פרק 51 ..

Yuske

New member
רוצה להכיר לו

את עכבר המחמד של יוסקה? למרות שאנחנו עדיין חושבים שזה נקבה מיוחמת אבל עדיין... >< יפתח צא משם!!!!! *רץ להציל שוב את יפתח מהעכבר* געע זוזי!! *3 אנשים משחררים רוח רפאים מכלוב של עכבר*

Yuske

New member
אה...אוקי^^...

><!!!!!!!!!!!!!! יפתח צא משם!!!!! *מנסים להציל את יפתח מהאסלה*

h p g i r l

New member
אווו../images/Emo82.gif

איזה פרק^^ "למה אני מסמיק כל כך כשאני רואה אותה?!??!?!?! חשבתי שאני מעריץ את יוקיטו!!!" יופי של דיבוב ערוץ הילדים
היה שם הרבה קטעים ששאורן היה כזה ואז יואה בא ודיבר איתו!!! איזו מסכנה סאקורה, אריאול נישק את היד שלה, אייייכס מסכנה, אני לא הייתי רוצה שהוא יהיה קרוב עלי ב15 ק"מ לפחות ועוד לנשק את היד??? "אני יכולה להחזיר לך טובה איכשהו?" "אממ, אפשר בכל דרך?" "כן" *מנשק את היד* *סאקורה בוערת* לפכות שאורן לא ראה את זה... "הדובי הזה עדיין נראה כמו קרו!!!" היה פרק נחמט רובו.. למרות שספיילרו לי את כל הפרק לפני זה... דובי ענק מנסה להרוג את סאקורה, יופי אריאול על מה עוד תחשוב??? אהה וגם, אני לצתערת שלא כתבי כאן בערך 4 ימים, בעיות במחשב וגם לא הייתי בבית כל השישישבת... אז אם חשבתם שקרה לי משהו (כןכן בטח, אני בטוחה שחשבתם עלי) תדעו שאני בסדר...

מאוהבת !!! אני מאוהבת !

ליייייייייי מאוהבבבבבבב בבבבבבהההההההה ! 0.0 איך יוקיטו הפך בעצמו ליואה?אה אה אה ??? ואייייייייייי איזה פררררררררררררקקקקקקקקקקקקקקק חבלז

star_female

New member
כמה יואה *_*

ושאורן/סאקורה *-* בקיצור זה היה פרק טוב ^_^ החלטתי שלאריאול יש דיבוב גרוע >.> והוא רציני צריך להפסיק להתחיל עם סאקורה >.> מעצבן קטן. צ'יהארו: "אתה לא רוצה לחבב אותי בחזרה? איזה מן ילד אתה?!" יאמאזאקי: "אבל על מה את כועסת?" XDDD איזה חמודים שאורן: "למה היא כל הזמן קופצת לי לראש?!" (אווו *-*) *fangirl squeel* "משום מה, הפעם היחידה שאני מסמיק או שאני לא מרגיש נוח היא כשאני רואה את יוקיטו, אני מעריץ אותו!" הוא השווה את הרגשות שלו כלפי יוקי לרגשות שלו כלפי סאקורה... זה נורא נחמד שזה "צנזורה בלי צנזורה", מי שיודע מה אמור להיות יכול בקלות להבין מה שהולך שם (ואפילו למצוא עוד רמזים
) וכל זה בלי להגיד שום דבר במפורש ^_^ איזה מתוק לי-קון היה כשהוא עמד שם והסתכל עליה שעה! *_* "הסיבה שאתה מרגיש מבולבל כל כך כשאתה רואה את יוקיטו היא בגלל כוחות הקסם של הירח." אני תוהה אם זה באמת מה שהוא אמר... נו טוב... "אתה תזהה אדם שאתה אוהב ולא מעריץ." .... טוב נו, זה לא שינוי *כזה* קריטי מ"אתה תבין את מי אתה אוהב באמת"... איזו חמודה סאקורה, איך היא לא מבינה כלום אחרי השיחה עם טומויו על אריאול XDDD שמתי לב שהם אמרו "un" היום הרבה, כמו ביפנית
יוקי לבש חולצה ורודה ^_^ לא הבנתי קרה לכנפיים של יואה o.o אני כל כך אוהבת את גרסת הסאקורה-קארד של פליי *_* פשוט שולט~ (אפילו שהיא לא כל כך נופפה בכנפיים שלה היום ^^; ).

Leemon

New member
מתי הם אמרו "un"?

אה, ולא הבנתי - עכשיו יוקיטו יכול להפוך ליואה בעצמו? בלי העזרה של קרו והכל? (בפרק עם הגשם קרו אמר מילות קסם והפך את יוקיטו ליואה)

star_female

New member
כל הפרק...

במקום להגיד "כן" הם אמרו n כזה (הבינו את הכוונה, אבל עדיין
) לדעתי יואה גורם לו להשתנות עכשיו. יוקי לא יודע שהוא יואה אז בכל מקרה אי אפשר להגיד שזה הוא.

למעלה