פרק 5..
בסה"כ פרק מוצלח ביותר. יש הרגשה שדברים מתחילים לזוז, אצל כולם:
-ג'ון יוצא עם קוהורין חצי יד למשימת ההתנקשות שלהם
-דאני בודקת אפשרויות עם ג'ורה ועם קסארו, ומקבלת טיזר מפיטא פרי
-טיריון מתחיל להתחמש באש פרא לקראת הקרב
-אריה משתמשת באחת המשאלות שלה מהג'יני הנחמד ז'אקן
-רנלי מת! ...מארג'ארי ואצבעון מחליפים מבטים רבי משמעות
-סטאניס מחליט להשאיר את מליסנדרה מאחור ומציב את דאבוס בראש הקרב
רוב, ג'ופרי וסאנסה לא קיבלו בכלל זמן מסך, אבל אין מה לעשות. סוף סוף אני מרגישה שדברים ממש קורים... נראה לי שזה השלב גם בעונה הראשונה שבו הקצב קצת זז מהר יותר. גם קיבלנו קצת דרקונים, שורות מצחיקות מטיריון ("אפילו לענות אותך זה משעמם" ללאנסל) ומאד ("לפני שאמות בבקשה תפסיק לדבר" לסאם) ואפילו לא סצנת עירום אחת!
אני חושבת שהקטע האהוב עלי היה הסצנה של אריה וטייווין. מלבד העובדה שאלה פשוט שתי דמויות מצוינות שמשוחקות ע"י שני שחקנים מצוינים, המתח והפאסיביות-אגרסיביות שם היו מעולים. ברון ממשיך להיות כוכב, הדות'ראקים הגנבים שעשעו אותי מאוד, ונשארתי מסוקרנת אפילו שאני יודעת מה עומד לקרות.
בסה"כ פרק מוצלח ביותר. יש הרגשה שדברים מתחילים לזוז, אצל כולם:
-ג'ון יוצא עם קוהורין חצי יד למשימת ההתנקשות שלהם
-דאני בודקת אפשרויות עם ג'ורה ועם קסארו, ומקבלת טיזר מפיטא פרי
-טיריון מתחיל להתחמש באש פרא לקראת הקרב
-אריה משתמשת באחת המשאלות שלה מהג'יני הנחמד ז'אקן
-רנלי מת! ...מארג'ארי ואצבעון מחליפים מבטים רבי משמעות
-סטאניס מחליט להשאיר את מליסנדרה מאחור ומציב את דאבוס בראש הקרב
רוב, ג'ופרי וסאנסה לא קיבלו בכלל זמן מסך, אבל אין מה לעשות. סוף סוף אני מרגישה שדברים ממש קורים... נראה לי שזה השלב גם בעונה הראשונה שבו הקצב קצת זז מהר יותר. גם קיבלנו קצת דרקונים, שורות מצחיקות מטיריון ("אפילו לענות אותך זה משעמם" ללאנסל) ומאד ("לפני שאמות בבקשה תפסיק לדבר" לסאם) ואפילו לא סצנת עירום אחת!
אני חושבת שהקטע האהוב עלי היה הסצנה של אריה וטייווין. מלבד העובדה שאלה פשוט שתי דמויות מצוינות שמשוחקות ע"י שני שחקנים מצוינים, המתח והפאסיביות-אגרסיביות שם היו מעולים. ברון ממשיך להיות כוכב, הדות'ראקים הגנבים שעשעו אותי מאוד, ונשארתי מסוקרנת אפילו שאני יודעת מה עומד לקרות.