פרק 4X08 (גם לו מגיע)

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
פרק 4X08 (גם לו מגיע)

נכון, היה פרק חלש ברמות, אבל להעליב אותו בכך שמנצלשים שרשור של תפוז??? לא יפה... זה כנראה אחד הפרקים החלשים של גלקטיקה מכל העונות אבל עדיין זה היה פרק יותר טוב מדברים נוראיים ברמת that woman king או the black market, אבל הפרק הזה בהחלט נכנס לרשימה הלא מכובדת. הפרק לא תרם בכלום, נטלי (עדיין לא הבנתי למה זה השם שלה) מתה את המוות הסופי, את רוזלין לא ראינו, סטארבק נראתה לא קשורה בכלום (למה פתאום כולם סומכים עליה ונותנים לה להיות קאג????). עצבן אותי שאדאמה נטש את הפיקוד בגלל רוזלין. זה לא מתאים לדמות שלו בכלל, והקטע עם רומו למפקין?? למה להרוס דמות בצורה כזו? היה עדיף שלא היו מביאים אותו ומשאירים לנו את המיתוס של עורך הדין החלקלק והגאון שהציל את גאיוס מהוצאה להורג. במקום זה קיבלנו fruit case שמחזיק גופה של חתול בתיק שלו. המשחק היה חלש, כמעט ולא היתה מוזיקה, העריכה היתה נוראית, התסריט היה חלש ברמות שאי אפשר לתאר. בקיצור זה היה כמו לראות סדרה אחרת. עלתה לי מחשבה שאולי צילמו את הפרק הזה ממש בתחילת שביתת התסריטאים, ונתנו לאיזה חובבן לכתוב את העלילה אבל זו עדיין קטסטרופה... הפרומו לפרק 9 נראה מרתק אבל העונה הזו למדה אותנו לא לצפות לכלום. לפחות לוסי חוזרת.

אילנית99

New member
פרק סתמי..

אבל, היו כמה דברים חשובים בפרק 1. סיילון שולט עכשיו בגלאקטיקה... ואין לנו מושג מתי הוא יתהפך.. 2. סיילון יכול להפרות סיילונית.. ? כל הזמן אמרו לנו שזה בלתי אפשרי.. ומשהו שממש לא הבנתי.. אם החתול מת.. אז, מה הדבר שהסתובב להם בין הרגליים כשהם דיברו? אני ראיתי חתול.. מה לי אדמה לא מבדיל בין הדמיה לחתול אמיתי?

The Human

New member
אממממ.. קצת מסתייג לגבי חולשת הפרק..

לא חושב שהפרק הזה היה עד כדי כך קטסטרופלי.. בסה"כ אפשר להבין שהפרק הזה מכין את הקרקע לפרקים 9 ו-10 עם ההריון של שש, עליית לי לנשיאות ויציאתו של ביל למשימת התאבדות תוך כדי שהוא משאיר את מושכות הפיקוד לטיי והרמזים על חשש לחיי רוזלין, הילו ובולטאר עם שאריות ספינת הבסיס, חזרת הראפטור שלקח אותם ומותו של פייק. עכשיו, מה שלא נלקח בחשבון זה שאם למפקין הוא הסיילון האחרון.. אפשר פחות או יותר להבין את מהות הדיאלוגים ואת הכוונות האמיתיות שלו מאחורי החתול המת ואיומי הרצח על לי.. (כלומר, הוא בעצמו הרג את החתול שלו כדי לתת ללי את התחושה שיש סיבה מהותית להתקף הזעם שלו ולאיומים על חייו כדי להביא אותו לומר את האמת על עצמו, אם הוא ראוי להיות מנהיג או שהאנושות ראויה לו, ובהתאם גם לחרוץ את גורלו) דבר נוסף הוא שלא ניתן לדעת שנטלי אכן מתה לחלוטין.. ידוע שהספינה שלה הייתה מחוץ לטווח הורדה כשתקפו אותה אבל לא ידוע עם הגלאקטיקה עצמה היתה מחוץ לטווח של ספינת ההחייאה. אני בכלל לא אופתע אם היא תחזור בפרק הבא.

Marg H

New member
../images/Emo58.gif

תגידו זאת רק אני הוא שבפרומו הזה שלוסי מתיישבת זה נראה כיאלו היא מדברת לרוזלין - בגלל הפאה.

tsou

New member
../images/Emo58.gif

כן זה אכן הצד השני של רוזלין שכבר ראינו בפרומו הקודם מול לוסי, אבל אני משוכנעת שמייד אחריו מישהו מהארבעה זז מול לוסי ושהנמענת איננה רוזלין

tsou

New member
../images/Emo58.gif במיוחד

גדודים של שש במדי טייסים

Ambious

New member
כן, זה בהחלט מהמם ../images/Emo99.gif

למרות שאני יותר מתרגש מלוסי רטובה במגבת

seagate

New member
בדיעת מיעוט, אני חושב שהיה פרק ממש טוב

בעיני דווקא הפרקים מהסוג הזה עושים עבודה כל כך טובה. נכון, ההגיון אומר שרוב הענין הוא ב-לאן קפצה הבייססטאר, מה עם רוזלין באלטאר והשאר, אבל דווקא להראות לנו מה קורה מאחורה, את הבלבול, את חוסר הידיעה, את ההתפרקות האיטית, אני חושב שיותר מהכל הפרק הזה הוא על מנהיגות, ועל "what it tkes" מה דורשת המנהיגות, איזה מנהיג האנשים האילה צריכים ורוצים, כל שרשרת הפיקוד רוזלין-אדאמה מתפרקת, או כמו שזאראק ניסח במשפט יפה שאני לא זוכר אותו על שהם המנהיגים של הצי ולא מנה מה אומרות הבחירות והקוורום, ומה עכשיו? רוזלין נעלמת, אדאמה לא מתפקד, זארק רוצה כוח, נטלי מתה וסול לא יודע מה לעשות עם עצמו. דווקא המונולוגים של לאמפקין מראים לנו בזווית קצת עקומה כמה המצב מתדרדר... הגלאקטיקה קופצת וחוזרת וכבר אין על מי לסמוך (אלא על אבינו...) כמה רחוק אפשר למתוח את הדרישה של המנהיגות, ובלי מה, כבר לא יהיה טעם אני חושב שפרקים כמו זה עושים את גלאקטיקה לסדרה כל כך טובה, כהמציאות המכוערת, הלא בטוחה, ההפכפכה מוצגת במערומיה.

למעלה