פרק 402 - Blu Mondae

RenanaD

New member
פרק 402 - Blu Mondae

צפיה מהנה

ליןןןןן

New member
פרק חמוד! -אפשר תקציר

מההתחלה? ראיתי מהקטע ששון ניתח את ההוא עם הלסת המוזרה.. <איך אנני יודעת על התינוק, איך מאט וקימבר התחילו לדבר על הדת ומי האישה שארבה לבעלת המרפאה..> תודה!

שiס

New member
לא הבנתי את הנשיקה בחניון

בין הבעלים החדשה של המרפאה, לאשה שכנראה סוחטת אותה. האשה הזאת מוכרת לי רצח.. היא שיחקה בעבר בניפטאק?

shelikon

New member
היא שחקנית מוכרת

אבל לא השתתפה עדיין בניפ/טאק ולגבי הנשיקה...הכל יתברר בפרקים הקרובים זה חתיכת סיפור

שiס

New member
אה.. היא היתה מוכרת לי,

אז חשבתי שהיה לה תפקיד בעבר בניפטאק. היא נראית כמו מאהבת שתלטנית וסחטנית..

s i t a r

New member
לשחקנית קוראים ז'קלין ביזה (או ביסה). אני לא

חושבת שהיא שיחקה בניפטאק בעבר, פעם היא הייתה יותר פופולרית.

dar dar5

New member
אוף פיספסתי ../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif

ידוע על שידור חוזר מתישהו?

אזירפאל

New member
האמת? הגזימו. די כבר.

למה כל דבר בסדרה הזאת חייב תמיד להיגמר בסקס (או במשהו שקשור אליו)? לרוב המטופלים במרפאה יש איזושהי בעיה שמפריעה להם בתיפקוד המיני, כריסטיאן מזיין על ימין ועל שמאל והעירום חוגג. שלא נדבר על הנשיקה בסוף בחניון, שהיתה בערך הדבר הכי צפוי בעולם. איכשהו לא קשה לי לדמיין את מאט שוכב עם קימבר בקרוב, עם כל החולניות שבדבר. לסדרה הזו אין גבולות. וכן, אני יודע שזה תמיד היה מוטיב די מרכזי בה, אבל חלאס, נסחפו. זה מרגיש כאילו העובדה שכריסטיאן ושון הם רופאים פלסטיים נדחקת הצידה, ונועדה רק לתת סיפור רקע לחיי המין שלהם, מה שדי אמור להיות ההפך. איך אומרים? כשאין על מה לדבר ונגמרים הרעיונות, נשארים עם הסקס.

limors2

Well-known member
הסדרה הזאת באמת ממש עמוסה בסקס. קצת יותר

מידי...

liora699

New member
../images/Emo111.gif ../images/Emo94.gif

לדעתי הסדרה לא עמוסה מידי בסקס. זה שיש יותר סקס אני לא חושבת, אולי אלה הקטעים שקצת מרעננים אחרי הניתוחים הגלויים לעין, אז אחרי שראינו קצת דם ועוד שאריות אדם הסקס משכיח את הזוועה.

shelikon

New member
לא ממש מסכימה

הסדרה תמיד הייתה עמוסה בסקס, בכל פרק יש משהו שקשור לזה (לא סתם יש הגבלת גיל) אישית אני לא מרגישה שיש עליה במדרגה בכמות, אבל נראה לי הגיוני אולי שיהיה עכשיו יותר עם כל חוסר הזהות של כריסטיאן. הסדרה מתפתחת, ולדעתי תמיד צריך להכניס עוד ועוד דברים חדשים שידהימו את הצופים, אחרת זה הופך להיות משעמם וצפוי...וניפ/טאק היא לא כזאת. (ושוב, העונה הרביעית משמעותית פחות טובה מהשלישית, אך עדיין טובה, ההדרדרות שכביכול חשים זה אולי רק יחסי)

shelikon

New member
ממה ששודר עד עכשיו

בהחלט מסכימה!
מחר הם חוזרים נכון?

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifהרבה יותר

היא לא גורמת לי לרצות ולוותר על הצפיה

O L g i T

New member
אם כבר משהו מפריע לי בסידרה זה לא הסקס.

ואת תביני את זה כשתתחילי לראות את העונה החמישית [אלא אם כן את רואה אותו עכשיו חח] זה נראה כאילו כבר נגמרו להם כבר הרעיונות אז הם ממציאים סתם סיפורים מופרכים בעליל. ובקשר לסקס, זאת סידרה על מנתחים פלאסטים אחרי הכל, וכל הקטע הזה של הוליווד-מיאמי-כוסיות-ניתוחים-ניסיון להישאר צעירים- הסקס פה הוא בלתי נפרד.

למעלה