיים יורה ומפוצץ את המבחנה עם התרופה דובה: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיום פרק קצת ארוך אבל נחמד כדי לא להקשות על נירית, הנה כל מי שנמצא בחדר של שמש, שירי ותמרה: |דגש| שמש, שירי ותמרה (במיטות), עומדים: סבתא מרים וכל בני המשפחה (אם הם חשובים לעלילה...), אסי, רני, יונתן, חלי וציון (שוקי נמצא בחדר נפרד)

amir6661

New member
גם נורה, קרין ודובה נמצאים בחדר

כתבתי מהר ושכחתי...

amir6661

New member
פרק 57

נירית אמרה שהיא תכתוב אבל היא לא כתבה וכבר מאוחר אז אני אמשיך... בפרקים הקודמים בש"ש: תמרה מספרת ללהקה על השליחות שלה, וקרין דואגת לבצא זאת; התפילה של סבתא מרים לא מצליחה, ריקי הורגת את כבודה ותופסת את מקומה, נורה ודובה נדהמים לגלות שקרין בחיים, חיים מתגלה כעוד עובד של אביגדור והורס את הסיכוי האחרון כביכול להציל את שירי ושמש הערב בש"ש: (שם הפרק: זה הכל באשמתי) חיים: זהו, דובה, הלך על שמש ושירי, ועכשיו נעבור לטפל בשאר חברי הלהקה נורה: חיים, אל תעשה משהו שתצטער עליו אחר כך חיים: למה שאני אתחרט על זה? זה מה שאביגדור היה עושה קרין: אתה יותר פסיכי ממני! אביגדור מת, אני הרגתי אותו, אתה כבר לא עובד בשבילו! חיים: אז מה אם הרגת אותו? גם אותך הרגו והנה את פה! בשמיים: תמרה: סליחה, מה קורה פה? איפה כבודה? ריקי: תגידי לי את חירשת? אמרתי לך שאני כבודה תמרה: אני מזהירה אותך, אני השליחה שלה ואת תשלמי על זה ריקי: אני לא אשלם על שום דבר, חמודה, כבודה מתה תמרה: מה?! איך יכול להיות שהיא מתה? אי אפשר להרוג את אלוקים הקול של כבודה מתוך תמרה: היא צודקת, ריקי, אי אפשר להרוג אותי תמרה: כבודה? במשרד של אביגדור: אביגדור קם אביגדור: וואי הקרין הזאת החטיאה ובגדול אביגדור מוציא משהו מהמגירה ויוצא מהמשרד בשמיים: יותם נכנס לבחו"ם ריקי: ומי אתה? יותם: כבודה זימנה אותי לכאן אתמול, איפה היא? שירי: הכלבה הזאת ירתה בה (מצביעה על ריקי) ריקי: רק על זה, את עפה לגהינום! שליחי השטן מגיעים ולוקחים את שירי תמרה: את לא יכולה לעשות את זה! ריקי: הנה אני עושה... בבית החולים: נורה: חיים, די! אביגדור מת, מספיק עם זה! אביגדור נכנס עם מה שהוא לקח מהמגירה (זאת מבחנה נוספת של התרופה) רני: עוד פעם אתה? קרין: איך זה יכול להיות? אני יריתי בך! אביגדור: ואת צלפית ממש גרועה, סרן קורן נורה: אביגדור, מה אתה רוצה? אביגדור: את הלהקה, יש לי פה את התרופה לשירי ושמש (אביגדור מתקרב למיטות, מזריק את התרופה לשירי ואז לשמש) אביגדור: ייקח להן קצת זמן להתאושש, אבל הן יהיו בסדר, בוא חיים חיים ואביגדור מסתלקים בשמיים: ריקי: ועכשיו נעבור אלייך, שמש פרוסט שמש: אני לא עשיתי שום דבר רע את יכולה לתת לי ללכת ריקי: מה לעשות, את צודקת, ביי! שמש יוצאת מהבחו"ם ומתעוררת בבית החולים בבית החולים: יונתן מחבק את שמש יונתן: מאמי, איזה יופי שהתעוררת, יו! סבתא מרים: טוב, אני חושבת שהיה לנו מספיק סבתא מרים וכל קרובי המשפחה שהיו שם יוצאים מהחדר דובה: אני ממש מצטער, שמש, זה הכל באשמתי לילי נכנסת לילי: די דובון שלי, אל תגיד את זה... אוי! שמע ישראל! (רואה את קרין) בשמיים: ריקי: נשארת רק את תמרה, מה לעשות איתך? הראל נכנס הראל: תעזבי את תמרה ריקי: אוי, הראלי! נורא נחמד שהצטרפת אלינו, אני בטוחה שאתה ותמרה תשמחו לחלוק את אותו תא בגהינום הראל: את תשלמי על זה! ריקי: קחו אותם! נציגי השטן לוקחים את הראל ותמרה לגהינום יותם: ומה איתי? ריקי: תרגע, לי ולך יש הרבה על מה לדבר ריקי מתקרבת ליותם והם מתנשקים סוף הפרק

amir6661

New member
אני לא מאמין!

שגיאת הכתיב הראשונה בחיי! איזו התרגשות! XDDDDD אני לא מאמין שכתבתי "לבצא" במקום "לבצע", אני יודע שזה ב-ע'!

נירית אמרה ואנירית כתבה כמו שהבטחתי:)

אז הפרק הזה נדלג עליו כי כן כתבתי אז תיקרא שלחתי לך פרק 57 שלא תתבלבל

amir6661

New member
כן לא שמתי לב

בזמן שכתבתי את פרק 57 כל הזמן אמרתי לעצמי "רגע, אולי ממש עכשיו נירית כותבת את הפרק?", אבל חשבתי שאולי הלכת לישון אז המשכתי... XD

amir6661

New member
פרק 58

אף אחד לא אמר איזה פרק הוא רוצה שנמשיך, ונירית לא כתבה עד עכשיו וממילא משעמם לי... אז אני אמשיך את שלי, כי זה יותר פשוט לדעתי בפרקים הקודמים בשיר שלנו: ריקי מבינה שלמרות שירתה בכבודה היא לא הצליחה להרוג אותה, אביגדור לא מת בסופו של דבר, והוא מחליט לרפא את שירי ושמש ולברוח עם חיים, ריקי שולחת את שירי, תמרה והראל לגהינום ומסתבר שליותם ולה יש כמה עניינים לא סגורים... הערב בשיר שלנו: (שם הפרק:) יותם דוחף את ריקי ריקי: מה אתה חושב שאתה עושה? יותם: ריקי, זה לא ילך בינינו! ריקי: אתה יודע שכן, אז למה אתה מתנגד? בבית החולים: יונתן: טוב, אז אנחנו הולכים רני: בסדר, אני ואסי נשאר ציון: תעדכנו אותנו אם יהיה חדש יונתן, שמש, ציון וחלי יוצאים מהחדר אסי: רני, איך זה ששירי גם קיבלה את התרופה אבל היא לא מתעוררת? רני: לא יודע, זה באמת מוזר... בשמיים בגהינום: (בתא של תמרה והראל) הראל: תמרה את חייבת לעזור לי להרוג את ריקי תמרה: אי אפשר הרוג אותה, אנחנו רק נחזיר אותה לחיים הראל: לפחות שם היא תעשה פחות נזק... תמרה: אין סיכוי שנצליח, האקדח אצלה ואנחנו תקועים פה... ואין מי שיעזור לנו הראל: דווקא יש מי שיעזור לנו תמרה: מי? הראל: את זוכרת שכבודה דיברה מתוכך? תמרה: כן, זה באמת היה קצת מוזר... ביציאה מבית החולי: יונתן, שמש, ציון וחלי יוצאים פתאום באים שני אנשים ומכוונים אליהם אקדחים יונתן: ומה אתם רוצים? אחד האנשים: בואו אתנו, בלי לשאול שאלות האיש שדיבר לוקח אותם למכונית ונוסע, האיש השני נכנס לתוך בית החולים בחדר של שירי ותמרה: דובה, לילי, נורה וקרין נכנסים לחדר רני: איפה הייתם? דובה: הלכנו לראות מה עם שוקי אסי: והוא בסדר? דובה: כן, הוא בסדר גמור בגהינום בתא של הראל ותמרה: תמרה: נו, הראל, מה אתה רוצה שנעשה? הראל: תבקשי מכבודה שתגיד לך איך לעצור את ריקי תמרה: כבודה, את יכולה להגיד לי איך לעצור את ריקי?..... תמרה: נו... כלום לא קרה.... הקול של כבודה מתוך תמרה: כן, זה לוקח קצת זמן... תמרה: כבודה? זאת את? הקול של כבודה מתוך תמרה: מן הסתם... אהה, כן, אני יודעת איך לעצור את ריקי... הראל: נו? איך? בחדר של שירי ותמרה: דובה: טוב, רני אנחנו הולכים, תעדכן אותנו אם יקרה משהו. בואי, לילי דובה ולילי יוצאים מהחדר נורה: נראה לי שגם אני אזוז. קרין, את באה? קרין: לא, אמא, אני אשאר, יש לי דיבור קטן עם רני נורה: בסדר, אני הולכת לשדה התעופה קרין: בסדר, תתקשרי אליי כשתגיעי בגהינום בתא של הראל ותמרה: הראל: כבודה, אל תמתחי אותנו... הקול של כבודה מתוך תמרה: בסדר, בסדר, אני מודה... אין לי מושג איך לעצור את ריקי תמרה: אויש... נו... חדר של שירי ותמרה: רני: כן, קרין, על מה רצית לדבר איתי? קרין: אסי, אתה יכול לצאת לכמה דקות? אסי: בסדר... (יוצא) רני: נו...? קרין: אני חושבת שאביגדור מתכנן לחטוף את כל הלהקה ולהרוג אתכם רני: אפרופו להקה... מה נהיית פתאום כזאת נחמדה אלינו? קרין: אני עשיתי את ההחלטה שלי, אם אני אגיע לשמיים שוב, אני רוצה להיות בגן עדן, עכשיו תורך להחליט רני: להחליט מה? קרין: תראה, רני, תמרה לא הולכת לחזור אלינו, היא כלואה בגהינום, כבודה עדכנה אותי, יש בינינו קשר הדוק... רני: תמרה לא הולכת לחזור? קרין: לא, וגם שירי לא, שתיהן כלואות בגהינום רני: אז מה את בעצם אומרת לי? קרין: שאתה צריך להחליט, לנסות להציל את החברים שלך שהולכים למות תכף ואולי להיות עם תמרה, או שעדיף שאני אהרוג אותך ואז בטוח תהיה עם תמרה, אתה יודע, יש לי קשרים בשמיים... קרין מוציאה אקדח ומכוונת על רני פתאום נכנס האיש שבא עם זה שחטף את הלהקה ומכוון על שניהם אקדח האיש: תורידי את האקדח, הוא בא איתי סוף מקווה שהיה פרק טוב למרות המריחה...

amir6661

New member
פרק 59 (ע"פ אמיר)

זה הפרק הראשון של הגרסה הנפרדת שלי, מקווה שתאהבו! בפרקים הקודמים בשיר שלנו: כבודה מנסה לעזור להראל ותמרה, שני אנשים מסתוריים חוטפים את יונתן, שמש, חלי וציון. שירי ותמרה עוד לא התעוררו, קרין מכריחה את רני להחליט. הערב בשיר שלנו: (שם הפרק: זה גהינום פה) קרין: ומי אתה? האיש: זה לא עניינך, הוא בא ועכשיו קרין: ואם לא? האיש: אם לא אני יורה עכשיו בשניכם קרין: בסדר קרין מורידה את האקדח והאיש לוקח את רני בגהינום בתא של תמרה והראל: הראל: כבודה לא עזרה לנו בגרוש, צריך פתרון אחר תמרה: מה אתה מציע? הראל: בוא ננסה לשחד את אחד הסוהרים תמרה: אוקיי, הנה סוהר סוהר עובר ליד התא שלהם הראל: סוהר! סוהר: מה אתה רוצה? בבית של לילי: הטלפון מצלצל, דובה עונה, חיים על הקו דובה: חיים? מה אתה רוצה? חיים: יונתן, שמש, חלי, ציון ורני אצלנו דובה: אוי לא... חיים: אם אתה רוצה שלא נהרוג אותם תביא את כל שאר חברי הלהקה למשרד של אביגדור באיטליה: אחרי הרבה זמן שהיא נעלמה, היא חוזרת! אלינור! אלינור יושבת בבית קפה עם בן הזוג שלה, מרסל הפלאפון של אלינור מצלצל אלינור: הלו? מי זה? אסי? אסי: אלינור, שירי מאושפזת אלינור: מה?! מה קרה לה? אסי: הזריקו לה רעל אלינור: אני מיד באה מרסל: מי זה היה? אלינור: הבן זוג של שירי, זאת שסיפרתי לך עליה, אנחנו נוסעים לבקר אותה, היא בבית חולים אלינור ומרסל יוצאים, פתאום הם רואים מלא עיתונאים ופלאשים של מצלמות מרסל: מה קרה פה? בגהינום בתא של הראל ותמרה: תמרה: אנחנו רוצים להציע לך עסקה סוהר: איזו עסקה בדיוק? הראל: אתה תשחרר אותנו, אנחנו נהרוג את ריקי, יותר נכון, נחזיר אותה לחיים, ובתמורה אתה תתקדם למשרת הסגן של ה' וגם תעבור לגור בגן עדן סוהר: נשמע נחמד, אבל למה אתם כל כך בטוחים שתצליחו להחזיר את ריקי לחיים? תמרה: כי את מה שסיפרנו לך, תספר לכל הסוהרים ולכל מי שבגהינום, אם אף אחד לא יציית לריקי, היא לא תוכל לעשות לנו כלום סוהר: בסדר הסוהר משחרר אותם ורץ לספר לכל מי שבגהינום באיטליה: אלינור ומרסל מתקרבים למהומה אלינור: טל? טל: אלינור? אלינור וטל מתחבקים אלינור: מה זה צריך להיות כל הבלאגן הזה? טל: שכחת שיש לי להקת רוק? במקרה עברנו פה והחלטנו לעשות איזו הופעה קטנה בגהינום: תמרה: הראל, אתה תוביל את האנשים לבחו"ם, אני אמצא את שירי, אוקיי? הראל: בסדר תמרה והראל רצים כל אחד לכיוון אחר תמרה מגיעה לתא של שירי ולא מוצאת אותה תמרה: יכול להיות שכבר שיחררו אותה? תמרה מנסה להכנס לתא אבל הוא נעול תמרה: איך היא ברחה אם התא שלה נעול? שירי באה מאחוריה שירי: לא ברחתי, ריקי שחררה אותי ואני עובדת בשבילה סוף

amir6661

New member
פרק 60 (ע"פ אמיר)

בפרקים הקודמים בש"ש: העוזרים של אביגדור מצליחים לחטוף גם את רני, הראל ותמרה מובילים מרד בגהינום נגד ריקי, אי-שם באיטליה אלינור מקבלת את ההודעה על האשפוז של שירי ופוגשת את טל, תמרה מגלה ששירי עובדת בשביל ריקי. הערב בשיר שלנו: תמרה: שירי, למה את עושה את זה? שירי: אני חייבת, ריקי אמרה שאם אני אעבוד בשבילה היא תחזיר אותי לחיים תמרה: ואת מאמינה לה?! באיטליה: טל: אלינור, אני בא איתכם לבקר את שירי אלינור: טוב, נקנה גם לך כרטיס, אבל יאללה צריך לעוף לשם. אלינור, מרסל וטל נכנסים לשדה התעופה בבית של לילי: (דובה בטלפון) דובה: תקשיב לי, חיים, את שירי ותמרה אני לא יכול להביא לך, שלא נדבר על אלינור וטל, שהם בכלל לא בארץ חיים: לא אכפת לי, דובה, אתה תביא לנו אותם אם אתה רוצה שכל השאר יישארו בחיים דובה: חיים, תן לי את אביגדור חיים: הוא לא יכול לדבר כרגע דובה: תן לי אותו! אלינור, מרסל וטל נוחתים ויוצאים משדה התעופה אלינור עוצרת מונית אלינור: לבית החולים רמב"ם נהג: כנסו כולם נכנסים למונית ונוסעים בגהינום: הראל וכל האנשים מהגהינום מגיעים לבחו"ם ריקי: מה אתם חושבים שאתם עושים? הראל: מרד! ריקי: איך אתם מעיזים?! אני ה'! הראל: את לא ה'! יאללה עופי מפה! בתא של שירי: תמרה: שירי, תעברי לצד שלנו, תכף ריקי תמות שירי: תמות? למה? תמרה: הראל הוביל את כל האנשים בגהינום למרד, ותכף נהרוג את ריקי, יותר נכון, נחזיר אותה לחיים שירי: באמת? טוב, אז אני איתכם תמרה: יאללה בואי תמרה ושירי יוצאות מהגהינום ומצטרפות להראל בבית של לילי: אביגדור: כן דובה, מה אתה רוצה? דובה: אביגדור, אני מזהיר אותך, אל תתעסק איתי! אביגדור: אני לא מפחד ממך, המאהבת שלך לשעבר ניסתה לירות בי, ואני חי, מה אתה בדיוק מתכנן? דובה: אביגדור, נעשה עסקה, אני אבוא אליך ואתה תשחרר את הלהקה אביגדור: נשמע מעניין... בבית החולים: אלינור, טל ומרסל נכנסים לחדר של שירי ותמרה אסי: אלינור, איזה יופי שבאת טל: ומה אני, עז? אלינור: אסי, תכיר את הבן זוג שלי, מרסל, אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי אסי: סחתיין עלייך קרין נכנסת קרין: כן, באמת סחתיין עלייך, אלינור אלינור וטל: קרין?! איך את חיה?! קרין: עזבו, ממילא אין לי כוח להסביר כל פעם מחדש טל: זה כמו הפרסומת הזאת "טורקיה, כל פעם מחדש..." אלינור: טל, שתוק! פתאום חיים נכנס עם אקדח! חיים: אלינור וטל, בואו איתי קרין: עוד פעם אתה? אתה מוכן לעזוב את הלהקה שלי בשקט! אלינור: קרין, עם כל הכבוד, טל: ואין כבוד אלינור: אנחנו כבר לא הלהקה שלך! חיים: יאללה, בואו, בלי ויכוחים חיים לוקח את אלינור וטל למשרד של אביגדור במשרד של אביגדור: אביגדור: יופי, כמעט כל הלהקה נמצאת פה, חסות רק שירי ותמרה חיים: אולי נביא גם את נינט, ככה בתור בונוס דובה נכנס דובה: אביגדור, תסגור איתי את החשבון ותעזוב אותם! אביגדור: בסדר גמור! אביגדור מוציא אקדח ויורה בדובה דובה נופל הלהקה: לא!!!!!!!!!! סורי שהפרקים קצת נמרחים בזמן האחרון, אבל אל תדאגו, זה בונה את העלילה של פרקי הסיום

amir6661

New member
שם הפרק: "שוב מרגיש אחר"

השיר מתנגן לאורך הפרק... אם יש לכם את השיר תנסו לקרוא ולהקשיב לשיר, תראו שזה מתאים!

amir6661

New member
פרק 61 (ע"פ אמיר)

בפרקים הקודמים בש"ש: חיים מצליח לחטוף גם את אלינור וטל, שירי מצטרפת אל תמרה והראל במרד נגד ריקי, דובה מחליט להקריב את עצמו בשביל הלהקה הערב בש"ש: (שם הפרק: "ילדה קצרה על שביל ארוך") דובה: יא חתיכת *****! אביגדור: דובה, למה לך להתאמץ? זה נגמר קרין נכנסת קרין: שום דבר לא נגמר, אביגדור קרין מכוונת עליו אקדח אביגדור מוציא אקדח ומכוון על קרין בשמיים: ריקי: אז אתה חושב שניצחת, הא? הראל: האמת שזה די נראה ככה... ריקי: אבל להזכירך, האקדח אצלי, ואתה לא יכול לעשות לי כלום בלי האקדח שירי: ואת לא יכולה לעשות לנו כלום בלי השפוטים שלך! ריקי: ואת תשתקי! ריקי יורה בשירי שירי נעלמת ומתעוררת בבית החולים אסי: שירי? שירי: אסי! שירי ואסי מתחבקים אסי: שירי, את מוכנה להיות אשתי? שירי: כן! בבית של יותם: רונית יושבת על הספה ורואה טלוויזיה דפיקה בדלת רונית: פתוח שי נכנסת רונית: מאמי! איך היה במיאמי? שי: לא משהו, כל הזמן חשבתי על אבא רונית: לא נורא, הכי טוב שעכשיו את בבית במשרד של אביגדור: אביגדור: תורידי את האקדח קרין: תוריד אתה אביגדור: לא חבל על דובה? קרין: תן לי לקחת אותו לביה"ח אביגדור: למה? את חושבת שיריתי בו סתם לכיף? בשמיים: ריקי: נו? מי הבא בתור? כולם הולכים כמה צעדים אחורה חוץ מהראל ותמרה הראל: מה אתם עושים? אל תגידו לי שאתם מפחדים ממנה! ריקי: עובדה שהם כן מפחדים ממני! כולכם, עופו לי מהעיניים! כולם בורחים משם חוץ מהראל ותמרה בבית של יותם: רונית: נו, ספרי לי קצת איך היה במיאמי, פגשת מישהו נחמד? שי: לא... רונית: את רעבה? רוצה לאכול משהו? שי: לא... רונית: רוצה שאני אצלצל למישהו? שי: לא! לא! מה שאני רוצה זה את אבא שלי! בגלל שהתגרשתם הוא הלך לפסיכית הזאת ובגלל זה הוא מת! רונית: חכי רגע... שי: מה? רונית: עלה לי רעיון מדהים איך לנקום את המוות שלו! בשמיים: ריקי: אתם יודעים מה? נמאס לי משניכם! אני דנה אתכם ל- 100 שנים במימד המבודד! הראל ותמרה נעלמים ומופיעים במימד המבודד במימד המבודד: הראל: ואו, ממש מבודד פה... תמרה: מן הסתם... הראל: את חושבת שעוד יש דרך לעצור אותה? תמרה: לעצור אותה מלעשות מה? הראל: וואלה, נכון, לא היית איתי כשהיא אמרה את זה... תמרה: כשהיא אמרה את מה? הראל: שהיא תשתמש בכוח שיש לה עכשיו כדי להשפיע גם על עולם החיים תמרה: אוי לא... זה לא הולך להיות טוב בכלל... סוף

למעלה