פרק 5..

CallMeCavanaugh

New member
אתה טועה בקשר לדבר השני

אני זוכר בבירור סצינה שבה טייווין וקואן עוזבים ביחד את הארנהול ופתאום נופל לאריה האסימון שהיא הייתה צריכה לבקש מג'אקן שיהרוג את טייווין, אבל לא מספיקה לעדכן אותו ובינתיים הוא הורג מישהו אחר, לא זוכר את השם שלו - זה שאחראי על השבויים שם, עם הכלב המפחיד.

CallMeCavanaugh

New member
לא צריך להתנצל

יש כל כך הרבה ספרים וכל כך הרבה שנים מאז שקראנו אותם. אני בכלל לא מצליח להיזכר בעוד דברים שאמורים לקרות ברוב הקווים העלילתיים, מרגיש לי כאילו בקצב הנוכחי בעוד שני פרקים אפשר יהיה לסגור את העונה. עד כדי כך שכחתי את הספר.

מיכאל1411

New member
חשבתי שביום שישי יש שרשור

הבילד אפ באמת מתחיל לתסכל, פרק סביר מאוד.

האישה באדום לוחשת לסטאניס פקודות. הסצינה הזו בינו לבין דאבוס הייתה מעניינת.
המוות של רנלי בא משומקום! מלך אחד הלך, עוד 4 טוענים נותרו...

אומרים שפרקים 9 ו 10 משופעי סצינות קרב ולשם הלך רוב התקציב.

Imai

New member
שאלה על הפרק

יכול להיות שפספסתי משהו, אבל לא כל כך הבנתי מי היה האיש הזה שאריה פגשה ולמה הוא מוכן להרוג אנשים בשבילה.
יש גם יותר מדי דמויות ואני לא זוכרת מי בדיוק האיש שאריה בקשה להרוג, ולמה היא לא מבקשת להרוג אנשים יותר
משמעותיים כמו טיווין, מה שגם יועיל לאח שלה . . .

boby25

New member
תשובה

האיש הזה שהורג בשבילה מחזיר לה טובה+ 2 בגלל השניים האחרים שהיא הצילה.
הוא היה בדרך לחומה איתה עד לתקיפה (שתי פרקים קודם) ההיא שבה אריה נתנה לו גרזן כדי לשבור את המנעול של הכלוב של האסירים (הוא היה בין השלושה שהיו בכלוב סורגים כל הדרך זוכרת?).שתפסו את כולם והזיזו אותם לארנהל (איפה שהם נמצאים כרגע). אלה שהיו בסורגים בטח התקבלו לצבא של הלאנסטרים ישר כשהגיעו לארנהל בגלל שהם גברים וכל השאר ילדים.

בקשר לזה שמת קוראים לו"מדגדג" או משהו בסגנון, הוא הבחור שמתעלל באסירים (הקטע עם הדלי והעכבר) בגלל זה בחרה בו.
ברור הבחירה שלה מטומטמת במקום טיוון ,אולי ניראה בפרק הבא במי תבחר.

למעלה