פרק 43~

star_female

New member
פרק 43~

למה אף אחד לא פותח שרשור אחרי הפרק?

היקארו נגד וואיה! *-*

טוב שזה לא נשמע כאילו המייג'ין ואוגאטה רוצים לאנוס את היקארו o.o; "הם כבר שמו עליו עין" וואיה גאון 3> וסאי~~~~~!!!!!!!!!!!#$#%^%$^#$# :x Drama~Drama~Drama האם היקארו יראה את המהלך- או שמא לא? :O כולם כאלו בונבונים
^___^

shui chan

New member
פרק טוב :)

עד מתי תמיד ביחד? >; סאי.. הוא היה חמוד היום במיוחד
אבל גם היקארו ^__^~ היקארו חושש מהמשחק :) כבר הרבה זמן לא ראינו אותו במצב כזה~ וואיה והיקארו היו כל כך חמודים לפני המשחק - הם לא נותנים למשחק להפריד ביניהם. והוא שוטף כלים *__*. וואיה ממש רוצה לנצח - זה נחמד לראות אותו ככה 3>>> ןאיזה סוף מותח~ היקארו יצליח לראות או לא? ^____^~

אקארי

New member
אני מרחמת על סאי...

מסכן סאי שלי....כבר לא שמים אליו לב.....הוא לא משחק משחקים והירארו צועק עליו או שהוא מתייחס אליו באדישות.... ווואאאההההה למה סאי למה לא אוצ'י הפוץ הזה?!?!?! חוצמזה הכי הכי חמוד זה מיטאני שעבר זמנו,אבל עדיין חמוד!

פרק מהמם !!!!

וואיה כזה חמוד !!! היקארו גם !!! למה יש כל כך הרבה בישים מתוקים בעולם ????

כי אנחנו נותנים לך את הכבוד~ 3:

חיחי...~ וואיה~~~
הייתי מפרטת במילים... אם לא הייתי צריכה ללכת לעבוד ;[ בכלמקרה~ וואיהוואיהוואיהוואיה~~ 3>

nadav1232

New member
איפה כבר החברים האחרים של היקארו?

הרבה זמן לא הראו אותם... ד"א - שיר הסיום ממש ממש יפה!

Mini MokonA

New member
פרק יפההה^^../images/Emo23.gif

~מוזר לי...~ בדרך כלל אני תמיד לירצות שהיקארו ינצח, אבלאבל הפעמ. זה להיות שונה..., מישום מה אני דוקה רוצה שוואיה קון ינצח...^_^...;;;

star_female

New member
למה? הוא בן o.o

ועוד אנשים קוראים לו וואיה-קון בסדרה. לא נראה לי שיש מישהו שקורא לו וואיה-צ'אן (זה גם לא הכי הגיוני כי זה השם משפחה שלו), ואני לא זוכרת מישהו שקורא לו וואיה-סאן...

star_female

New member
~

פרק 43 - היקארו VS וואיה "עשיתי את המהלך שחשבתי שאתה היית עושה" אהבתי את הדרך מחשבה הזאת. ^^ "תמיד יחד. עד מתי?" "חשבתי שלעולם לא אמות" "אבל זה לא ודאי. אין שום הוכחה." סאי :< סאי והיקארו מסונכרנים XD "יו שינדו! בואר נתחיל
" ^^ וואיה
לא נותן ליריבות לבוא ביניהם... ואיזה חמוד הוא, מנקה את הכלים בבית של מורישיטה ^^ "כשתהיה מקצוען תערוך לי מסיבה?" ילדה מעצבנת
(סתם, היא חמודה, אבל וואיה לא רוצה אותה ^^; ) קליף האנגר~ איך השחור יכול לשרוד? @_@

CibiHeart92

New member
הנה זה מתחיל ><

סאי מתבכיין. אוף, הוא באמת אנוכי לפעמים... וואיה לא עצבני יותר מדי מהמשחק אפילו מחייך להיקארו וצועק X3 ככה אני אוהב אותו!

למעלה