פרק 53

star_female

New member
ההבדל הוא

שבאינויאשה *יש* דמויות "טובות" ודמויות "רעות". זה לא בהכרח רע, זה פשוט שונה. באינויאשה יש קרב כלשהו שמתחולל ולכן חייבים להיות שני צדדים, בהיקאגו אין שום קרב והדבר שהכי קרוב לזה זה היריבויות שיש שם (ובמרכז, מן הסתם, היקארו ואקירה, והמערכת יחסים שלהם מראה עד כמה זה לא באמת קרב, עם כמה שהם טוענים לשנוא אחד את השני לפעמים זה ברור שזה לא משהו אישי וזה גם מצב שמשתנה הרבה במהלך הסדרה). סשומארו... הוא לא רע. הוא פשוט אדיש. הוא לא לוקח צד חוץ מ"להיות נגד אינויאשה" ו"לא לתת לנאראקו לנצל אותו".

../images/Emo15.gif אממממ

לגבי סאש, אם מדברים על צדדים- הוא המציא צד שלישי למתרס, לא "טוב" ולא "רע", יש לו את הצד שלו וזהו זה. ולגבי ה"יריבות" בין היקארו לאקירה... זו לא יריבות, זו אובססיה. אובססיה מטורפת, מוגזמת ומוקצנת לחלוטין אחד אל השני. גם אם לא במובן הזוגי, הם חושבים אחד על השני כל הזמן, הם תמיד רודפים אחד אחרי השני, במישורין או בעקיפין, ובקיצור- האובססיה חוגגת.

star_female

New member
אובססיית יריבים...

לפחות זה מה שהם טוענים
זו בהחלט אובססייה, אבל כזו שנובעת מיריבות. ואם הם לא היו אובססיביים הם לא היו לוקחים כל מה שקשור אחד בשני לכזאת קיצוניות של או לשנוא או להעריץ.

ד פ נ א

New member
פרק נחמד ../images/Emo13.gif

היקארו הולך לבקר את מיגן טויה בבי"ח. הוא בטח חושב ומצפה שאקירה גם יהיה שם, והוא אינו וזה רק לטובה. כמובן היקארו שוכח לשאול באיזה מחלקה הוא, וצריך לשאול את האחות (החקארו - התקפי
, בה פנימית א או ב - כאילן דא...) וכמובן שוכח להביא מתנה ומנסה לתפוס על זה טרמפ ולברוח... אוגאטה ועוד 2 יפנים רכלנים נמצאים שם, להעביר למיגין את הזמן וכשהם הולכים, מתנהלת שיחה מענינת בין המיגין להיקארו , שבה הוא מסספר לו על סאיף שהוא חבר שלו והוא רוצה לשחק איתו, אבל רק דרך האינטרנט, המיגין מסכים, ואף מגדיל ואמר שאם הוא יפסיד, הוא פורש
בינתים אוגאטה מתחיל לחשוב מיהו סאי, ומה הקשר שלו להיקארו, במיוחד אחרי שהיפנים אומרים שפעם לפני שנתים בחופש הגדול הם ראו את היקארו משחק באיזה בית קפה ואקירה ניסת לתפוס אותו.... הביזאר - אוגאטה יושב בביתו החשוך מול המחשב...(מענין מה יקרה אם ידליקו שם פעם את האור
) המשחק יתקיים ביום שבת אחרי המשחק החמישי של המיגן, מענין מה יהיה....

star_female

New member
"2 היפנים הרכלנים" (XD) הם

איצ'יקאווה-סאן, הפקידה בדלפק סלון הגו של טויה (שהיתה שם בפרק הראשון, וכן הסיעה את אקירה לבי"ס של היקארו באחד הפרקים הראשונים ובטח ראו אותה עוד כמה פעמים אחרי זה), והירוסה-סאן (Hirose) שהוא לקוח קבוע בסלון הגו של טויה (לא חושבת שממש אומרים את זה האמת ^^; ) והוא זה שאמר לאקירה שהיקארו נמצא בקפה-אינטרנט כשסאי שחק באינטרנט, כמו שהראו בפלאשבאק.

TaIu

New member
פרק נחמד

אבל מייג'ין טויה הגזים כ"כ.. לפרוש בגלל הפסד אחד? מי הוא חושב שהוא? למרות שיש לו תואר מכובד, עדיין.. ><

shui chan

New member
מיפ :)

אני לא יודעת על מה אתם מדברים.. זה לא שהמג'ין היה האיש הרע או משהו כזה.. האופי שלו לא השתנה.. הוא פשוט מאוד רציני בכל מה שנוגע לגו (ורואים את זה אפילו יותר בפרקים שיבואו) ולכן יש מצב שהוא נתפס כקשוח או משהו.. אבל הוא לא עשה משהו אחד בכוונה לפגוע במישהו.. O: אין לא מושג איך הגעתם לזה שהוא רע.. ואני לא חושבת גם שפתאום הוא הפך לנחמד או משו.. הוא פשוט יותר מעריך את היקארו ולכן מתייחס אליו ככה ובנוסף כאן הם לא נתפסים באיזה מצב של יריבות.. יש מצב שהמג'ין הוריד מהרצינות קצת ^^;; ונפסיק לדבר קצת על המג'ין XD הקטע עם סאי היה ממש עצוב.. הוא כל כך רוצה לשחק.. "אני כאן" >; והיה ממש יפה מצד היקארו לנסות ולהתאמץ כל כך בשבילו.. הוא פשוט לא הסכים לוותר עד שהמג'ין הסכים :) בכל מקרה.. פרק שמצאתי בעיקרון כקצת משעמם.. לא התרחש שום דבר משמעותי~

star_female

New member
../images/Emo45.gif בקשר לטויה מייג'ין

בנוגע לשום דבר משמעותי, מבחינה עלילתית לא התרחש הרבה אבל זה שהוא הסכים לשחק נגד סאי ושהוא הודיע שהוא יפרוש אם הוא יפסיד זה די משמעותי.

koko123

New member
נאמ~

היקארו ממש גדול!!! מתי הוא הספיק לגדול ככה אמאל'ה אני עוד זוכרת את הפרק הראשון XDD הוא היה כזה קטן ^_^ וכרגיל היקארו לא יודע לשלוט על הפה שלו וזה מה שמסבך(?) אותו.. מג'ין טויה הזה דווקא ממש סבבה חשבתי שהוא יותר קשוח... הוא הסכים לשחק נגד סאי חבל שהוא לא יודע מי זה בעצם סאי.. ואם הוא יפסיד הוא פורש!? 0.0 למה?! איך זה שאקירה לא נמצא עם אבא שלו? זה דווקא היה יכול להיות מעניין אם היקארו והוא היו נפגשים..XD

star_female

New member
נאמ~

פרק 53 - הוידוי של סאי סאי והיקארו דואגים לאבא של טויה~ אחות: "באיזו מחלקה הוא?" היקארו: "מחלקה? ... סאי..?" סאי: "אל תשאל אותי!" היקארו ניובי אפילו בבתי חולים XD נחמד לראות את טויה קויו מחייך, גם אם הוא בבית חולים בשביל זה... הוא באמת לא קשוח, הוא רק נראה ככה. היקארו רוצה להביא מתנה XD אני לא חושבת שהוא רצה לברוח משם, אבל אולי הוא באמת הרגיש לא במקום... ^^; על זה שהיקארו מתעניין בגו ברשת: איצ'יקאווה: "אקירה היה שם וכשהוא שמע את זה הוא עף משם כמו טיל" XDDDD כן~ אוגאטה בחדר חשוך רק עם מסך מחשב ודגים זוהרים ;; זה מפחיד. ^^ היקארו
מתעקש שסאי ישחק נגד המייג'ין.. איזה חמוד. "למה? למה הוא מתחבא ברשת? מה השם האמיתי שלו?" :< היקארו לא יכול לספר לו את זה... וסאי לא יכול לשחק נגדו מחוץ לרשת... אבל הוא הסכים בכל זאת D: למרות ש"הסחת דעת"... זה קצת קשוח :X "לא רציתי יריב כזה אדיש" "כשתפסיד אני לא רוצה שתגיד שזה בגלל שלא שיחקת ברצינות" "*כש*אני אפסיד?" XD היקארו... לחשוב לפני שאתה מדבר... טויה מייג'ין אומר שהוא יפרוש אם סאי ינצח... והיקארו נכנס לפאניקה ^^;

למעלה