פרק 404 - Shari Noble

shelikon

New member
כן, על המאמא

היה עצוב מאוד אבל גם מגעיל (הקטע הניתוחי) לסיפור של התאומות היה את הערך מוסף (ההקבלה ליחסים של שון וכריסטיאן) והיה פחות נורא כי זה גם סיפור שאנחנו שומעים בחדשות אז אנחנו כאילו "מחוסנים" כבר.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif אכן לסצינה הזאת התכוונתי:) , בעייני,

היא אחת הסצינות הגרפיות יותר שנראו על המסך . אני גם אסביר : מבחינת פרוצדורות ניתוחיות - ראינו אלפים כאלה, ואלפי "לבבות פלסטיק " ואיברים אמיתיים אפילו שמצולמים בניתוח בסדרות בית חולים (מי שסולד מזה - שלא יראה את הסדרות). אז אני פחות מתרגש מלראות שחותכים שתי תאומות וכו'. למרות שגם בניפ טאק היו כמה סצינות ניתוחיות גרפיות ביותר מעל לרמה המקובלת (הצדעה !
מבחינת אלימות וסצינות של ביתור חלקים,זה גם כבר ראינו, למרות שבניפ טאק היו כמה "פרקי פסיכופטיים" עוצרי נשימה ... פרק סיום העונה של "המבתר" ....לא יכלתי לראות את הפרק רצוף, נשימתי נעתקה. אבל
עונה 5 פרק הג'קוזי.. יש דברים שחוץ מאנימציה בסאות'פארק לא מראים על המסך. חבר'ה , מה נסגר איתכם ? :) עצם המחשבה לשבת בתוך ג'קוזי ומים, שפתאום כל הגוף שלך מוצף ב...כן כן... זה לא יצא לי מהראש כמה ימים אחרים זה...

Rוית

New member
אני דווקא רואה את עונה חמש..

אין ספק שהיא מזעזעת. אבל נשארתי בעונה 4 כי לא רציתי לרשום ספויילרים בהודעה. אין ספק שבעונה 5 יש כמה קטעים נוראיים למדי, אבל אחרי שראיתי את עונה 4 (ובזמנו ראיתי אותה די ברצף, אז זה היה מעין זעזוע מתמשך) אז כבר עונה 5 לא הפתיעה אותי.. רק הגעילה

טיי 1

New member
ואיך שכחתי את הפרק ה-כי מזעזע שהיה אי פעם-

ואני לא זוכר באיזו עונה זה היה .. .אז קשה לי לשים ספוילר (בטוח לא בעונה ה 5) , ובכל מקרה - מדובר בספוילר שהוא לא קשור לגיבורי הסידרה ,סתם תאור של מקרה רפואי- הפרק שבו ביצעו ניתוח בחולה , וההרדמה לא השפיעה עליו , והוא/היא (לא זוכר) עברו את כל הניתוח שלא בהרדמה, בלי יכולת להשמיע קול ולצעוק לרופאים שיפסיקו לנתח.

Billy Shirs

New member
עונה שלישית זה היה, לא?

ריה ריינולדס, זאת שזייפה התקפה של המבתר ובסוף נרצחה על ידיו

טיי 1

New member
הלו.. זה לא נושא מצחיק ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

זהו.. ממש לא זוכר .... ובתקצירי הפרק שבדקתי עכשיו על ריה ריינולדס מוזכר הנושא של המבתר. .אבל בכלל לא על הניתוח ... שזה מוזר כי זה היה פרק שהתרכז רק בזה.. אז אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו פרק... אני רק זוכר שזה היה הזוי וטראומתי... ראו אותה שוכבת ובהכרה ויודעת מה מתרחש סביבה והרופאים חותכים ומדברים עליה תוך כדי... אי-מא !

Billy Shirs

New member
ממש נראה לי שזה זה

הם דיברו נראה לי קצת עליה ואמרו שהחתך לא נראה כמו כל החתכים של המבתר, שהיא לא כזאת יפה כדי שהמבתר יתקוף אותה, ושהיא בטח עשתה את זה לעצמה והשתמשה בסכין לחם או משהו, והיא שמעה הכל וקיללה אותם. זה היה דיי מצחיק, בעצם. היא התחילה לעשות להם בעיות על זה, וגם הוכיחה להם שהיא הייתה בהכרה כשהיא אמרה את הקטע על הסכין ואמרה משהו כמו "אמרתם שהשתמשתי בסכין לחם, אבל אני לא, השתמשתי בסכין *שקר כלשהו*". ואז המבתר רצח אותה.

Rוית

New member
אוי, נכון, זה היה לחלוטין מזעזע!!

הקטע הוא שדברים כאלו קורים! זה נדיר, אבל קורה שההרדמה משאירה את הפציאנט ער, אבל משותק. זה מפחיד לחלוטין, וכל הסצינה צמררה אותי לגמרה!! אין ספק שיש בסידרה הזאת דברים מגעילים גראפית, אבל לפעמים גם מה שלא רואים, אם זה נעשה בצורה טובה ונכונה, יכול לזעזע..

shelikon

New member
כן, אני גם זוכרת את הפרק הזה

זה היה פשוט מפחיד ברמות על!!! רק לדמיין מצב כזה שאתה מרגיש את כל הניתוח ולא מסוגל לצעוק או לסמן למישהו שאתה ער, זה איום ונורא אני לא חושבת שזה היה הפרק עם ריה ריינולדס כי זו לא אישה שעברה תחת המבתר זו אישה שבאה לקבל טיפול אחר... זה באמת פרק שקשה לשכוח ורק אני לא נגעלתי ממה שהיה בעונה 5? גם ככה הראו את זה לכמה שניות וזה גם לא נראה כזה נורא כאילו, לא נעים אבל לא כזה מגעיל אבל כל אחד מושפע מדברים אחרים ונראה לי שניפ/טאק מנסים להגיע לקיבתם של כולם

למעלה