כמה יואה *_*
ושאורן/סאקורה *-* בקיצור זה היה פרק טוב ^_^ החלטתי שלאריאול יש דיבוב גרוע >.> והוא רציני צריך להפסיק להתחיל עם סאקורה >.> מעצבן קטן. צ'יהארו: "אתה לא רוצה לחבב אותי בחזרה? איזה מן ילד אתה?!" יאמאזאקי: "אבל על מה את כועסת?" XDDD איזה חמודים שאורן: "למה היא כל הזמן קופצת לי לראש?!" (אווו *-*) *fangirl squeel* "משום מה, הפעם היחידה שאני מסמיק או שאני לא מרגיש נוח היא כשאני רואה את יוקיטו, אני מעריץ אותו!" הוא השווה את הרגשות שלו כלפי יוקי לרגשות שלו כלפי סאקורה... זה נורא נחמד שזה "צנזורה בלי צנזורה", מי שיודע מה אמור להיות יכול בקלות להבין מה שהולך שם (ואפילו למצוא עוד רמזים
) וכל זה בלי להגיד שום דבר במפורש ^_^ איזה מתוק לי-קון היה כשהוא עמד שם והסתכל עליה שעה! *_* "הסיבה שאתה מרגיש מבולבל כל כך כשאתה רואה את יוקיטו היא בגלל כוחות הקסם של הירח." אני תוהה אם זה באמת מה שהוא אמר... נו טוב... "אתה תזהה אדם שאתה אוהב ולא מעריץ." .... טוב נו, זה לא שינוי *כזה* קריטי מ"אתה תבין את מי אתה אוהב באמת"... איזו חמודה סאקורה, איך היא לא מבינה כלום אחרי השיחה עם טומויו על אריאול XDDD שמתי לב שהם אמרו "un" היום הרבה, כמו ביפנית
יוקי לבש חולצה ורודה ^_^ לא הבנתי קרה לכנפיים של יואה o.o אני כל כך אוהבת את גרסת הסאקורה-קארד של פליי *_* פשוט שולט~ (אפילו שהיא לא כל כך נופפה בכנפיים שלה היום ^^; ).