פרק 408

0RainGirl0

New member
פרק 408../images/Emo58.gif

מישהו ראה? העלו כבר ליוטיוב? אנלא מוצאת..מישהו יודע איך קוראים לפרק?

stav12

New member
פרק407 + פרומו 408../images/Emo58.gif

לא אהבתי כל כך , היה די מאוס כזה. 408 הולך להיות אחד הפרקים. http://www.youtube.com/watch?v=qGa1Vr7Tq5A

רבההה

New member
407 ../images/Emo58.gif

טוב אז ככה.. מאות'- חמווווודדדד!!! פייטון- מה קרה שפתאום היא כל-כך פוחדת? פרק קודם היא הייתה הרבה יותר טוב.. היילי- זה היה כל כך חמוד עם הילדים וזה.. ממש אהבתי :) ניית'ן- אוף אידיוט שכמוהו!! למה הוא בכלל הלווה כסף מהאיש הזה?! לוקאס- נו בסיידר.. חחחח ברוק- הייתה ממש יפה היום ובאסה שמה שהיה בינה לבין ניק לא היה משהו רציני ושהוא יצא בסוף סתם זבל.. =// בקיצור היה אחלה פרק לא יותר מזה =]

המבטים ../images/Emo58.gif407

המפוחדים של פייטון כל כך מעצבנים היא נראית כמו כלב שזרקו עליו נעל או משהו כזה..

407../images/Emo58.gif

פרק יפה! לא אהבתי את הדוגמנית הזאתי.. היא עיצבנה אותי.. מאות' היה חמווווד!! ברוק היתה מהממת כרגיל וניק חתיכת מניאק! לא חשבתי שרייצ'ל צדקה.. הילי וניית'ן היו חמודים בסוף.. דן ודב מעצבנים כרגיל.. וגם לוקאס.. פייטון ודרק היו חמודים, הילארי משחקת מדהים! ו.. זהו פרק בסדר.. הקודמים היו יותר טובים.. אמממ מה לוקאס אמר בסוף לניית'ן ?? לא הבנתי..

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif 407

אני אישית אהבתי את הפרק. נכון שהקודמים היו יותר טובים אבל גם הוא היה טוב. אני אוהבת שלא עוברים בשקט על כל הקטע של "דרק" ופייטון ומראים לנו איך היא מתמודדת עם זה.. ושדרק עוזר לה. ואי לא תיארתי לעצמי שרייצ'ל אמרה את האמת, למרות שהיא באמת הייתה מופתעת שברוק אמרה לה שניק הכחיש הכל.. קצת כעסתי על ברוק שהיא לא אמרה לרייצ'ל שהיא מצטערת בסוף, היא רק אמרה לה שהיא צודקת.. אמ.. ניית'ן והיילי מעצבנים אותי כבר, טחנו את הזוגיות שלהם מכל הכיוונים נמאס. זהו =] מחכה לפרק הבא =]

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד פלוס. כ"כ אהבתי את רייצ'ל.. בהתחלה חשבתי שהיא שיקרה אבל אח"כ שראו שלא היא הייתה כ"כ חמודה.. ברוק מסכנה:( אחרי לוקאס עכשיו בא הניק [?] הזה :\ מסכנה.. פייטון מעצבנת מה זה המבטים המפוחדים האלה? היא נראת כמו חייזר ניית'ן היה הכייי חמוד בעולם עם הילדים! כ"כ! מאות' כפרותת שמחתי שהוא בחר בשדרנית ההיא.. לוקאס אין לי מה לאמר עליו.. לא כ"F הבנתי במהלך הפרק בכלל מה הוא אמר.. אממ chris1neama -> מה הוא אמר בסוף לניית'ן שלא אהבת?

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif407

פרק טוב. כל הקטעים של פייטון ממש טובים. אני פשוט אוהבת לראות את ההתמודדות הזו, ואת הפלאשבקים שלה. מה גם שאני כבר ממש ממש מחכה שברוק תבוא לעזור לה מתישהו. רייצ'ל הפתיעה אותי, כי באמת הייתי בטוחה שהיא משקרת. ומאות' לא הפתיע אותי בכלל. הוא כזה מקסים. הבחורים האלה שניית'ן מתוסבך איתם מפחידים אותי.

בקשר לרייצ'ל ../images/Emo58.gif407

היא רצתה לדבר איתו לבד, היא אמרה שצריך לסגור את הדלת בשביל זה, מישהו אמר שהיא לא משקרת? אין סיכוי שהיא התחילה איתו באמת אבל במקרה הוא גם בגד בברוק? כי אני חושבת שזה המקרה.

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

סך הכל היה פרק נחמד..אין לי כח לפרט כל כך חחח.. אני שמחה בשביל פייטון שהיא מתגברת לאט לאט על הל,ונייתן היה ממש חמוד עם הילדים,וגם לוקאס שעזר לנייתן.. זהו..מחכה לפרק הבא!,הטריילר נראה מעניין..

Bleed for Me

New member
אהה וגם..../images/Emo58.gif

שם הפרק ואחד השירים בו זה שיר ענק של דה קילרז

שאלה ../images/Emo13.gif

איפה אפשר למצוא כתוביות לפרק? גם באנגלית יהיו בסדר
. פשוט אני לא תמיד מספיק להבין מהם אומרים
. אגב, לא הבנתי מה קרה בסוף כי הייתה בעיה בקובץ עם הקול. זה בערך ממתי שמאות' אמר שלוקאס עולה לזריקה ועד הזריקה הראשונה. היו מחשבות בראש של לוקאס? היה משהו? תודה, ניר. --- ניר טייב, בן 16 ממודיעין, צופה הדוק של הסדרה
.

למעלה