פרק 411

pika17

New member
פרק 411../images/Emo58.gif

אני חייבת לציין שבכול ארבעת העונות אהבתי את כוללל הפרקים ,אבל פרק 411[היום] משעמםםםם .אני יודעת שהוא נותן הקדמה לקו העלילה האחרון.אבל הוא משעמם.הדבר היחיד שאני זוכרת מימנו זה שבריאן ניראה ממש טוב בפרק הזה עם איזה מעיל כחול זהו.מה שכן הפרק של שבוע הבא 412 מעולההה.

denisa

New member
הצילו!!!!!

בחיים שלי לא השתעממתי כל כך מפרק של הסדרה שאני הכי אוהבת ( או אהבתי...
) בעולם... מה זה?! אני ממש לא מבינה מה קורה לסדרה הזו?? כל עולם ההומואים סובב סביב עלילה סטרייטית!!!?? ג'ימי עם בחורה.. דבי והבלש ( ממש מרתק................! ) לינזי וסם.... וגם אהובו החדש של אמט הולך להתחתן כביכול ( אין לי מושג מה יקרה, אבל עדיין!!! ) איפה בריאן שמזיין בחורים יפיופים? זה ממש חסר!!! אני אישית מתוסכלת בטירוף ופשוט הייתי חייבת להוציא את הקריזה!!!!! אני עד כדי כך מתוסכלת שיש מצב שאני שובתת מלראות את הסדרה! ואני יודעת שאלו צעדים חמורים אבל אני לא עומדת באכזבה של כל פרק ופרק כמעט.. טוב.. הוצאתי תיסכוליי.. נרגעתי. יהיה טוב. אוף!!!!

pika17

New member
לא להגזים

בדיוק באתי לומר שדווקא פרק לא כזה רע.ולדעתי זה הפרק היחידי בכול העונות שהיה הכי חלש[לא להגזים]פרק הבא מעולה.412

ofrikit

New member
הממ תראי

כשאני ראיתי בפעם הראשונה את העונה הרביעית הייתי בהתרגשות כזאת של "וואו יש עונה חדשה" ולא ממש הקדשתי זמן מיוחד לכל פרק זה היה מן מרץ כזה של לראות את העונה מהררר כזה אבל עכשיו אני שוב רואה אותה בפעם ה7 או משו ובאמת היא הרבה יותר טובה ממה שחשבתי בהתחלה אולי הפרק הספציפי הזה הוא לא הכיי מעניין אבל הסידרה (כמו שאמרו פה הרבה) התבגרה מאוד,אז אני ממליצה ש"תמצאי דרך" להעלות אותם למחשב שלך ופשוט תראי את העונה שוב לאט לאט ככה היא באמת עונה נחמדה,לא יותר טובה מכל עונה שהיתה עד עכשיו אבל היא גם לא רעה בכלל...

pika17

New member
מסכימה

מה שיפה בסידרה הזאות שכול עונה מאוד שונה מהקודמת .העונה ה4 מלאה פרקים מעולים חוץ מהפרק הזה 411 .בכללי עונה מעולה.היא השאירה אותי יותר במתח מישאר העונות ביגלל שהיא נורא כבדה ורצינית.הפרק הבא ממש טוב.412.והעונה ה4 בהרבה יותר טובה מהעונה ה3[שהייתה גם טובה ומאוד אהבתי].אבל אני מסכימה יהיהי שידורים חוזרים באיזה שהוא שלב.תיראי את הכול עוד פעם.

למעלה