פרק 4X16

deathcaster

New member
פרק 4X16 ../images/Emo58.gif

הא האאאאאאאא ! חשבתם ש- PICARD maneuver הוא משהו ?????? GUESS AGAIN !!!!! אני תוך כדי הצפייה מדווח

deathcaster

New member
עוד ספוילרים ותגובה לקפטן פרוטון

פרוטון - מצטער , אך אלו נפלאות הביטורנט ...וכמובן להכנס הביתה מהעבודה ב-6:00 בבוקר כדי להתחיל את ההורדה . בכל מקרה , פרק מפתיע , זה הופך להיות ניגוד משווע שכל פרק עכשיו הוא יותר ויותר טוב לעומת הסוף ההולך ומתקרב , ממש צחוק הגורל !!! יותר פרטים אני לא אספר , חבל להרוס אפילו אם זה ספוילר .

deddy23

New member
../images/Emo32.gif חשבתי על משהו...

כשראיתי את הפרק הזה אחרי קבלת הסבר לנושא המצח של הקלינגונים חשבתי על משהו, אחת השאלות היותר "ניטפיקיות" שהיו אפשר לומר זה איך בעצם לא היה שום איזכור לארצ'ר וחבורתו באף אחת מהסדרות של המאה ה-23 והמאה ה-24 (תכל'ס הרי זהבגלל שהדמויות שלהן הרי לא היו קיימות...) חשבתי על דרך שיכולה להיות מעניינת להסביר את הנושא הזה, ייתכן וחלק מהדברים הם ספויילר לפרק האחרון כפי שכבר נכתב אבל הנה איך אני חושב שאפשר לשלב את זה: אחת ממהשערות לפרק האחרון זה שרייקר והטיטאן מוצאים את שרידי הNX-01 בניוטרל זון, אם נגיד במהלך מלחמות הרומולאנים נהרס אחד ממאגרי המידע של סטארפליט שבו קיים כל המידע לגבי צוות ה-NX-01, ובנוסף משום צורך כזה או אחר section 31 דואג להשמיד כל זכרון או ראיה שאי פעם הייתה לגבי הצוות הזה "לטובת כדוה"א" אז משום שאנטרפרייז נעלמת בניוטרל זון אף אחד לא יטרח לחפש אותה והיא פשוט תעלם מההיסטוריה של כדוה"א וסטארפליט למעט השם שתמיד יהדהד כמסתורין "אנטרפרייז" החלק הבא הוא בעצם ההכרה בעבר וזה איך? אני לא יודע בדיוק כמה זמן וולקנים יכולים לחיות, אבל בהנחה שט'פול הצליחה לשרוד את כל השנים האלה בסתר בניוטרל זון ועכשיו טרוי ורייקר מוצאים אותה היא בעצם המקור לידע על כל מי שהיה ואיזו סצינה יכולה להיות מעניינת יותר מלראות את ט'פול כזקנה עושה meld עם דיאנה?

deathcaster

New member
אולי

אולי אם היית משתמש בסימני פיסוק וקצת הפרדה בין משפט למשפט היה לי חשק לקרוא את הפסקה שרשמת , אבל ככה זה ממש לא נוח

deddy23

New member
במיוחד בשבילך...

כשראיתי את הפרק הזה אחרי קבלת הסבר לנושא המצח של הקלינגונים חשבתי על משהו, אחת השאלות היותר "ניטפיקיות" שהיו אפשר לומר זה איך בעצם לא היה שום איזכור לארצ'ר וחבורתו באף אחת מהסדרות של המאה ה-23 והמאה ה-24 (תכל'ס הרי זהבגלל שהדמויות שלהן הרי לא היו קיימות...). חשבתי על דרך שיכולה להיות מעניינת להסביר את הנושא הזה, ייתכן וחלק מהדברים הם ספויילר לפרק האחרון כפי שכבר נכתב, אבל הנה איך אני חושב שאפשר לשלב את זה: אחת ממהשערות לפרק האחרון זה שרייקר והטיטאן מוצאים את שרידי הNX-01 בניוטרל זון, אם נגיד במהלך מלחמות הרומולאנים נהרס אחד ממאגרי המידע של סטארפליט שבו קיים כל המידע לגבי צוות ה-NX-01, ובנוסף משום צורך כזה או אחר section 31 דואג להשמיד כל זכרון או ראיה שאי פעם הייתה לגבי הצוות הזה "לטובת כדוה"א", אז משום שאנטרפרייז נעלמת בניוטרל זון אף אחד לא יטרח לחפש אותה והיא פשוט תעלם מההיסטוריה של כדוה"א וסטארפליט למעט השם שתמיד יהדהד כמסתורין "אנטרפרייז". החלק הבא הוא בעצם ההכרה בעבר, וזה איך? אני לא יודע בדיוק כמה זמן וולקנים יכולים לחיות, אבל בהנחה שט'פול הצליחה לשרוד את כל השנים האלה בסתר בניוטרל זון, ועכשיו טרוי ורייקר מוצאים אותה היא בעצם המקור לידע על כל מי שהיה. ואיזו סצינה יכולה להיות מעניינת יותר מלראות את ט'פול כזקנה עושה meld עם דיאנה?

תתש

New member
תאוריה מעניינת

אבל אפילו בסטאר טרק זה לא הגיוני כי אי אפשר למחוק את כל מה שקשור ל-NX-01 וט'פול בסדרה היא בת 67 ושרייקר מקבל את הטיטאן זה כבר 2380 ומשהו זאת אומרת שעברו 230 שנה וולקנס לא חיים כל כך הרבה זמן. יותר הגיוני שאיך שהוא קו הזמן ישונה או שונה ע"י section 31 הסוליבנים או מי שלא תרצה כך שאף אחד לא יזכור את ה-NX-01.

deddy23

New member
אבל הבעיה היא..

שבראיון עם מני קוטו כלפי הפרק האחרון בו הוא לא אמר כלום לגביו הוא רק אמר שב&ב כותבים אותו אבל שלא תהיה שום מעורבות של מסע בזמן...

deddy23

New member
עוד משהו קטן...

סארק חי עד גיל 202, עוד איזה 20-30 שנה הן קריטיות כ"כ?

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifפרק מעולה

פשוט פרק מעולה!!! אין מילים. אני חושב שתחילת הפרק, התמרונים המדהימים בין אנטרפרייז לקולומביה הם התמרונים המעולים ביותר שנראו אי פעם ב-ST. גם שאר הפרק היה מעולה, וכיף לראות את אנטרפרייז לא לבד בקרב...

deddy23

New member
משהו קטן בנוגע לגנרל הקלינגוני

קובאט או משהו כזה - אם תסתכלו טוב על הפנים שלו וגם על המבנה שלו תוכלו בוודאי לזהות שמדובר בשחקן ששיחק את ה"דוד פיל" בנסיך המדליק מבל אייר, כמובן אם מישהו מכם ראה את הסדרה הזו...

CaptainOok

New member
../images/Emo6.gifשברתי את הראש בניסיון להיזכר

מאיפה הקלינגון הזה מוכר לי! ענק!!!

eyalmel

New member
בסך הכל פרק טוב אבל....

בסך הכל פרק טוב אבל.... למה ארצ'ר תמיד יורד לשטח עוין לבד? איך הקולומביה הספיקה להגיע לאנטרפרייז בזמן אם האנטרפרייז כבר היתה במהירות מירבית? (אהבתי את האפקט) ובצד החיובי ממש אהבתי את הדוקטור הקלינונגי, מרענן לראות קלינונגי שהוא לא לוחם שמדבר על כבוד כל היום

deathcaster

New member
תשובות

ארצ'ר הוא אחלה גבר ! ...סתם . אני מניח שבגלל שמדובר בחברה שמתקיימת בתנאי פרה-פדרציה , פרה-פריים דירקטיב , גם מדובר בפרה-רייקר שלא מסכים שהקפטן ירד למשימות חוץ , כאן ארצ'ר קובע מה טוב כי פשוט אין מישהו אחר שיקבע. איך הקולומביה הגיעה ? , אתה חושב בצורה דו ממדית , תחשוב בצורה תלת ממדית , קולומביה היתה במסלול וקטורי A , אנטרפרייז הייתה במסלול וקטורי B , שניהם עשו טריאנגולציה , אקסטרפולציה , חירטוטאציה ונפגשו
לגבי הדוקטור הקלינגוני ... הקלינגונים מאז ומתמיד היו מחולקים ל-3 מעמדות : לוחמים , מדענים ופועלים/חקלאים. המממממממ.......מזכיר את המינבארים , רק יותר מסריח
( בעצם צריך להגיד שהמינבארים מזכירים את הקלינגונים )

[TNT]

New member
ועכשיו בלי טריגולנואיצים...

חשבת על זה שהם יכלו פשוטו כמשמעו לטוס במהירות וורפ מירבית זה מול זה? אסור להם לרדת מעל מהירות וורפ 5 (כמה ספיד מצידם) אבל מה הבעיה לשנות כיוון ולטס לעבר קולומביה?

deathcaster

New member
זה מול זה ?

זה קצת מוזר ביחס לשאלתו של השואל המקורי ששאל איך קולומביה הצליחה להשיג את אנטרפרייז , כי אנטרפרייז הייתה כבר בדרכה לקלינגון וקולומביה ? , אין מידע על איפה שהייתה ( אאל"ט ) , ההסבר שלי , אם כי הרבה יותר פלצני
, יותר הגיוני , תאורטית .

ניטפיקינג ../images/Emo58.gif

הרכסים על המצח הקלינגוני אמורים להיות חלק מעצמות הגולגולת לא? אפילו אם זה סתם "עור קשה", קשה לי להאמין שוירוס יכול תוך מספר דקות לגרום להיעלמות/היווצרות של עסק כזה. הממפף.

למעלה