פרק 433

Silverfox™

New member
פרק 433

נארוטו המלך
ללא ספק זה כל מה שיש לי להגיד על זה ! ^^

ANGELUSPIKE

New member
damn, זה היה מעולה

זה לא יאומן כמה נארוטו התבגר מאותו ילד שעושה שטויות כל הזמן, הוא הכין לעצמו תוכנית גיבוי עוד לפני שהוא ידע נגד מי הוא מתמודד, יכולת הבנת הסיאטואציה בקרב שלו השתפרה פלאים, פשוט לא יאמן שזה אותו נאורטו שכולנו מכירים. אבל הדבר הכי טוב זה ששבוע הבא יש פרק צבועני.

Tenguy

New member
../images/Emo58.gif ענק....ענק.... ועוד לא נגמר ../images/Emo3.gif

זה שהוא השאיר מאחור עוד שניים במצב דגול (תרגום לא משהו ל-sage), מאפשר לנארוטו להילחם במצב הזה גם מעבר ליכולת הטבעית שלו .... זה ממש נארוטו בוגר... ככה נארוטו גם יאכל את סאסקה בלי מלח ופלפל... אבל לא הבנתי מה עשה הכפיל שעף מעל לצפרדע הענק, ומה היה סופו?... אבל - הקרב הזה ממש ענק
אני בטוח שבאנימה הוא יהיה ממש פיצוץ

Broken Identity

New member
קרב גאוני (ספוילרים!)

אני מת לראות את הקרב הזה והקרב של סאסקה-איטאצ'י באנימה...חבל שזה יהיה רק עוד שנה-שנתיים! בכל מקרה - הכל כל כך מבולבל לי... הוא זימן 2 העתקים עם סייג' צ'אקרה, ואז הבין שה God Realm יכול להחיות את השאר אז הוא הרג אותו עם הדאבל ראסנגן מלמעלה? (יותר נכון עמד להרוג אותו בסוף הפרק אבל כנראה שזה יצליח הפעם) ? אולי הבנתי משהו לא נכון בקטע הזה, אני עוד חדש לקריאת הקרבוץ במנגה....

sutul

New member
../images/Emo58.gif די פשוט

הוא השאיר שני העתקים שלו בממלכת הצפרדעים האלה העתקים נמצעים במצב סייג' ככה שהם עוצרים בתוכם את הצ'קרה הזאת הוא יצר אותם מראש כי כדי לעשות כפילי צל צריך לחלק את הצ'קרה שלך במדוייק ובשניה שהוא זימן את הכפיל הוא גם שיחרר אותו ככה הצ'קרה של הכפיל נוספה למקור אבל עכשיו אחרי שהוא שיחרר את הכפיל הראשון ושוב יצר שני ראסנגן שוריקן הוא יצתרך לזמן ולשחרר את הכפיל השני ואם עד שהוא מכלה את הצ'קרה מהכפיל השני הוא לא הספיק לחסל את הקבוצה הזאת הוא יהיה בבעיה בהנחה שהוא כן יצליח אני מניח שזאת בדיוק הנקודה שסאסקה יכנס לתמונה

Broken Identity

New member
חחח לא לזה התכוונתי!! --- ספוילרים

החלק המסובך היה עם פיין - כל השישה האלה לא פשוט לי להבין מה האסטרטגיה של נרוטו ... לא נראה לי שגם אם מביסים את כל השישה פיין מחוסל - הרי האמיתי לא שם. אבל כל הכוחות של פיין מוזרים לי - למה הוא משתמש דווקא בטקטיקה הזו כשהוא יכול להשתמש בכל ג'וטסו בעולם וכו'.? כאילו - נראה לי נורא מסובך לשלוט בשישה אנשים שלכל אחד רק יכולת אחת...גם אם יכולת מעולה! נראה לי כמעט רובוטי.

למעלה