פרק 50

Reutgold

New member
הפרחים באמת

לא הוסיפו כ"כ.לדעתי... איזה סקירה של כל מה שהיה עד עכשיו.. טוב שלא שידרו את כל הפרק הראשון וזהו כבר ציטטתי כמעט כל מילה.. אבל היה יפה אני רוצה להקליט.. רואים שמתקרבים לסוף.. יש עוד 25 פרקים... איזה מהר עבר! הסוף היה מצחיק.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif הפרחים היו מאוד חשובים!

הודות לפרחים האלה שוב צחקתי כל הפרק!! הבא דיאלוג עם אבא: אבא:ואלה מה עושים חוץ מלשחק גו, נלחמים נגד מישהו? אני:לא, אבל צומחים להם פרחים מסביב אבא:למה? אני:כדי לקשט את המונולוגים הרגשניים שלו (של סאי) אבא:למה הוא הומו? אני:ככה זה נירא אבא:למה? אהע:לפי השפתון אכן כן..........

devil women

New member
פרק חמוט../images/Emo168.gif

מיסכנון סאי..... היקארו מרגיז אותי.... הסוף היצחיק אותי... אקירה בישי.. *לא קשורה*

רק שנייה!! ../images/Emo41.gif

אני יגיד את מה שרצית לומר ואני מוצפת בישים אז: אקירה טויה-בישי, ועדיף יותר מהיקארו כמובן!! סאי סאמה-גם בישי!! חבל סאי הוא לא זה שבחיים ז"א שהיקארו יהיה רוח אצל סאי סאמה! שואיצ'י-גם בישי אמממ מה אפשר לומר עליו?? יאי!! ^__^ ראן- (בת אל מהסידרה החדשה סוקישו) גם בישי אני תוהה אם אתם יודעים על מי אני מדברת אבל גם הוא בישי!!! *__* יאי יש עוד הרבה ואין לי כוח לכתוב -__-" ☺☻☺☻☺☻☺☻

../images/Emo15.gif את רואה סוקישו?!

אויאלוהים! אם מביאים סוקישו זה רשמי- ערוץ העילגכים התחלק על השייכל! סדרת יאוי! ראן בישי, סורה בישי, מאזורי בישי, יורו בישי בטירוף, סנאו/נאו בישי, איצ'קאווה בישי, המורה שלהם למטימטיקה בישי (בלי המשקפיים כמובן, וכשהשיער שלו מבולגן), זו סידרה שמורכבת על טהרת בישים והיאוי.

אממ העברתי את חילקי היאוי כי..

כייי אני לא יכולה לצפות ביאוי... אבל אבל אבל זו סידרה כזאת בישי!!! יאי!! ^____^

star_female

New member
זה שונן-איי, לא יאוי...

למרות שהם נורא מתקרבים. XD ובפרקים האחרונים (אחרי פרק 6) יש הרבה עלילה. אז זה לא *רק* בישים ויאוי. בכל מקרה, משהו שאולי לא ידעתן, המדובב של מאטסורי זה המדובב של סאי. ^^

Yosh Yosh

New member
רק פרק 10 היה שווה משהו

כל השאר סתם

PENELO

New member
גם פרק 6 לא תמים במיוחד ../images/Emo6.gif

*_* אני אוהבת את הסדרה הזאת *..*

star_female

New member
אני לא חושבת שהיא התכוונה ליאוי ../images/Emo3.gif

הסוף של פרק 6 היה *טוב*. *-*

PENELO

New member
../images/Emo6.gif אכן *.*

וגם פרק 10 היה טוב *~* אני אוהבת את הסדרה הזאת *_* (כמו שכבר אמרתי XP)

../images/Emo15.gif זה באמת הזוי.מאטסורי וסאי

אותו קול, כזה הבדל. אבל שניהם סגידים. אני הכי אוהבת בפרק שסנאו וסורה רבים וכשסורה מדבר עם מאטסורי הוא מסתכל עליו אומר "בהיה" בטון מטריד.

devil women

New member
אני ראיתי את כל הסידרה../images/Emo168.gif

בלי העברות... פרק 6 היה יפה כהם מחופשים למלאכים (יום האהבה)

הפרחים היו ממש מוזרים

ולא קשורים
סאי סקר את זה יותר מידיי. ואיך שהם נראו לי פיציים בפרק הזה
היה מצחיק בסוף של הפרק.

יאי!! ../images/Emo41.gif -.-

אני חושבת שהפרחים היו יפים! גררר (חוץ מזה שהם לא היו קשורים) לפי דעתי הם סמו ת'פרחים שיבואו זקנות ויגידו אוי אוי אוי הגב אבל תראו ת'חתיך הזה באמצע!! (וכמובן שאני חייבת להסיף תשובה: זקנות החתיך הבישי המתוק החמדמד המאמי שייך לנו! לפורום היקארו נו גו!! גרר קחחח)

Noriko Chan

New member
לא יודעת XD סתם להוסיף כיעור.

כי סאי יפה מדי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD היה פרק נחמד אבל קצת מיותר. היה נחמד לסקור את כל הסדרה... זה בטח היה מן ספיישל של הסדרה ביפן כי זו בעצם שנת שידור שלמה P:

למעלה