פרק 52- התראת כבשים

פרק חביב.^_____^../images/Emo87.gif../images/Emo172.gif

נאקורו מעצבנתתת.>_< כבשים.
השם של הפרק נורא שעשע אותי.
(ד"א, ענברש, רק לי הם הזכירו נורא את כבשה'לה?
)

LOVE 2

New member
לא ראיתי =[

טיילתי בנתיבות... שיוו איזה בן בישי ראיתי שם!! גאד!! *מאוהבת* ניאהי! אני אראה מחר שידור חוזר ^___^

LOVE 2

New member
הו כן.. זאת חופית\ווילו ^^''

אני פשוט בבית של סבתא.. הייתה חתונה וזה.. P:

star_female

New member
איזה פרק *__*

סצנה שלמה של טויה/יוקי!! זה היה כל כך מעולה!! וגם הרבה סאקורה/שאורן! *__* ממש אהבתי את הפרק~ איזה מתוקים~ כשלי תפס את סאקורה כשהיא נרדמה בכיתה ^_^ לסאקורה וטומויו היו שוג'ו באבלס~ ^.^ פעמיים! יוקי ישן מתחת לעץ *-* כמובן שטויה יבוא D: "יוקי." *___* "טויה" כשהוא אמר את זה ראו ממש איך השפתיים שלו זזות (טו-יה) ^^; *fangirl squeel* (יש לי הרבה כאלה בזמן האחרון...) *___* הוא שם יד על העץ ליד יוקי~~ "תשמע, אתה בטח חושב שאני לא יודע, יוקי... לא, אתה בטח בכלל לא יודע על זה בעצמך. פשוט זה... יהיה חבל לי מאוד ש...תעזוב..." "אבל למה... למה שאני אעזוב, טויה?" "שכח מזה, תקשיב... אני יודע ש..אתה..." "יודע שאתה מה?" נאקורו, תמותי ><******* זה היה כל כך שונן-איי!! "תגידי, את עושה את זה בכוונה?" "על מה אתה מדבר?" אולי על זה שאת הורסת כל רגע רומנטי שיש להם ><*** "אז תגיד, אתה באמת לא שמת לב לכלום?" "הממ?" "אם ככה, אז שמור מרחק ממני." אוח, שתקי >.< איזה חמוד יוקי, הוא לא מבין כלום ^_^ איזה מתוק קרו-צ'אן היה כשהוא עודד את סאקורה XDD יוקי: "טויה שכח את זה אצלי." (חבל שזה לא היה בגדים
) יואה: "כדאי שתתחילי להתרגל לזה." (כן, הוא צודק ^^;; ) אני בטוחה שהיא שרה ביפנית איזושהי מוזיקה של שיר סיום, נראה לי פרויטס קאנדי... זה לא היה אותו דבר בעברית, נכון? "בקצב הזה, אני אעלם." ;;;;;;;;; "יש אדם מתאים בסביבה. אבל, יוקיטו..." (לא ירצה לקחת לו את הכוח?
) יש לה בובת קרו-צ'אן על הטלפון שטומויו נתנה לה! ^_^ נוצות *-* (בגלל זה אני כל כך אוהבת את פליי~) כבשה? *נופלת* איזה רעיונות יש לילד הזה... (אבל הדיבוב שלו קצת יותר טוב היום...) זה לא היה *כזה* מביך להזיז את המגלשה... אני לא מבינה למה היא רצתה שהם יסתובבו. :x

S.Riddle

New member
הם אמרו "לעזוב"? ../images/Emo12.gif

מי המתרגמים שלהם, לעזאזל? oO;;;;;;; זה בכלל "להעלם". המפ. חחחחחחחחחחח, אהבתי את ההערות על נאקורו XD נו, ברור שטויה "ישכח אצלו משהו", הוא בערך גר שם
וחוצמיזה, הוא צריך לגוון בתירוצים, אחרי הכל, כמה מאוחר בלילה כבר אפשר ללמוד? ~^

enjye

New member
כן זה היה פרק...

יפה ומצחיק למרות שידעתי עליו לפני... אולי איזה 55 פרקים....

Leemon

New member
יוקיטו המסכן... X_X

אוף, אני לא רוצה שיוקיטו ויואה יעלמו! מתי כבר נאקורו הקרציה המעצבנת תפסיק להפריע לטויה ויוקיטו כשהם סוף-סוף מוצאים זמן לדבר?! >___< חחח... בכיתה סאקורה התחילה לספור כבשים - ונרדמה. XD כבר אמרתי שיוקיטו הוא חמוד-מסכן? אם טויה כל-כך רוצה לדבר איתו בפרטיות, הוא היה יכול לבקר את יוקיטו בבית שלו. או, בעצם, מה שנשאר מהבית של יוקיטו אחרי הקרב עם הדובי... -.-

Spinel Sun

New member
נאקורו לא מפריעה

מה אשמתה שהיא ישנהעל העץ והם העירו אותה?

h p g i r l

New member
פרק נחמד../images/Emo82.gif

בובות פרווה של כבשים ניסו לחנוק את סאקורה למוות!!! טויה ויוקיטו
!! אההה נאקורו קרצייייייההההההההההההההה... אני לא ממש זוכרת קטעים מהפרק, בדיוק חזרתי מהקולנוע וסרטים זה דבר מעייף...

S.Riddle

New member
העץ!!!! העץ!!!!!!!!!!1 ../images/Emo99.gif

רק עכשיו ראיתי אותו שוב ביפנית! אני לא מאמינה שפיספסתי את זה בעברית!!!!!!! *התקפת פאניקה* ה-ה-ה-העץ!!!!!!!!!!!
אהם. squee. שונן-איי. האאאאא..... *נופלת מהחלון* *מטפסת חזרה* מושלמיםםםם..! שאר הפרק? האא? מתי היה המשך? *-* *נתקעה איפשהו בקטע שטויה שם את היד לצד הראש של יוקי* ואז הוא אמר לו- אני.. אתה..! ואז הפוסטמה באה --;;;;;;;;;;;;;;; מפגרת. אבלאבל! עץ!! *המנהלת מראה את פרצופה האמיתי- פאנגירל אובססיבית* מדהימים..! *מוחה דמעה*

OFIRB9

New member
הו! כמה שונן איי!!!

כמה נפלא! למה אין לי אינטרנט דווקא בפרקים האלה?! (חסר להם שלא יהיה לי אינטרנט בפרק 60! *0*) איזה פרק! נאקורו כזו מעצבנתתתת!!! ויוקיטו חוד שהוא חושב....

OFIRB9

New member
גם פרק 60 הולך להיות נחמד...

שיעול (S) מיילין(S) שיעול

למעלה