פרק 405

pika17

New member
איי פרק.......

405 פרק מעולה חבל על הזמן ,אני מה זה אוהבת את העונה הזאות.

zulzula

New member
בריאן וג'סטין לנצח../images/Emo70.gif

אתמול היה פרק נחמד מאוד.. סוף סוף זה הפרק שבו ג'סטין עוזב את כל הקטע של המשטר הורוד וחוזר לשיגרה.. וגם זה הקטע שבו המתחיל הסרטן של בריאן
. בקשר למה שאמרתם על מייקל ובריאן שהם צריכים להיות ביחד, אז זה ממש לא נכון כי כל הקטע בסידרה זה שבריאן האגואיסט וה"חסר לב" יפגוש את ג'סטין הצעיר והרגיש שיפתח אצלו רגשות מוסתרים וככה זה צריך להיות עד שהם יהיו ביחד ויחיו באושר עד עצם היום הזה (אמן אמן). אצל מייקל זה לא ככה, גם אם הוא יהיה עם בריאן הוא לא ממש ישנה אותו כי ככה הוא מקבל את האופי שלו כל השנים והעלילה לא ממש תתקדם. חוץ מיזה אם ג'סטין בכלל לא היה קיים הייתה אפשרות שבריאן היה נישאר מנייאק כמו בעונה הראשונה. חוץ מיזה אני מרוצה מהמצב של מייקל ובן, אני חושבת שהם נורא חמודים ביחד וככה זה צריך להישאר.

לאאאא !!!

לא ראיתי אתמול ת'פרק...אוף.... מישו יכול לתת לי תקציר של הפרק שהיה אתמול?

netaK

New member
חייבת להסכים ../images/Emo13.gif

מייקל ובן לדעתי זוג מדהים מההתחלה, בריאן ומייקל פשוט ירד מהפרק לדעתי.

Anwanis

New member
היה ממש פרק מעולה!

כדאי לך לנסות לתפוס את השידור החוזר בשישי. ובכל זאת, אני אנסה לתת לך תקציר קטן: קודי נתן לג'סטין אקדח, והוא די התחיל להשתכר מהתחושה של הכוח בידיים, בלה בלה בלה. בריאן מצא את האקדח הזה, התחיל איזה ויכוח, אבל ג'סטין בכלל לא הסכים לשמוע אותו, וכל הזמן דיבר על האדיוט ההוא שאחרי הנשף הרביץ לו. הוא וקודי גם מצאו אותו, אבל לג'סטין לא היה מספיק אומץ לאיים עליו או להגיד לו משהו. בינתיים, החברות הלסביות של מל ולינדזי די פיטרו את מל מהעבודה על התיק עם התינוק שלהן, כי הן רצו שהשותף ה"נורמלי" (גבר לבן וסטרייט, כמובן) של מל יטפל בעניין כי השופט ידוע בתור טיפוס שמרן. היא כמובן התעצבנה ונעלבה, ורבה עם לינז, אבל בסוף הכל בא על מקומו בשלום והיא רק מסייעת בתיק. גם טד פתאום הופיע אצל כולם וחילק מכתבי סליחה, מלבד לאמט. אגב, אמט שכר לעצמו דירה לבד, ומרגיש נורא בודד. גם דבי חשה בבדידות אחרי שויק עבר לגור החבר שלו, ובסוף היא ואמט מוצאים את עצמם חולקים גלידה באיזה ערב. זה היה קטע חמוד! אמממ... בן ומייקל נכנסו לאיזה מתח קטן כשלמייקל לא היה נעים להגיד לבן שהספר שהוא כתב משעמם לדעתו. סוף הפרק היה שדפני באה לדבר עם בריאן בקשר לג'סטין, ובריאן אמר לה שהוא ניסה לדבר איתו וזה לא הלך. בינתיים ג'סטין וקודי הלכו שוב לכריס הזה שהכה אותו, וג'סטין איים עליו ממש עם האקדח והכל, אבל לא ירה בו בסוף למרות שקודי רצה שהוא ירה בו. הוא רק איים עליו בצורה ממש ממש מוצלחת.... נראה לי שזהו, מקווה שלא שכחתי כלום.

למעלה