פרק 406: פינת "הסצינה הכי..."

RenanaD

New member
פרק 406: פינת "הסצינה הכי..."

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'

shelikon

New member
הממממ...

נראה לי האוטובוס שפגע במוניקה היה די מפתיע (למרות שהיא עמדה באמצע הכביש וזה כל כך מתבקש) ואני חייבת להגיד שאני כל פעם מחדש מוצאת את עצמי נהנית מהפלאשבקים (או איך שלא תקראו לזה, בקיצור כל מה שעובר לו בראש) של שון, אחלה של דבר, מוסיף המון לדעתי.

קטרפי

New member
אותי זה דווקא הצחיק ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אין מה לעשות, זה באמת היה מתבקש והיא מתה כמו סתומה!

liora699

New member
הסצינה הכי מצחיקה...

איך שהפרק התחיל, ומראים את שון וכריסטיאן עם חלוק, איך שהם הורידו את החלוק וכריסטיאן כמו איזה טווס שתקוע לו משהו בתXXX מתהלך לו בעינטוזים וכל הגוף שלו מתעוות, לא התאים לו אבל היה מצחיק לדעתי...

בתאל59

New member
מעצבן..

כל הסצינו ההזויות האלו שיש בזמן האחרון בסידרה זה מתחיל להיות דפוק וחבל.... כמו למשל המצפון הזה של שון, כאילו מה עובר עליו הבנדם משתע??? או משהו??? וכריסטיאן חולם לו על שון!!! מה יש לו הוא לא אוהב את מישל???

shelikon

New member
כמו שכתבתי

אני דווקא בעד ההזיות של שון, כי כאילו מראים לנו באופן הכי ברור מה הוא חושב/מרגיש, זה נחמד (וזה לא בדיוק הזיות זה יותר מה הוא רואה במוחו...)

RenanaD

New member
הסצינה הכי מיותרת

היתה עם הפסיכולוגית המשוגעת. כלומר, סבבה, הבנו שהפואנטה של הסדרה היא שני מנתחים פלסטיים שמוקפים באנשים פסיכיים, אבל די. הפסיכולוגית הזאת צפויה ומשעממת לדעתי

למעלה