פרק 4X14

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif

ובכן , שוב פרק מצויין שמרגיז אותי יותר ויותר , מכיוון שהסוף הולך ומתקרב .

AKIRA972

New member
../images/Emo58.gif עצבני-פרק מעולה

לא ייאמן טריפ עוזב לקולומביה!!! אכן אנו קרבים לסוף!

Broken Bow

New member
רייטינג יציב

השבוע הרייטינג נשאר יציב - כמו בשבוע שעבר - 1.8/3.

CaptainOok

New member
שאלה../images/Emo58.gif

כל האיינארים (Aenars) הם עיוורים? או שזאת רק הזאתי שאח שלה היה שבוי? כי לא ממש קלטתי את זה... ואם כן, אז למה בכלל יש להם עיניים...?

הם עיוורים כולם.

לפי מה שהבנתי, היכולות הטלפתיות שלהם, יחד עם הסביבה בה הם חיים, גרמו לאי-הזדקקות לעיניים במשך הזמן. אבל קשה לומר שהם "עיוורים", כי יש להם יכולות אחרות לראות דברים בלי העיניים.

SirDreamAlot

New member
כשטים ייכנס מעניין מה הוא יחשוב חח

מה נגיד לו ? שולחים לנו קלטות מארהב ?

SirDreamAlot

New member
ומה הוא אמר ?

חח אנחנו לא בדיוק תומכים בסדרה אם אנחנו מורידים את הפרקים, למרות שזה גם לא מזיק לה, כי לא משדרים את זה. אבל בכל זאת יש את העניין הזה של החוקיות וזכויות וכל החרטא הרטא..

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה

רק עכשיו יצא לי לראות את הפרק, ואיזה פרק מעולה זה היה. הפרקים פשוט הולכים ונעשים טובים מפעם לפעם. חבל שיש רק עוד 8 פרקים... סיפור מעולה ומרתק, שהגה מני קוטו. אנחנו רואים את הניצנים הראשונים של המלחמה עם הרומולנים - הם מנסים להשמיד את אנטרפרייז בגלל שבני האדם הם אלו שאירגנו את הברית בין האנדוריים לטלארייטס, ובעתיד יראו בבני האדם איום גדול עוד יותר, לקראת הקמת הפדרציה. קיבלנו גם סיפור B על היחסים בין טריפ לט'פול וגם נקודת מפנה מפתיעה - טריפ עוזב... (אבל יש לי תחושה שהוא עוד יחזור...).

sysiphus

New member
האמת, יחסית לפרקים הקודמים

פחות טוב. לא מעניין באותה המידה, לא מותח באותה המידה. זה היה יותר פרק character development מאשר עלילה או אקשן.

למעלה