פרק 48

Noriko Chan

New member
פרק 48 ../images/Emo142.gif

כי היה לי חשק עז לפתוח. כי פרק 48 זה תמיד פרק סגיד. אז מניחה שהיום יהיה פרק סגיד. D: תהנו בעוד שעה וחצי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Noriko Chan

New member
לא, אבל 48 זה סגידה. ../images/Emo142.gif

*למה התמונה בגודל המקורי ובלי הסמל המכוער של ערוץ החלודים לא נמצאת בתיקיית 4000 התמונות שלי? למה? ;_;*

Noriko Chan

New member
דאבל../images/Emo208.gif../images/Emo142.gif

היה כזה פרק 48 ^____^ ממש בכיתי שסאי ישב שם והיקארו אמר לו לזוז ואז הוא שיחק וחייכתי כמו מפגרת D:::::: כזה 48 D:

ChigiChan

New member
אייי... ../images/Emo101.gif

אוף, הקשר בין היקארו לסאי מתוח נורא. זה מלחיץ!!! אני לא יכולה!!! מה הקטע של היקארו?! שיתן לו לשחק נורמאלי! אני עדין הכי אוהבת את אקירה טויה...! (לא קשור...).

Drizt

New member
סתם בשביל התענינות...

היקארו לא היה יכול לשבת פשוט בתוך סאי? קצת מוזר אבל למרות הכול הוא רוח...ואני חוזר לטענתי שקאווברה הוא הכלאה של קוף...

shui chan

New member
אני משערת שפיזית הוא יכל

אבל זה היה דבר נוראי לעשות.. היקארו אוהב את סאי.. ועד כמה שהוא פרחח הוא בחיים לא היה עושה את זה..

imdark

New member
מובן שהוא יכול

אבל זה לא יהיה מנומס זוכרים איך סאי הגיב למורה הזו שעברה דרכו בפרק הראשון

ChigiChan

New member
שמתם לב..

שסאי אף פעם לא נוגע בשום דבר ובאף אחד?... זה מוזר, כאילו, מה כבר יכול לקרות אם בטעות היקארו יגע בו או משהו..?

mikokikyo

New member
הוא כן נוגע בהיקארו...

ושאלתי על זה פעם, אם הוא יכול לגעת בו למרות שהוא רוח...בכל מקרה, הוא ניסה כמה פעמים לגרור אותו ופעם אחת הוא חיבק אותו אם אני זוכרת נכון...ונדמה לי שבפרק הראשון כשהמורה ההיא עברה דרכו הוא אמר שזו גסות רוח או משהו כזה, אז זה כנראה מעליב אותו ואולי זה לא נעים לו, אבל נדמה לי שזה בעיקר מעליב אותו... ^^

shui chan

New member
מה הייתה החולצה הזאת של אקירה?!

וורוד, כתום ולבן?! והקטעים עם וואיה ואוצ'י היו ממש מצחיקים XD אקירה לחוץ בגלל המשחק של היקארו ^__^~ סאי הציב את היקארו ואת עצמו במצב נורא.. הוא גרם לשניהם הרגשה נוראית - להיקארו על זה שהוא נאלץ לבקש מסאי לזוז.. ולעצמו. >; היקארו היה באמת טוב היום כשנתן לסאי לשחק
למרות שאני מבינה את הרצון של סאי לשחק.. הוא ממש הכעיס אותי היום X: זה היה המשחק הגדול של היקארו.. והוא בכל זאת הסכים לוותר :) ודר"א בשיר סיום - סאי והיקארו והשמיים *__* ואקירה הושיער המתנופף *__* והתמונה בסוף - אם למישהו יש אותה בגדול אולי יחלוק אותה עימי? ^__^~

CibiHeart92

New member
אח, החולצות של אקירה XDDD

התחרות הגדולה ביותר שאני מכירה לחולצות הרדיאקטיביות של מיזוקי מחשיש....

ד פ נ א

New member
אהבתי איך היקארו התלבש

פעם ראשונה שהוא לובש חולצה לבנה ועליה אפודה - השקיע לקראת המשחק עם המיגין.

shui chan

New member
לא חשוב.. גיליתי כבר לבד..

למרות שחשבתי על משהו דיי מגניב לפני שגיליתי ^^~

למעלה