פרק 403 - Monica Wilder

RenanaD

New member
פרק 403 - Monica Wilder

אז איך היה?

ליןןןןן

New member
../images/Emo41.gifפרק 403../images/Emo41.gif

מכיוון שאף אחד לא פתח... רק רציתי להגיד שכריסטיאן יצא ממש זבל <טוב מה חדש...> על הברז שדפק!
ועוד בשביל מה..

ליןןןןן

New member
../images/Emo9.gif

אה והתינוק ממש ממש מתוק!!
זה בהחלט מחפה על הידיים... קיצר לדעתי הפרק הזה היה יותר יפה מה-2 הקודמים

RenanaD

New member
אוי, ראית איך הן לא היו מחוברות כ"כ לכף היד?

מסכן, הן התנדנדו כמו ג'לי כזה
ממש מסקרן אותי לראות את המשך העלילה איתו. וגם עם אנני, שמתחילה לפתח בעיות אישיות משל עצמה עם הזמן. טוב נו, עם סביבה "שפויה" שכזאת זה די מתבקש...

ליןןןןן

New member
חופשי ג'לי...

ובאמת עד עכשיו אנני היתה יותר מידי ילדה טובה וממושמעת זה כבר היה בדיוני...

GaIi4697

New member
אוקי, מה היה?

בקצרה, רק כדי להיות מעודכנתXD אני תמיד שוכחת לבדוק באותו יום את התקציר. הבנתי שהראו שקונר נולד, מה היה חוץ מזה?

shelikon

New member
עוד כמה דברים

כריסטיאן עשה שאיבת שומן ראיינו אומנם לשון וג'וליה (כאילו לילד לא להם
) כששון הסיע את אחת מרואיינות הביתה אז הוא גם שכב איתה... ליז סיפרה למנהלת החדשה (למה אני שוכחת את השם שלה!!!! האפרו-אמריקאית) שהיא ראתה אותה עם "החברה" שלה וזה בסדר אם היא מבולבלת שהיא לסבית ליז תהיה לצידה המנהלת לא ממש אהבה את זה ואמרה שזו הטרדה מינית ופיטרה אותה (כמובן רק כדי שלא תגלה לאף אחד על הקשר שלה...) שון וכריסטיאן הצליחו להחזיר אותה לעבודה.... שון וג'וליה שכרו אומנת - גבר וגם איש קטן (או גמד, אני לא יודעת מה הכינוי הנכון...) וכן - נולד קונור בניתוח קיסרי (אנני ראתה אותו ונבהלה ממראה ידיו) זהו בערך...

GaIi4697

New member
הוו תודה

המנהלת זאת מישל, המטפל זה.. מרלו [הוא שחקן דיי מפורסם לא?
]

shelikon

New member
כן...

הוא נראה לי מוכר, ורק אחרי העונה הרביעית התחלתי לראות אותו בהמון סרטים (בסגנון דרמה)

הרבה זמן לא כתבתי כאן../images/Emo87.gif

אבל הצצה בפרק של אתמול (וגם השלמות של עונה 3 המעולה) החזירו אותי. המ. ומילה נוספת וטובה על ג'וליאן מקמהון באמבטיה משותפת עם מריו לופז. וכל מילה נוספת מיותרת.

למעלה