פרק 5, עונה 2 - הדיון הרשמי

MineraL

New member
ישמצב... ../images/Emo58.gif

תשימו לב שגם יש לו חגורת הצלה, זה כ"כ בולט

iOmer

New member
העונה..

שחכתי מתי העונה מתחילה בישראל.. מישהו יכול להגיד לי?? אני לא מוצא את זה בכל הדפים בפורום.. אולי תשימו את זה בשורה האדומה?

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif ביקורת פרק 5 ../images/Emo58.gif

אז מה היה לנו? המירוץ אחר אוצרו של ווסטמורלנד תופס תאוצה, שרה הולכת ונשבית בקסמיו של פול קלרמן (המניאק) בעוד אביה מתחיל להעלות תהיות משלו בנוגע ללינקולן בורוז, מייקל ולינק משחקים אותה רמבו, סי-נוט משחק אותה האריסון פורד וטי-באג צוחק על כולם כל הדרך ליוטה... לראשונה לא רק בעונה 2, אלא בסדרה כולה - אפשר להגיד בהחלט שיש לפנינו פרק קומי. רוצה לשמוע מי מכם לא התגלגל מצחוק כשטי-באג אכל את מפה 1213 לארוחת צהריים או כשאמר למייקל שלא הספיק לקעקע את המפה על גופו. מאידך, אין ספק שהפרק משופע רגעים מותחים - כך כאשר אחותה של מריקרוז מלשינה למשטרה אודות סוקרה בעוד שדברה-ג'ין מחליטה בסופו של דבר שלא להסגיר את טווינר ואף מגדילה עשות כאשר היא מסייעת לו בהמלטות. לרעת הפרק: מאהון מבריק מדי. הוא חוזר על הגאונות הצרופה והבלתי מתקבלת על הדעת מדי פרק ומהר מדי - האופן שבו הצליח לחבר בין מסלולי כל הבורחים לבין מטמונו של ווסטמורלנד פשוט לא ריאלית, שלא לדבר על העובדה שאין סיכוי שהיה ניתן לשחזר 60% מדיסק קשיח ששהה במשך יותר מחודש ימים במים - מה שנקרא, סיינס-פיקשן במיטבו. הרעיון שגם מאהון עצמו הוא "מכור" מתחיל לגרום לי לחשוב שלפול שורינג יש איזו אובססיה למכורים והתמכרויות - אוקיי, הבנו לגבי שרה ובליק אבל מאהון??? מיותר לדעתי. הסיום שבו מגלים מייקל, לינק וטי-באג שחחות Double K נעלמה ועליה נבנתה שכונת מגורים הוא בבחינת קליפהאנגר טוב, אבל תגידו - רק לי מתחיל להמאס כשכל פעם שאיזשהו שיבוש כזה קורה מייקל חייב להגיד בשיא המלאכותיות it's gone - we can't do it או משהו בסגנון? לטעמי המנטרה הזו מתחילה לחזור על עצמה יותר מדי. גם היו חסרים לי קצת בליק וגירי, אבל זו באמת צרה קטנה - אפשר להסתדר יופי גם בלעדיהם. ציון 8 בסולם שלי.

nisosabag

New member
../images/Emo27.gif

זה הקטור הלשין למשטרה לא תרזה אחותה של מריקרוז

gjook

New member
../images/Emo58.gif תשובה לבעיית המספרים!!

מצאתי באינטרנט תשובה לבעיית המספרים(תאוריה , שאני אישית מאמין בנכונותה ..) , מצאתי את זה עם הסבר די מסורבל , אני אני ינסה לפשט את זה... מכיל ספוילר לדעתי די רציני ...אז אם אתם לא רוצים אתם יכולים לבחור עכשיו לא לקורא.. ראשית אני מתנצל עם הלינקים לא עובדים , זה משהו כנראה של תפוז , אתם צריכים פשוט לפתוח דף חדש , ולהעתיק אותם לפס הכתובת ...(או לרדת לסוף הדף ושם יש קישורים שאני מקווה שפועלים...) תהנו: שרה קיבלה 2 ברבורים בעונה ה2: הברבור הראשון , בפרק 1, כשהיא הייתה בבית החולים , ובפרק ה 5 כמו שראיתם , בכל מקרה ברבור הראשון היו כל מיני נקודות לא ברורות , כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הבאה: http://img60.imageshack.us/my.php?image=1123zi9.jpg ׁ(התמונה לקוחה מהפרק הראשון של העונה השניה , מדקה 11, ו23 שניות.) בשורה הראשונה הקוד הוא : ... .. .. . .. .... ... ... .. .... או במספרים: 3 2 2 1 2 4 3 3 2 4 (תקראו מימין לשמאל ..) עכשיו בפרק ה5 היא קיבלה עוד ברבור עם המספרים: 736-339-8687 כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הבאה: http://img76.imageshack.us/my.php?image=3930qc5.jpg (התמונה לקוחה מהעונה ה2 מפרק 5, מהדקה ה39 , מהשניה ה30) עכשיו לוקחים את הפלאפון , למי שאין פלאפון מוזמן להיכנס לאתר של נוקיה , או של כל רשת אחרת ... http://www.nokiausa.com/phones/1600/ ועכשיו פשוט מחברים את 2 הצירופים ... 736-339-8687 (מהברבור ה2 ...) 322-124-3324(מהברור ה1...) מהברבור השני, אנחנו לוקחים את המספרים של הספרות ומהברבור הראשון , אנחנו לוקחים את המספר של האות , דוגמא -(האות הראשונה שנקבל ..) אם כתוב בברבור השני 7, אז אני מסתכל על הספרה 7,ואז אני מסתכל על הברבור הראשון ונגיד שיש 3 נקודות , אז זה אומר שזאת האות השלישית שמתחת ל7.(זה יוצא Rׂ) וכך הלאה .... בפלאפון זה יוצא ככה: האות ה3 בספרה 7 היא :R האות ה2 בספרה 3 היא :E האות ה2 בספרה 6 היא :N האות ה1 בספרה 3 היא :D האות ה2 בספרה 3 היא :E האות ה4 בספרה 9 היא :Z האות ה3 בספרה8 היא :V האות ה3 בספרה 6 היא :O האות ה2 בספרה 8 היא :U האות ה4 בספרה 7 היא :S כמו שראיתם המילה שהתקבלה היא : RENDEZVOUS שמשמעותה בעברית : מִפְגָּשׁ, פְּגִישָׁה. נהנתי לעזור לכם !! (אני לא חשבתי על זה , מצאתי את זה באינטרנט , באתר בעיברית, אבל סידרתי את זה בצורה שתיהיה ברורה להבנה..) מקווה שתיהיה לכולם שנה טובה , שנת שלום , ושהחיילים שנחטפו יחזורו כמה שיותר מהר הביתה ובשלום... גל.

יפה מאוד

רק נשאלת השאלה האם שרה תעלה על זה... היא אומנם אישה פיקחית אבל בשביל לעלות על זה יהיה 'קצת' קשה...

DevilGirl92

New member
אבל

זה קשה מדי! כל העניין שזה ייראה קשה, אבל זה בעצם קל וגאוני [or at least I hope so]

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gifשמתם לב למשהו מוזר?

מהאון מדבר על זה שראו את סי-נוט באיידהו ואת טי-באג בנברסקה, והוא מציין שזה לא הגיוני כי שניהם לא עברו מעולם את המיסיסיפי. לא יודע מה עם טי-באג, אבל סי-נוט היה בעיראק!!

למעלה