פרק 404: פינת "הסצינה הכי..."

RenanaD

New member
פרק 404: פינת "הסצינה הכי..."

שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'

GaIi4697

New member
אהמ

כתבתי המון, אבל זה סתם ארוך ואף אחד לא יקרא. אז בקיצור, הקטע עם מרלו וג'וליה, שהיא אומרת לו בסוף "?We blew it with our normal healthy child, what hope do we have of doing right by this one"

shelikon

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט ללא צל של ספק! וגם הופתעתי מהמכה שג'יימס הביאה לאותה בחורה וריסקה לה את הפנים

קטרפי

New member
אני קיללתי את כריסטיאן בסוף.... ../images/Emo110.gif

אבל מה שג'יימס עשתה באמת ניראה כואב

liora699

New member
הסצינה הכי.... משפילה

כשכריסטיאן היה בבר עם ליזי, והאישה הסקסית על הבר עשתה עניים וכריסטיאן היה בטוח שזה בשבילו.... משפיל שהוא אמר שהוא עושה את מה שהוא עושה טוב מאוד, והיא מבחינתה עושה את זה יותר טוב ממנו, ועוד יותר שהיא אמרה לברמנית שתגיד לליזי מתי היא מתכוונת להיפטר מההומו שצמוד אליה.... היה שווה לראות את המבט המבואס שלו...

Billy Shirs

New member
הסצינה הכי WTF

כשמגלים שההיא שוכבת עם הכלב שלה
רק אותי זה הפתיע ממש, אפילו בפעם השנייה שצפיתי?

shelikon

New member
כן!

סתם...לא יודעת אם רק אותך לי זה משום מה היה די ברור מהתחלה (גם בצפיה ראשונה) וזה בהחלט קטע מגעיל ביותר, עצם המחשבה רק

Billy Shirs

New member
אני ממש לא ראיתי את זה בא

כשהבעל בא והתחיל לדבר על החמאת בוטנים, חשבתי שהוא סתם מכה אותה או חולה סדר או משהו, מין בסגנון "שוב את אוכלת במיטה?" וסטירה מצלצלת. אפילו לא חשבתי על הדבר הדוחה הזהO0.

Billy Shirs

New member
קצת דוחה, אבל

נראה לי שהיא מרחה את זה על עצמה כדי שהוא ילקק אותה

shelikon

New member
כן...

ברור שהיא מרחה על החזה...אני מקווה ששם זה גם נגמר
לא ידעתי שכלבים אוהבים חמאת בוטנים :)

Billy Shirs

New member
כלבים אוהבים כל מה שתיתן להם

הכלב שלי אוכל הכל, מפיצה ועד נייר טואלט.

Billy Shirs

New member
XDD לא הכרתי

חשבתי שזה לינק לההיא עם הגזר והמלפפון. אבל תודה על הלינק הזה, הצחיק אותי בטירוף

קטרפי

New member
לא מכיר את הגזר והמלפפון ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אני מכיר את זה, את הבייביסיטר עם הקלטת פורנו, את הסטודנטית עם הילד המחונן, ואת הילד המפונק שמתגייס

למעלה