פרק 413.!!!! ספוילר!

OTH 7

New member
פרק 413.!!!! ספוילר!

אוואואויייי....פרק לא רע בכלללל החלק השני של הסדרה .......אני מרגיש כיאלו זו עונה 5 הכול יכול להיות ..אין אבל אין על השילוב בין גרטשן-טי באג-סלף כבר לא יודעים מי נגד מי קשה להאמין שיש מצב ואזת תייהי העונה האחרונה........................ סדרה ענקית!!!!!1
כול מילה מיותר

פרק חזק!

לאן נעלם מאהון? מה יעשה סלף? מה יעולל טי באג לאחות של גרטשן? ומה מתכנן מייקל סקופילד לעשות?? כל השאלות האלו ועוד..... משאירות אותי במתחחחחחח עד שבוע הבא!

אתה יודע מה מעצבן אותי בקשר לטי-באג

הוא היה כזה פדופיל מרושע ורוצח, ופיתאום כל זה נעלם. הוא נמצא בבית עם אישה וילדה שהן בנות ערובה, וסורי, לא רואים את הרוע הזה שלו. ההפך, הוא נראה כזה פחדן. אז אוקי, אם החליטו לעשות אותו פתאום פחדן אז שיראו שהוא עוזר לאחות של גרטשן או משו כזה. נגיד שהוא לא באמת היה מכוון עליה אקדח. או פחדן עד הסוף או מרושע עד הסוף.

זה גם לא הבנתי..

מה פתאום הוא מציית למה שסלף אומר לו בטלפון? כאילו הוא יכול לראות האם הוא באמת מקיים את מבוקשו? אם הוא היה ממשיך לבקש הריגה ולא רק איום.. באג היה יורה באוויר כמו שסלף עשה.. ודופק את האחות

Darakan

New member
אני ממש אוהב את הכיוון שהם לוקחים את הסדרה

אליו. מתחיל להזכיר לי את העונה הראשונה מבחינת האיכות של המתח, לא כמו העונה השניה הממוצעת מינוס והעונה השלישית הגרועה.

OTH 7

New member
אני לא יכול שלא להגיב...!!!!! ל- Darakan

נכוןןן שהעונה ה4 פשוט א...בל פשוט מושמלמתתת ואין מילים .!!!! אבל להגיד שעונה ה3 גרועה ..פחחחח אם את/ה שואל/ת אותי העונה ה3 הכי יפה להוציא את העונה ה1 שזה משהוא אחר לגמרי..אם לא הייתה את השביתה של התסריטאים העונה ה3 היתה ממשיכה ל22 פרקים במקום 13 להזכירך ואני מאמין שפרקים מעונה ה4 היו המשך של העונה ה3 עם לא הייתה את השביתה...............קיצ סדרה ענקית ...בתקווה לפחות עוד שתיי עונות..!!!

Darakan

New member
במקום להיות פאנבוי של "!!!111"

אתה יכול לקבל את העובדה שיש דעות שונות, נכון? לא מעניין אותי שהעונה הייתה יכולה להיות "ככה או ככה", בפועל לדעתי היא הייתה מסריחה.

MY LAMPARD

New member
אני לא מבינה מה הבעיה עם עונה 3

אני דווקא דיי אהבתי אותה...

pakapaka

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

פרק משעמם רצח ! למרות שזה לא מפתיע..

babylon_a1

New member
עונה מצויינת, לא אהבתי את הקודמת ../images/Emo58.gif

והמחלה של מייקל מיותרת לדעתי, סתם מפריע לרצף

למעלה