פרק 412- "The te of Pacey" ופרק 411

איך קוראים לשיר שבהתחלה של כל פרק

בסידרה,אחותי צריכה אותו לבת מצווה שלה...

ממממממ

השיר נקרא: i don't want to wait הזמרת: paula cole וחבל שלא ראית בשרשורים קודמים כי לא מזמן כבר ענינו על זה..

shira245

New member
פרק 412- "The te of Pacey" ופרק 411

411- "The tao of Dawson". אממ בק***ה ראיתי את שני הפרקים האלה ולא הבנתי את השם של הפרק.. מה הפירוש של tao ו-te??? למה זה קראו לפרק ככה? כי אני לא זוכרת מה היה בפרק 411,אני יודעת אבל אני גרועה עם השמות של הפרקים..

amit hakapit

New member
לגבי תאו (או טאו)

יש תורה שנקראת תאואיזם, זה משהו בפילוסופיה של המזרח הרחוק, נראה לי שזאת תאורייה של פו. בכל אופן, יכול להיות שte זה גם מושג בתאוריה הזאת. ניסיתי האמת לחפש קצת על התאוריה באינטרנט אבל הכל באנגלית ואין לי הרבה סבלנות להתחיל לקרוא את הכל (למרות שלא יזיק לי... יש לי מבחן לפטור באנגלית עוד שבועיים...
). אולי בלילה תהיה לי סבלנות. אם זה ממש מעניין אותך, את יכולה לנסות בפורום פילוסופיה. הם בטח יוכלו לעזור להבין את הנושא לעומק.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

בדקתי בשבילך במילון והנה ההגדרה המדוייקת... The tao of Dawson #411# הדגש| Tao - המילה היא Taoism , הכוונה לפילוסופיה סינית המיוסדת על תורתו של לאו-צה מהמאה השישית לפני ספה"נ שדוגלת בחיי צנע, פשטות וחוסר אנוכיות... את הפירשו לפרק השני - אין מילה כזו במילון אז אין לי מושג...

למעלה