פרק 51 ..

17סיסי

New member
פרק 51 ..../images/Emo140.gif

חשבתי לעצמי שפעם במאה שנה גם לי מותר לפתוח שירוש... משהו יודע על מה הפרק היום כי אני לא יראה אותו אני נוסעת...

Yosh Yosh

New member
ובכן... ../images/Emo58.gif

כולם מכינים את הדובונים שלהם בשמחה וחדווה, וסאקורה נותנת את שלה ליוקיטו. הדובי גדל למימדי ענק, ועכשיו היא צריכה להלחם בו איכשהו
וגם, יואה בא ללי ואומר לו שרגשות ההערצה (*שיעול*) שהוא הרגיש כלפי יוקיטו הם רק בגלל שהוא נמשך לכוחות הקסם שלו. עכשיו
: אם במנגה נאמר (וגם בפלאשבארק מפרק 57): אם תחשוב על זה טוב, תבין את מי אתה באמת אוהב. מה יהיה עכשיו? תבין את מי אתה באמת מעריץ? :<

SailoR VenuS

New member
לא, לדעתי יהיה עדיין...../images/Emo47.gif

אם תחשוב על זה טוב, תבין את מי אתה באמת אוהב.

ערן1987

New member
למי שיש YES,אל תקראו תמיד

מה קורה בסאקורה,קלטתי שהם שמים ספויילרים שם

ערן1987

New member
אני יודע,אבל זה באסה כשיש שם

ספויילר שאתה לא רוצה לדעת לגביו

Harpymon

New member
אז אל תקרא

זה או לאכול את העוגה המגעילה או לא לאכול את העוגה ולא להיגעל

ערן1987

New member
אבל אני רוצה לקרוא כדי לדעת

מה קורה שם.. אבל בלי ספויילרים

Harpymon

New member
אינ כזה דבר

אם מוזכר שם אפילו דברים פשוטים זה ספוילר כל עוד לאראית אתזה

keep smiling

New member
"זה דובי זה דובי"

לא אז כמו מה זה נראה לה? חמור? הוא ממש חמוד!

Yuske

New member
פרק ענק!!

יוווו 2 קלפים הפכו לקלפי סאקורה צמחו לסאקורה כנפיים קירו הפך בצורה מגניבה ביותר למקור שלו ודובי ענק איים על חייה של סאקורה*__________* אחד השולטים!!!

ExtreamGirl

New member
אני לא מאמינהההההההההההה

אני כזה על הספא ראיתי יוגי-הו את הפרקהמשעמם של היום רק כי רציתי לא להפסיד סאקורה ומרוב שהיוגי הו הזה היה כל כך משעמם! אני נירדמתי על הספא ופיפספתי סאקורהההההההההההה *בוכהההההההההההה****

ערן1987

New member
האמת? לא היה משהו

היה פרק בסדר.. מקווה שהפרקים הבאים לא יהיו כאלה?

Yuske

New member
מיזה גביני?

טוב אז ככה...סאקורה תפרה דובי והוא לא הלך לה טוב אז אריאול עזר לה עם האוזניים. אחר כך יוקיטו\יואה אמר ללי שהוא צריך לתת את הדובי שלו למי שהוא אוהב באמת (לי-קון נקרע מבפנים כי הוא לא ידע למי להביא את הדובי, לסאקורה או יוקיטו) בערב סאקורה הלכה ליוקיטו להביא לו את הדובי שלו ואז מתי שיוקיטו החזיק בדובי. הדובי גדל ורצה להשמיד את העולם. יוקיטו הפך ליואה ואז סאקורה הפכה את קלף הfly ואת הזינוק לקלפי סאקורה השתמשה בהם בצורה מהממת בנוסף לקלף החרב *_* הדובי חזר לצורתו המקורית וכאן איפהשהוא זה נגמר...

Harpymon

New member
גביני הוא פיצול אישיות

הוא התעקש להעביר לערוץ הגבינות באמצע השיר של סאקורה עכברוש טיפש

למעלה