פרק 4x10
- שאלה

רינת4

New member
פרק 4x10 ../images/Emo58.gif - שאלה

מכיוון שהרבה זמן עבר מאז ראיתי את פרק 9 (בעיות מחשב וחוץ מזה חיכיתי שאני אוכל סוף סוף לחבר את זה לטלוויזיה ולראות בכיף) אני לא ממש זוכרת משהו: מישהו יכול להזכיר לי בבקשה איך בדיוק סקורפיוס נהיה "סטודנט חופשי" על מויה? כלומר הוא עושה מה שבא לו, מסתובב ככל העולה על רוחו. מה קרה שהם בטוחים בו? ועוד שאלה - בבקשה בלי לגלות ספוילרים עתידיים - מה בדיוק קרה בסוף הפרק? לא הבנתי את זה כל כך. אם זה משהו שאני אבין עוד מעט, אז אל תגלו לי בבקשה. ושוב: להזהיר מפני ספוילרים בכותרת ההודעה (בלי כמובן לכתוב את הספוילר עצמו בכותרת - רק שלא יהיו אי הבנות) ולהוסיף מס' פרק. תודה.

aerynsun

New member
עונה רביעית

לבי סקורפי . אם את זוכרת בפרק 5 שארין חוזרת, היא חולה במחלה של סקורפי שסביישן בדרך כלל חולים בה. יש לה בעיה של חום וסקורפי עוזר לה במחלה ע"י הקסדה הזאת על הראש והחומר הכחול. ארין מבקשת מצוות מויה שאם הם רוצים שהיא תישאר במויה (יאללה...גם חוזרת וגם עושה תנאים. לכי מי צריך אותך בכלל....
) אז בתמורה סקורפי ישאר במויה. כי הגברת שאנסה את קרייטון בפרקים הראשונים רודפת אחריו, אם את לא זוכרת. קרייטון כועס ולא רוצה אבל מה הוא לא יעשה בשביל אהובתו ארין. הוא מסכים אבל סקורפי נמצא באחד תאי המאסר. לאט לאט מע' היחסים בין סקורפי לצוות מויה משתחרר והוא לאט לאט יוצא מהתא וגם עוזר להם במקרים של צרה וככה הוא הולך מאז ועד הפרק שראית בחופףשיות במויה. לגבי Coup By Clam , מה בדיוק לא הבנת?

dixie chick

New member
../images/Emo58.gif זה נורא פשוט

א. אין פואנטה מסויימת בסוף הפרק, כולם נרפאים, ואחרי חיבוק קבוצתי (כדי שהבקטריות יוכלו להתאחד), כולם חוזרים לעצמם. הפואנטה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא הרצון העז להקיא בסוף הפרק (גם במהלכו)... אבל זאת רק דעה שלי, ארינסון כאן מתה על הפרק הזה...
ב. סקורפי חזר עם ארין בפרק 4, אחרי שהוא הציל אותה מהHEAT DELIRIUM (הרגישות של הסביישן לחום שגורמת להם לאיבוד כישורים פיזיים וזכרונות ילדות...), הוא הציל אותה בזה שהוא שם עליה את החליפת קירור שלו, וגם עוד אח"כ מתברר שהHEAT DELIRIUM הזה הוא לא סתם כי במקרה חם שם, אלא כי מישהו הדביק אותה במחלה שמעלה את חום הגוף וגורמת לזה. אחרי שהוא חזר הוא היה כלוא מספר פרקים (כשרק סיקוזו מארחת לו לחברה), עד "מותק הילדים התכווצו", בו ג'ון נעזר בו להציל את חבריו הכלואים (והמכווצים). גם לפני ברור שסיקוזו יודעת איך להוציא אותו משם מתי שהיא רוצה (היא שולטת בDRDים למשל), ככה שהוא לא ממש היה "אסיר".

רינת4

New member
תודה רבה ../images/Emo58.gif4x10

חשבתי שלא הבנתי את הסוף אבל אם אתם אומרים שזה סוף ללא פואנטה מיוחדת אז בסדר. בכל מקרה, נראה לי מוזר כל העניין הזה עם סקורפי. בטוח זה יתפוצץ להם בפנים... ותודה שהזכרתם לי את הפרטים

למעלה