פרק 5

רובין חמד. כינוי החיבה של רוברט ארין. ספוילר.

נא לעיין בסוף סופת החרבות ובמשתה לעורבים כשסאנסה מגיעה לקן הנשרים. היחסים בינה ובין "רובין חמד שלי"...

ידותון

New member
עבר הרבה זמן מאז שקראתי אותם

אני עכשיו עובר על הסדרה בפעם השנייה ואני רק בתחילת סופת החרבות כך שהשיכחה מובנת

quoll

New member
באמת אחד הדברים שהכי חסרים ../images/Emo45.gif

אם כבר מעבדים לטלויזיה. חבל.

niv_204

New member
גם לי זה היה חסר

אבל מצד שני, די הבהירו את נושא הגובה עם ההצצה של טיריון למטה (שבצפייה ראשונה תפסתי את הספה כדי לא להסתחרר). אם היו משקיעים זמן במסע והטיפוס - זה היה על חשבון דברים אחרים וחבל. סוף כל סוף פרק כמעט מושלם. לפחות היו מראים את המעלית משא..

quoll

New member
כל כך לא הוגן

6 שנים חיכיתי, ורק עכשיו ייצא החמישי. כיוון שקראתי את כל הסדרה בעברית, אני גם אחכה לתרגום. אחרי "משתה לעורבים" הייתי בהיי כמה זמן, ואז בדכאון עם כל תאריך הוצאה לאור בדוי שעבר של "ריקוד עם דרקונים". אבל עד שהצלחתי להיגמל (שנים!!!), עכשיו יש את הסדרה הזו שהזכירה לי למה הייתי כל כך מאוהב בששאוש"ק. ויש עוד 5 פרקים. ואז שוב לחכות. אוף.

is00

New member
../images/Emo58.gifראיתי את הפרק ו...../images/Emo58.gif

הוא רק מחזק לי את האמונה שג'ורג' מרטין מתחרט שהוא נתן לצמד חמד האלה שעיבדו אותה לטלוויזה את ברכתו... הפרק היה פשוט מתחת לכל ביקורת לטעמי. 80% ממנו הוקדשו לסצנות שלא היו ולא נבראו בספר ושלפחות 50% מהן היו מיותרות לחלוטין ולטעמי הן רק שימשו כ"פילרים" ו"פילרים" גרועים, לא סתם! זאת פשוט שחיטה אכזרית של סדרת הספרים. מי זאת הסרסיי הזאת שמופיעה בסדרה? היא בטוח לא זאת שמופיעה בספרים. למה נותנים לדמויות די שוליות(רוברט שאמור למות באחד מ-2 הפרקים הבאים, סרסיי ואפילו ג'יימי שלמיטב זיכרוני הולך לבלות את כל מהלך האירועים של "עימות המלכים" בצינוק בנהרן) זמן מסך יקר על חשבון הדמויות החשובות באמת לעלילה ובעיקר אלה שחשובות לעונה ה-2? נראה לי שאני אפסיק לצפות בכל פרק ופרק בשלמותו, ורק אחפש את הקטעים המעניינים. משמע הסצנות של אריה, ג'ון וטיריון ואירועי המפתח מהספרים, בתקווה שלפחות אותם ישאירו לנו, וכמובן את הפרק שמרטין כתב בעצמו לסדרה. אני תוהה אם הוא התרחק כל כך מהספרים כמו שבניוף ווייס מתרחקים מהם, או שהוא יישאר נאמן למקור... בכל מקרה - הסדרה הזאת היא פשוט אכזבה גמורה, לטעמי!

is00

New member
לא בדיוק...

יש לנו את 4 הספרים הראשונים בסדרה ובקרוב את ה-5. בכל מקרה, את הצפייה שלי בעיבוד הזה, כנראה סיימתי. אני אדבוק בספרים ואת זמן הצפייה.שלי בטלוויזיה אני אקדיש לדברים אחרים, יותר מעניינים.

למעלה