פרק 49

CibiHeart92

New member
משעשע O:

כולם בהלם מזה שמייג'ין טויה ביקש משחק הוגן... אקירה בוהה באוויר... חה P: קוואברה הזה חתיכת קוף אדם... הצחוק שלו עושה לי צמרמורת.... והיקארו וסאי רבים.. זה עצוב... ;; אני לא יודעת כבר מי צודק בריב הזה... "טוג'ירו מת בגיל צעיר.. בגללך?!?!" *צ'יביסאיצ'יביסאי* זה היה קטע משעשע XD

dannyshadow

New member
היה פרק נחמד

למרות שבמשחק בכלל לא השקיעו. סאי הפסיד תוך שניה:O רציתי לראות קצת משחק ומתח. נראה ששינדו התנהג כמו מטומטם היום, וסאי, לשם שינוי, לא:p. נראה שבזכות סאי שינדו צר לעצמו שם של אגדה ומסתורין, מה שהוא לא, וזה די בעייתי. אני לא הייתי רוצה להפוך לאגדה בזכות מיהו אחר. ברגע נחמד בסך הכול :ג ואיך קוראים לשיר הסיום החדש? מישהו זוכר?

nadav1232

New member
וואי, איזה פרק!

היקארו התחיל לעצבןן, למה הוא לא רוצה שסאי לשחק?
הקרב של מייג'ן וסאי היה ממש מותח ויפה!

harar8

New member
יש שידור חוזר ב23:30

סאי משחק נגד המיג'ין בכוונה לא טוב כדי שלא ינצח (כי זה יראה מוזר אם היקארו ינצח) הוא עושה מהלכים לא טובים ומסכן את עצמו, בסוף היקארו נכנע. מייג'ין טויה שם לב שהיקארו שיחק ככה בכוונה ובפעם אחרת הוא רוצה לשחק נגדו בשוויון (בלי יתרון להיקארו) קוואברה מאמין בהיקארו והוא אומר שבעתיד הוא עוד ינצח את מייג'ין טויה. אקירה מספר לקוואברה על כל המשחקים שלו נגד היקארו (במשך זמן היכורו עם היקארו). אקירה מגלה שאביו רוצה לשחק נגד היקארו בלי שוויון ועל ההתעניינות הרבה בו (נראה לי שהוא קצת נדהם) סאי מספר להיקארו על שוסאקו הונינבו (האדם שסאי רדף פעם) ואיך שהוא נתן לו לשחק כל פעם והיקארו לא. וזהו.

harar8

New member
מה שהיה

סאי מבקש מהיקארו לשחק נגד מייג'ין טויה אבל הוא לא מסכים גם בגלל שהוא בטוח ינצח(כי יש לו יתרון) וגם בגלל שאקירה יראה את המשחק. ביום שהמשחק מתחיל גם קוואברה וגם אוגאטה באו לצפות במשחק שלהם (בחדר שיש טלוויזיה ואפשר לראות) היקארו ומייג'ין טויה משחקים ביוגן נו מה (חדר של קרבות על תארים ומשחקים עם מקצוענים חדשים) כשאוצ'י וואיה מגיעים הם מופתעים לראות את קוואברה ואת אוגאטה שבאו לצפות בהיקארו, וגם אחר כך אקירה בא לצפות בו. כשהיקארו ומייג'ין נכנסים לחדר סאי תופס את מקומו של היקארו (בגלל שהוא כל כך רוצה לשחק נגד מייג'ין) היקארו מתעכב בגלל זה ואומר לסאי שיזוז עד שבסוף סאי זז מהמקום אבל אפשר לראות כמה שהוא עצוב. ואז היקארו חושב שזה יכול להיות משחק שונה (גם בגלל יתרון של נקודות וגם בגלל שהוא מתחיל) אז הוא מבקש מסאי שיישחק כאילו הוא נותן למייג'ין ייתרון של 15 נקודות. וכך רק אחרי 20 דקות סאי מתחיל מהלך (וכולם מופתעים בגלל מהלך הפתיחה של היקארו כאילו בגלל הזמן הרב) קוואברה מהמר שהיקארו ינצח אבל אוגאטה מהמר שמייג'ין טויה ינצח (אני חושבת) זה מה שהיה.

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif זה לא מדויק

זה לא שהוא עשה מהלכים גרועים בכוונה; הוא והיקארו סיכמו שהוא ישחק כאילו שלמייג'ין יש יתרון גדול בניקוד, מה שמחייב את סאי לשחק בצורה יותר תוקפנית ולקחת סיכונים והימורים כדי לפצות על ההפרש. מכיוון שהמייג'ין שחקן חזק, ולרוב לא נופל למלכודות כאלו, זה נראה לצופה מבחוץ כאילו שהיקארו סתם עושה שטויות. אבל המייג'ין (וגם קווברה) הבין את הסיבה האמיתית מאחורי צורת המשחק ההתאבדותית הזו, ולכן הוא אמר להיקארו שבפעם הבאה הוא רוצה משחק הוגן (כלומר, בלי היתרון שהיקארו וסאי נתנו לו, בדמיון שלהם).

Mini MokonA

New member
מממ

הפרק היה ממש עצוב בעיניי היקארו/סאי...
אבל אולי זה רק בגלל שאני ריגשי...

ד פ נ א

New member
זה באמת היה פרק עצוב ../images/Emo10.gif

ההפסד במשחק, הריבים בין היקארו לסאי, נהיה מותח....

XDDD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אני נזכרת בצחוק של קאוובארה XD אני אוהבת אותו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mini MokonA

New member
XDDDDDDD

חחחע..., זה הדבר היחידי שהצחיק אותי בפרק הזה^____________^ כל השאר היה עצוב[~]

ד פ נ א

New member
אני גם אוהבת אותו

מצחיק אותי איך הוא מדבר אל אוגאטה, ממש לא סופר אותו, אהבתי שהוא סומך על החושים שלו, ומענין מתי הוא יקרא להיקארו לשחק נגדו?

למעלה