פרק 53

Spinel Sun

New member
"טומויו תצלמי אותי!!!!!!"

חחח קרו קרע אותי. "את אפילו מצחיקה אותי שאת ישנה! תעשי שוב את הקולות האלה." זה לא נשמע טוב כל כך... קלף המירוץ חמודדדדדדדדדדדדדדדדדד ומסכן איך הוא פחד... ומישהו ספר כמה קלפים נהפכו לקלפי סאקורה? "נעילה"? נעילה?!?!?!?!?!?

SailoR VenuS

New member
כן..קלף הנעילה..

איזה פרק שולט!!!! טומויו קרעה אותי XDDD קרו כזה חמוד!! איך הוא רצה שטומויו תצלם אותו "טומויו אני פה".. וטויה.. אךך.. טויה.. *-*

SailoR VenuS

New member
טוב..אני לא אחראית לשמות הקלפים..

רק הראיתי לך איזה קלף זה..

Spinel Sun

New member
אני יודע איזה קלף זה

רק אמרתי שטעו בשם שלו... ראיתי את הפרק עם התותים!

SailoR VenuS

New member
אף אחד לא מושלם ^^../images/Emo47.gif

רגע.. בפרק עם התותים איך הם קראו לו? מנעול?

kitty92

New member
שמתי לב!

לא ראיתי את הפרק עם התותים אבל כששמעתי נעילה הייתי בטוחה שזה מנעול וחשבתי שהם התבלבלו, או שזה רק אני, מסתבר שזו לא רק אני ^^

Houndour

New member
לא טעו בשם שלו.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

Lock אפשר לתרגם כנעילה וכמנעול.. מה שכן, היא שנתה את ליברה ואת ווייב (שני קלפים שלא הראו אותה תופסת) ^____^ ולליברה היא קראה "כמות" ^^ (לפחות זה מה ששמעתי
)

kitty92

New member
אז זה מה שזה היה!

שמעתי אותה אומרת כמות ונראה לי שדמיינתי כי לא זכרתי קלף כזה, האמת היא שאחר כך חשבתי שהיא אמרה קבום *פיצוץ* אבל אז שפיותי חזרה אליי, טופ, חלקה ^^

shadow XD

New member
מישהו יכול לספר מה היה בפרק בקצרה?

ראיתי רק את ה-5 דקות האחרונות....

Houndour

New member
פרק נחמד ../images/Emo79.gif

ולמי שלא שם לב, הפרק של היום מוכיח שהחלום הנבואי שדרים גרם לשאורן לראות בטוקיו בפרק 40 (בו הוא נותן לסאקורה את הקלפים), באמת התגשם. כזכור, שאורן תפס את דאש, לא סאקורה.

ExtreamGirl

New member
וואלה!!!!!!אבל בזכותה*זועמת*

שנאתי שהוא תפס תקלפים.. אחרי שהם הגיעו ליד שלו המבט שלו היה כזה עם עיניים סגורות בגאווה מסריחה כזאת.. כמו איזה סנוב ... טוב אבל.. תאמת ש...לי דווקא נימאס מכל הקטע של סאקורה ולי.... שיאלה מה לא ברור כל פרק הוא עם ההסמקות שלו.. כאילו חלאס...וסאקורה "תודה שבאת לי..*עיניים סגורות ופה בצורת V*" כאילו חרוש כבר... מה היא לא יכולה להגיד ........פשוט לא להגידדד או להגיד לו תודה בלי המבט הנכה הזה חחח... ועם העיניים הסגורות... ערוץ 6 האלה... =\

ערן1987

New member
עכשיו ראיתי

פרק נחמד,איזה מוזר אריאול.. אהבתי את החיוך הערמומי שלו אחרי שהלך מהבית של סאקורה

למעלה