פרק 482

גלינקה2

New member
פרק 482

הבנות מחליפות חוויות מליל השכרות כשקים בלטה בשכרותה. היא השתוללה בצורה קיצונית כמו שכל דבר אצלה קיצוני. ובכל זאת מרענן היה לראות את הצד ההיתולי שלה ואת היכולת שלה ללכת עד הקצה. כריסטי כעסה כשהיא חשה שהבנות בגדו בה כשהרעישו יותר מדי והפריעו לה לישון ולא תמכו בה למרות שידעו על ההתמכרות שלה. המאמנות החזירו אותה לפרופורציות והיא הבינה שהיא הגזימה בתגובתה. ג'ודי התנצלה בפני כריסטי וקים כמובן לא עלה בדעתה להתנצל כי היא פוחדת להודות שהיא טועה. נראה היה שזה מה שכריסטי צריכה, מישהו שיהיה איכפת לו באמת מה היא מרגישה ויזדהה אתה ויתן לה הרגשה שהוא מצטער על הכאב שלה. תגובה כזאת יכולה לכפר על כל עוול אמיתי או מדומה. איאנלה נתנה לג'ודי תרגיל שאני חושבת שכדאי לאמץ: לכתוב כל יום מכתב אהבה לעצמה כדי להחליף את הטייפ הפנימי. היא גם כתבה בעצת איאנלה על כל ההסכמים על עצמה שלא כיבדה. כריסטי הלכה לפלסטיקאית כדי לדון אתה על הטיפול בצלקות שלה שנשארו מהניתוחים הקודמים. בסופו של דבר היא הבינה שאפשר לחיות עם זה. אי אפשר לתקן את הגוף בלי סוף. מעניין עד כמה צריך לטפל בצורה החיצונית ומאיזה שלב אפשר להתחיל להשלים עם מה שיש? ליסה בונה שוב את תדמית הנוף שלה. שוב פעם מתכוננים לועד ההערכה. מלחיצים את הבנות בצורה מלאכותית, המסכנות. רוצים ליצור תחושה של מחנה טירונות. בסופו של דבר כמעט כולם עברו, חוץ מהמעטות שבאמת עברו כל גבול.

FreshF5

New member
כל מה שנותר לי לכתוב על הפרק

קים - כמו שכבר נכתב כאן בפורום (כנ"ל אצלך), נמצאת בשלב ההפנמה וההשמה של הכלים שהיא רכשה ולכן כקיצונית, היא לוקחת כל דבר בשני גוונים כך שכל מה שנשאר לי זה להבין אותה(כקיצונית הלומדת לעשות הבחנות). ג'ודי - אני אוהבת את הצד האמהי והמבין של ג'ודי, מדהימה. כריסטי - כבר מהפרקים הראשונים לא התפלאתי לגלות שכיום היא מאמנת אישית, עושה את המלאכה כראוי. איאנלה - אני אוהבת את הראש שלה ואיך שבשניה היא מפענחת את הבנאדם ונוטעת בו נק' פרספקטיבה שונה לחלוטין. (אגב, לא הבנתי למי התכוונת, בציטוט "חוץ מהמעטות שבאמת עברו כל גבול")

FreshF5

New member
../images/Emo140.gifנצל"ש, מתוך היכרות בפורום, קריאת ההודעות

שלך והניתוחים המעניינים, אני חושבת שאת בחירה ראויה לנהל את הפורום. מזל טוב ובהצלחה.

גלינקה2

New member
המעטות שעברו כל גבול הן

טס, סאמר, וכריסטין, הן היחידות שאני זוכרת שנשלחו בלי לסיים.

Y. Welis

New member
זכור לי משהו - היה לה מורה קוריאני די הזוי

אגב קים התחילה לחייך לאחרונה. זה דבר חדש.

למעלה