פרק 404 - Shari Noble

RenanaD

New member
פרק 404 - Shari Noble

צפיה מהנה

ליןןןןן

New member
../images/Emo27.gifכמה תהיות../images/Emo67.gif

פספסתי מה העוזר הנמוך הציע לשון בנוגע לג'וליה? ומה שון מצא בפח אחרי שראה את גוליה מבסוטה?

shelikon

New member
אז ככה

העוזר אמר לשון שהוא יכול לגרום לג'וליה לא לקחת כדורים ושהיא צריכה רק עידוד ומרחב והכל יהיה בסדר ושון מצא בפח נייר עטיפה של בית מרקחת ובעקבות זה פתח לג'וליה את התיק ומצא בו כדורי נוגדי דיכאון..

shelikon

New member
לא

הוא השתכנע להשאיר אותו...לא ראית את הפרק??
הוא היה בסצינת סיום (סיים את הציור שלו, דיבר עם ג'וליה...)

גילי1002

New member
לא הבנתי תקטע של מישל

זאת שסוחטת אותה היא סוכנת דוגמנות?? ומה הקשר נערת ליווי אליה?

shelikon

New member
ג'יימס...

היא די סרסורית אם זכרוני אינו מטעה אותי ומישל הייתה אחת הנערות ליווי בדיוק כמו הבחורה שהביאו לנתח אותה...כמו שג'יימס אמרה, היא סיכנה "לקוח". מישל פרשה מהעסק של הליווי והיא חייבת לג'יימס כספים על הלימודים וכנראה שהיו עוד כמה הבטחות שלא קויימו

קטרפי

New member
אחד הפרקים המפחידים ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

גם אסקובר, גם ג'יימס, גם האבריינית הזאת, וגם הבעל המפחיד שרצח את הכלב.... כשאסקובר הופיע הייתי בטוח שהוא אמיתי ושהוא ומוניקה הולכים להוציא לשון כליה, לקח לי שנייה עד שניזכרתי שזה לא יכול להיות הוא, כי שינו לו את הפנים (למרות שהכול אפשרי
)

קטרפי

New member
ושכחתי להוסיף שכריסטיאן היה ממש זבל../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

לא האמנתי שהוא באמת היה מסוגל לאנוס את מישל. אני לא אוהב אותו בעונה הזאת

שiס

New member
הוא תמיד זבל :|

רק שהוא מתרץ אתזה בדכ בבעיות רגשיות וחסכים מכל מיני סוגים..

קטרפי

New member
כשמהפרק הראשון הוא מנסה להשכיב אותה ../images/Emo110.gif

והיא לא רוצה, ברור שיש לה בעייה עם זה. במיוחד שהיא הייתה נערת ליווי ובטח לא מתגעגעת להרגשה שגברים מתייחסים אליה כמו אל כלי. חוץ מזה שראו גם לפי ההבעות שלה כשהוא התחיל לנשק אותה.

shelikon

New member
ממש לא נכון

זה הכל הצגות...היא עושה את עצמה נאמנה נראה לך באמת שהיא לא רצתה לשכב עם כריסטיאן???? סתם שיחקה אותה קשה להשגה אם אתה לא אוהב את כריסטיאן עכשיו...חכה חכה לעונה חמישית שם ממש תשנא אותו

GaIi4697

New member
אני לא מבינה מה אתם מתפלאים,

כריסטיאן תמיד היה זבל. אני חושבת שהשיא באמת היה בעונה השלישית עם אבי. והשקית. וזה.

למעלה