פרק 4

victoria777

New member
פרק 4

היה פרק טוב.קשה היה להבין לצד מי ניקה נמצאת(נישקה את באליק-איכס
). חבל שהרגו את אברוצי

BarcaBoy2

New member
יש לי שאלה על הפרק..

בקטע שמראים את התיקים של כל מי שברח יש שם עוד תיק של מישו מיזה בדיוק? הראו אותו כמה פעמים אבל אין אותו בסדרה אם אני זוכר נכון..

אליהו1919

New member
שיילס- חצי ../images/Emo58.gif (לפרק 203)

הוא נמלט שמהאון הסוכן רודף אחריו כבר זמן ארוך, מהון אומר שהוא מעולם לא תפס אותו וזה מזכיר לו את מייקל.. איך שהוא מצליח להימלט לו מהידיים כל הזמן אבל יש עוד מידע על שיילס למי שלא ראה את 2 הפרקים האחרונים
מהאון בסופו של דבר תפס את שיילס וירה בו מטווח אפס. כך הוא אמר לטווינר ואנחנו רואים שגם לטווינר הוא עשה אותו דבר, אז ייתכן שזה יכול להיות. נמאס היה למהאון לרדוף אחרי שיילס זמן ארוך ולא רצה להמשיך עם זה. זה כנראה מה שאני זוכר אם יש משהו לא נכון אתם יכולים לתקן אותי

sweet fairy

New member
רןב הפרק

היה משעמם כזה.. כאילו לא קורה שום דבר מיוחד... איך התרגשתי שמייקל התקשר לשרה :) והניקה הזאת.. טוב שהיא לא יצאה פתטית לגמריי..

ניקה הזאת בלבלה אותי לגמרי!

אבל איך מייקל היה מאוכזב ממנה. ובצדק! אבל היא באמת אהבה אותו
ומייקל באמת אוהב את שרה
טי-באג הזה!
ממש חיה!
וחח וכל הקטע אברוצ'י-טווינר היה משעשע
כבר לא הבנתי
נממ פרק נחמד
אבל מאוד חסר לי המתח שיש בסוף כל פרק, כמו שהיה בעונה שעברה..

עכשיו ראיתי ש"ח של הפרק הזה... ../images/Emo6.gif

וטווינר הרס אותי מצחוק איך שהוא שר באוטו: "...קחי אותי הביתה,זונת כפר שלי..."

ניקה היתה בצד של מייקל

רק בשביל שמיקל יוכל להשתחרר מהחבלים . ניקה הסכימה לנשק את המגעיל הזה ולרקוד עליו. אבל היא לרגע לא בגדה במיקל. אפילו ראינו איך היא בכתה בסוף למיקל! ההרגשה שלי שבסוף היא תצא עם אחיו. ומיקל עם שרה. מה אתם חושבים??

victoria777

New member
ניקה ולינק?

לא נראה לי. ואי אפשר להגיד שהיא לרגע לא בגדה במייקל אם בסוף היא רצתה להסגיר אותו.

למעלה