פרק 5!

פרק 5!

אללא יסתור, איזה פרק... הסדרה הזאת מטלטלת בעומס הרגשי שלה. הסיפור של תומס ונעמה מרגש בטירוף, והשחקנים שניהם- אורי גוטליב וחנה חגי- שחקנים אדירים. חנה הצליחה להכניס מטען רגשי כבד מאוד לסצינה הקצרה-יחסית עם המכנסיים (זה היה... מצמרר. עד כדי-כך שקשה לדבר על זה), ואורי גוטליב שחקן פשוט מעולה. גם הסיפור עם בני ושירי מקבל פנים חדשות. הוא מתעלה וגדֶל מפרק לפרק, ואיתי תורג'מן משחק בצורה משכנעת מאוד. ומעבר למשחק- העלילה עצמה, והתסריט, חדים, מדוייקים ומהפכניים מאוד. אביגיל ואבא שלה לדעתי הם השיא. הסיפור שלהם אנושי מאוד ואמין מאוד, והם מעבירים אותו בצורה מרשימה בהחלט, ומרגשת מאוד. בואנ'ה, הסדרה הזאת עוד תביא אותי לדמעות. יאללה שרשרו...! מה דעתכם?

B a 7 a K

New member
בלי לגלות יותר מדי,

ממה שלא ממש מסתירים ביס, לצערי. תיזכרי במה שעידו אמר לפני כמה פרקים: "...זה בגלל מה שסיפרתי להרצי שקרה עם אבא במקלחת?" עכשיו תחשבי טוב מה יכול לקרות (או לא לקרות, אלא סתם לעורר חשד) במקלחת שיגרום לאם להתגרש מבעלה ולהרחיק ממנו את הילד. עכשיו תחשבי על האב והבן שניהם בלי מכנסיים כשהאם מסתכלת. יש מבין?

gal255

New member
אני ממש מתחברת לסיפור של אביגיל וגידי

אבא שלי עזב אותי עוד לפני שנולדתי ככה שאני חושבת שהיא אפילו קצת קלה איתו... אבל אני חושבת שהתסריטים חדים והבימוי וההפקה. זאת אחת הסדרות הטובות יותר שנראו על המסך לאחרונה. אני הכי אוהבת את הסיפור של תומס ונעמה והם בוחרים להתמקד יותר בסיפורים האחרים שזה חבל.. -סופי-

למעלה