פרק 404 - Shari Noble

shelikon

New member
נו באמת!

בני כמה אתם כולכם? הוא לא אנס אותה מישל משחקת משחקים איתו ברור שהיא רוצה אותו בטירוף...אבל היא אחת שלא תתן לו את הספק להנות מזה ולדעת שגם היא מעוניינת בו היא אוהבת לשלוט ולשגע לא זוכרת מי אמר את זה... אבל בינתיים כריסטיאן הצליח להשכיב את כל (!!!!!) מי שהוא רוצה למה שהיא תהיה אחרת? למה שהיא לא תרצה אותו?

קטרפי

New member
בשביל הגיוון¿ ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

טוב, אני אפסיק להגיב עכשיו כי אני לא רוצה שתענו לי בספויילרים

שiס

New member
איזה בולשיט.

כ"כ קשה להאמין שיש בת שלא מעוניינת בכריסטיאן?.. היא לא הראתה בשום צורה מהיום הראשון שכף רגלה דרכה שם שהיא מעוניינת בו מינית. או שהוא לא הטעם שלה, או שהיא באמת נאמנה. כן, יש דבר כזה.

שiס

New member
ח נו עוד לא ראינו את הפרקים הבאים[:

זה רק תאוריות..

Billy Shirs

New member
ממש לא מסכימה../images/Emo58.gif

אם לא ראית את הפרקים הבאים בעונה רצוי לא לקרוא. בפרקים הבאים ממש רואים את האהבה של מישל לכריסטיאן, היא לא יכולה להוריד ממנו את הידיים. הם אוהבים אחד את השני מאוד, והם עושים הרבה ויתורים אחד בשביל השני, במיוחד מישל. לא נראה לי שהיא הייתה עושה בשבילו כל כך הרבה אם הוא היה אונס אותה.

GaIi4697

New member
אסקובר../images/Emo99.gif

וואי, רק עכשיו באמת נזכרתי בעונה הזאת ויש שם אחלה קטעים

גילי1002

New member
חופשי..פרק טו מאצ' אקשן..

תזכיר לי מי זה אסקובר הזה? הוא מוכר רצח..

shelikon

New member
זה הקירח הזה

עם הקעקועים...הוא מלווה אותם מהעונה הראשונה, הוא מאפיונר/רוצח, לא יודעת מה בדיוק ההתמחות שלו כריסטיאן ושון הסתבכו איתו עוד מהפרק הראשון...אח"כ עשו לו ניתוח פנים ורימו אותו כי עשו לו פנים של עבריין אחר וככה עלו עליו ועוד ועוד ועוד...

Billy Shirs

New member
פרק טוב.

היה שווה להישאר ערה עד אחת בלילה בשביל לראות אותו שוב
אבל הציור הזה של מרלו מחרפן אותי לגמרי. זה כזה ציור מכוער! כל כך, כל כך מכוער, אין לו טכניקה בכלל והוא קודר כזה... איך אפשר להשאיר את זה בחדר של תינוק? זה היה עושה לי סיוטים גם בגיל 40, הציור הזה.

Rוית

New member
השחקנית שמשחקת את מוניקה (הכמעט נני)

רק לי היא ממש מוכרת?! מישהו יודע איפה היא שיחקה בעבר? ובקשר לפרק, שראיתי אותו לראשונה הייתי בשוק מהביזאריות (גם הקטע עם הכלב, גם עם הכליה של ליז) ואז שראיתי את המשך העונה הבנתי כמה זה היה רק קצה הקרחון.. אולי העונה יחסית חלשה לעונה קודמת, אבל לדעתי היא הרבה יותר ביזארית בסיפורים ובעלילה.. שלא לדבר על מבול הכוכבים שיש לאורך כל העונה..

טיי 1

New member
אוי ואבוי, אז חכי שתגיע לעונה ה 5

בעיני הפרק הכי דוחה בינתיים נמצא שם (למרות שיש כאלה שחלקו איתי) (דווקא סקס עם כלבים וכל זה , לא "דוחה" אותי, כי זה לא שהראו משהו... וזה רעיון כל כך רחוק ממה שאני יכול לדמיין במציאות, ככה שלא הצלחתי להתחבר אליו ו"להרגיש אותו" , ולכן זה לא עשה לי שום דבר.

shelikon

New member
../images/Emo6.gif

דווקא זה לא הכי הגעיל אותי..היו דברים יותר דוחים בעיניי

shelikon

New member
בטוח היו כמה דברים

אבל במיוחד אני זוכרת שנגעלתי מהמקרה שהיה בעונה הקודמת נראה לי (אולי קודם...) על האישה השמנה שנדבקה לספה מרוב שהיא לא קמה ממנה שנים...זה היה דוחה מעצצם המחשבה (ומאוד עצוב כל הסיפור) וגם איך שחתכו אותה היה מזעזע שלא לדבר על זה שהיא מתה בסופו של דבר...
אותי מגעילים בעיקר מקרים ויזואליים של ניתוחים (היום הרבה פחות, אבל דברים מיוחדים ומוזרים מסתבר שעדיין מצליחים לגעת בי)

Billy Shirs

New member
אותי שום דבר לא הגעיל.

יש לי קיבה חזקה כנראה. דווקא המקרה של מאמא איך-קראו-לה היה אחד מהעצובים, אבל זה בגלל שהוא היה עשוי היטב. זה היה הרבה יותר טוב מהתאומות הסיאמיות, למשל.

למעלה