פרק 48

ד פ נ א

New member
את בטוחה שזה לא השתקפות של אקירה?

משום מה נראה לי שזה אקירה במים..

star_female

New member
חשבתי ככה בהתחלה...

אבל הבגדים והפנים... זה לא הוא. מה שנראה אולי כמו שיער ארוך זה השתקפות של הקווים הכחולים במים. (תאמיני לי, הסתכלתי על התמונה הזאת הרבה זמן כדי להבין XD)

טוצית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

גם היקארו וגם אקירה התלבשו ממש מכוער היום @_________@ אבל הם בדרך כלל מתלבשים ממש יפע *-*

ד פ נ א

New member
איזה פרק ../images/Emo178.gif

הייתי במתח מתחילת הפרק ועד סופו. אהבתי את ההתנצחויות בין אוגאטה ובין קובברה, על מי ינצח, שניהם מדהימים בעיני. הדהים אותי שעדין לא קראו לוואיה ולאוצי לשחק ושהם מגיעים ורואים את כל הצופים הם ממש בהלם. הצחיק אותי שהם ישבו בפינה, אני בטוחה שהיקארו עם החוצפה שלו היה מתישב לידם.... וסאי, אי אפשר בלעדיו, מצד אחד התנהגות ילדותית, מתיישב על הכסא ולא קם, למרות בקשותיו של היקארו, ומצד שני כ"כ קשה לו, הוא יודע שבי שהוא נמצא כ"כ התקדם, וככל שהוא מתקדם הוא צריך אותו פחות... אבל היקארו המתוק, הבין שהוא צריך את סאי בשביל לנצח,ונותן לו את הכבוד.... הייתי בטוחה שלמי שנותנים יתרון, יש לו מס' אבנים על לח הגו, אבל כפי הנראה יש מס' שיטות ליתרון.

פרק יפה !!!

גם בחולצה וורודה , אקירה חתיך אלוהי!!!!!!!
שיר הסיום כזה יפה ,ובעיקר הקליפ שלו !!! "איזה מין אדם הוא היקארו ?" ~~~~ אני עדיין שונאת את אוצ'י ~~~~~~~~

star_female

New member
במשחקים של המקצוענים המתחילים

(לא זוכרת איך תרגמו את זה בעברית, ביפנית זה shin shodan series או משהו כזה - שמישהו יתקן אותי אם אני טועה), כלומר המשחק הראשון נגד מקצוען ותיק שיש לכל מקצוען חדש, החדש מקבל קומי וגם מתחיל ראשון (בלי יתרון של אבנים על הלוח) כדי לעודד אותו לנצח.

star_female

New member
פרק 48~

סאי נגד המייג'ין "היקארו, תן לי לשחק" "אל תדבר שטויות, טויה יבוא לראות!" "ואני שוב אעמוד בצל שלך" "אז מה?!" "אל תהיה אנוכי!" "אז מתי תתן לי לשחק?!" "כשאני אמות, אתה פשוט תחכה לאדם הבא, נכון? נכון?" "אני חושב ככה..." "עד מתי אני אשאר בעולם הזה?" "אתה סתם מודאג משום דבר" "שהבחור השלישי יתן לך לשחק" על כל השיחה הזאת יש לי להגיד... שזה היה קטע מאוד טוב וחזק... ושגם היקארו וגם סאי אנוכיים, ושאני יכולה להבין את שניהם... ואוף :< קוואבארה = קוף. צחוק מטריד. וזה נראה כאילו הוא ואוגאטה עושים תחרות עישון או משהו. אני לא יודעת איך הצעירים סובלים את זה. >.> אוצ'י ו-וואיה מופתעים שאוגאטה וקוואבארה שם XDDD "נראה שיש להם עניין בשינדו" "הזמינו אותו לקבוצה של טויה והוא סירב" XD אני מרחמת עליהם, הם פשוט לא מבינים מה הולך שם... טויה בסוודר ורוד זוהר~~~ XDDDD
"גם אתה מתעניין בשינדו?" טויה: *מופתע... קצת מסמיק?* "א...אני" הוא הכי D: "איזה מין אדם הוא שינדו?" "הוא עבר איתנו... הוא יריב שלנו... והוא חבר שלנו..." XD באמת מסכנים. "אני יודע שלאקירה יש עניין בך. אבל הוא לא היחיד. גם אני ואוגאטה מתענינים בך" פדופילים XD (מה, זה נשמע ככה כשמוציאים את הציטוט מהקשר
יש יותר מדי משפטים כאלה בסדרה...) והיתה לי קצת הרגשה כאילו אבא של טויה בוחן את החבר-להיות של הבן שלו ^^ סאי מתיישב במקום של שינדו :< הצעירים בשוק מקוואבארה ואוגאטה XD מהמרים על המשחק.. ושניהם רוצים להמר על היקארו XD (כן, גם אוגאטה אפילו אם הוא לא אמר
) אני נורא אוהבת את מה שהולך בחדר הזה של הצופים XDD טויה גאה ששינדו הגיע למעמד הזה XD "מצטער, היקארו. רק רציתי לשבת כאן קצת." :< איזה מבט כואב היה לסאי... שינדו כזה ילד טוב... נותן לסאי לשחק... גו גו איגו~ גם אם זה היה לחצי שנייה, הראו את קאוואמאקי טומוקו (המדובבת של היקארו) *_* מוכשרת שכמוה.

dannyshadow

New member
הולך להיות פרק יפה, אני מתאר לעצמי

מעניין מי ינצח=) פה אני באמת לא יכול ממש להמר.

star_female

New member
זה פשוט נורא משעשע אותי...

ומי נתן לו ללבוש את זה? XDD (ובדיוק קלטתי שהוא באמת נראה שם בן 14. ^^; )

Magma99

New member
פרק נחמד

אבל דווקא משהו הפריע לי, הקטע של אוגאטה
וקווברה
מעשנים. איזו סדרה לא חינוכית חחח חוץ מזה לאקירה יש סטייל, הוא לובש סוודרים צבעוניים בגאווה ^^

nadav1232

New member
וואי, איזה פרק!

היקארו התחיל לעצבןן, למה הוא לא רוצה שסאי לשחק?
הקרב של מייג'ן וסאי היה ממש מותח ויפה!

למעלה