פרק 407 - Burt Landau

RenanaD

New member
פרק 407 - Burt Landau

(47!) ישודר הערב בשעה 23:35. צפיה מהנה

פספסתי קטעים!! ../images/Emo10.gifצריך ../images/Emo53.gif

לא הבנתי מה הבעיה של ליז?? אפשר להסתדר עם כליה אחת... ומה עם שון? הוא התאים ולא רצה לתרום?? והקטע אחרי שליז יצאה מהבית של שון, שון דיבר עם מאט משהו (שכנע אותו לא לתרום?) ובניתוח של ברט, למה לפני שכריסטאן ביצע החייאה הוא עצא והסתכל שעה על מישל? כאילו זה חיים ומוות.. תודה למי שעונה!!!

GaIi4697

New member
הממ

אפשר להסתדר עם כליה אחת, אבל הייתה לה בעיה כלשהי בכליה שנשארה שון לא היה 100% מתאים, אבל הוא היה יותר טוב מכריסטיאן ופחד אז לא אמר לה וכן, אם אני זוכרת נכון הוא ניסה לשכנע את מאט לא לתרום הניתוח של ברט..הממ.. אני לא כ"כ זוכרת. נראה לי שהוא הסתכל על מישל כדי לראות אם היא בכלל רוצה שהוא יחיה? כי הם ביחד והכל.. היה להם וויכוח כלשהו על זה לפני, לא? או שאני מתבלבלת אם פרק אחר.

r99

New member
פרק 407

קים נראית סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בת כמה השחקנית הזאת ? גוף מושלם, פנים של מלאך

ספיישיל

New member
איך צריכה להראות מי שמנהלת קליניקה של ניתוחים

פלסטיים???? זה ברור שהיא צריכה להיות עם כסף.......... וניראת סוףףףףףףףףףףףף

sugar cane

New member
ואללה! קלי קרלסון זאת קימבר?

חשבתי שזה השם של הדמות של קיט(אחותו של המבתר) בעונה 3 מישהו יודע איך קוראים לקיט? לשחקנית, ז'תומרת

ספיישיל

New member
ווי....לא לזאת התכוונתי.

זאת,אישתו לשעבר של כריסטיאן...זאת שהיתה נערת פלייבוי,זאת שבקטע של סינטולוגיה וסצנת הסיום בפרק הקודם,היא ניסתה להתעסק עם מאט,הבן של כריסטיאן.כנקמה מתוקה....
איך אפשר להתחיל שבוע חדש.... עם מסרים נוראיים כאלה?

ספיישיל

New member
שון המלאכי והקסום מאבד את עצמו

מפרק לפרק,הוא נהיה מתוסבך,חסר יציבות וחסר עמוד שידרה.(לא אוהבת איך שהם הורסים לי את הדמויות) המבטים המיסכנים חסרי הישע שהוא נותן של: אדם בפרשת דרכים שהחיים מתעללים בו... שמתם

קטרפי

New member
שון מלאכי וקסום¿ ../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

הוא תמיד היה ככה. אותי הוא דיי עיצבן מההתחלה, לוידע.

RenanaD

New member
אני לא חושבת

נראה לי ששון וכריסטיאן מתדרדרים ביחד מרגע לרגע מאז העונה הראשונה. אבל בגלל שכריסטיאן הוצג לנו מההתחלה בתור מניאק אנחנו לא ממש מופתעים, ושון לעומת זאת הוצג בתור איש משפחה, ולכן חשבנו אוטומטית שהוא יותר טוב... בקיצור, נראה לי שהתסריטאים מנסים להעביר לנו מסר שלא משנה מה האופי שלך או אם בנית משפחה, אתה עדיין נבלה

ספיישיל

New member
חחחחחחח הצחקתיני,רננה!

התאוריה שלך בהחלט סבירה. צר לי לגלות שזה סיכום התאוריה שלך. אכן תחושות קשות לבת 19....

RenanaD

New member
לא אמרתי שאלו דעותי האישיות, אמרתי שהתסריטאים

כתבו את זה. אני דווקא מאוד אופטימית ביחס לחיים ובני האדם, אם זה כ"כ מעניין אותך...

sugar cane

New member
בגדול, נכון, אבל שימו לב

לזה ששון קיבל מתנה ענקית מהתסריטאי(בפרק קודם) שנפטר באופן מהיר, יעיל וסופי בהחלט מדמותה של מוניקה המטורללת, שמתכוננת להלשין עליו לג'וליה, להעליל עליו אונס במשטרה, ומי יודע איך עוד להרוס לו את החיים המוות הדבילי של מוניקה מעניק לו הזדמנות לשמור על נישואיו , שעבד כ"כ קשה לחזור אליהם הזדמנות שלא ממש מגיעה לו, תודו, אחרי הזיון עעם מוניקה

slayer510

New member
גם אני פספסתי קטעים...../images/Emo10.gif

ממה שכן הספקתי לראות, זה היה פרק די נחמד! הקטע של העכבר עם האוזן היה קורע
חחח לא הבנתי בסוף למה שון לא רצה לתרום את הכליה לליז...? מאט וקימבר?! מעניין לאן הסיפור הזה יתפתח...? בקיצור, נראה לי שאני מוריד את הפרק ורואה מההתחלה. דרך אגב, בדקתי היום בלוח השידורים וראיתי שאין פרק של ניפ טאק בשבת בערוץ 22. מישהו יודע למה....?

קטרפי

New member
מה קורע בזה¿ ../images/Emo110.gif

אם במקום העכבר היה תינוק, אני בטוח שזה היה הרבה פחות קורע. מה שעצוב זה שקורים דברים כאלה באמת.... תחשוב כמה בעלי חיים חפים מפשע סובלים כול חייהם ונרצחים כשיש אלטרנטיבות, והעיקר דון הבת זונה הזאת עושה את עצמה כאילו היא מרחמת על העכבר. מה שהראו בסידרה זה ממש קצה הקרחון של ניסויים בבעלי חיים. במציאות יש כול כך הרבה זוועות שאפילו אי אפשר להתחיל לתאר, רק בוא נגיד שאפילו בניפ\טאק זה היה מצונזר....

למעלה