פרק 4 עונה 2

Confide In Omer

New member
רוב הסדרות עושות ככה..

בגלל שיש בכל עונה בדרך כלל 22-24 פרקים שאמורים להיות משודרים מספטמבר עד מאי (שזה יותר מדי שבועות), אז הרשתות משדרות כמה פרקים חדשים, עושות קצת הפסקה וחוזרות לשדר.

riktal

New member
לא בדיוק,

הסיבה לכך היא שהם רוצים למשוך צופים נוספים, אז הם מפסיקים כל פעם את העונה ומשדרים שידורים חוזרים כדי שאנשים חדשים יתחילו לצפות בזה. זאת שיטה שכל הרשתות נוקטות בה. זה מעצבן, אבל עומד מאחורי זה היגיון (שלהם, לפחות).

../images/Emo58.gif

זה היה פרק ביניים כזה. אחרי פרק מעיק שבוע שעבר ולפני הפרק של מופע הקולנוע של רוקי עוד שבועיים. זה היה ממש פרק על כלום. הדואטים היו חביבים וקורט נשאר מלך! וחוצפה שפאק לא היה שם
טוב הוא וקווין היו קורעים לכווולם תצורה

../images/Emo58.gif קודם כל- מחיאות כפיים לבמאי האורח

אריק סטולז- רבותי. זהו שחקן A ליסט חיבבתי את הפרק הזה הרבה יותר מהפרק הקודם. הדואט של מייק וטינה- קורע!! אני לא סגורה על מה בדיוק מפריע לי אצל סם, אבל יש שם שלא מסתדר לי שמתם לב שלא הייתה סו סילבסטר?...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif פרק אדיר!

סאם
וסאם וקווין
. למרות שקיוויתי שסאם הומו ושהוא יהיה עם קורט. רייצ'ל, שהיא מראש הדמות האהובה עליי\ אחת משתי הדמויות האהובות עליי, הפתיעה אותי לטובה בפרק הזה. נכון שהיא לא הייתה לחלוטין selfless כשהיא החליטה שהיא ופין צריכים להפסיד, אבל היא הייתה ממש חמודה. גם אהבתי את מה שהיא אמרה לקורט בסוף הפרק, שהם עשו דואט סתם בשביל עצמם וכמובן גם את הדואט עצמו. אומנם כעסתי על בריטני בפרק הזה, אבל הקטע איתה במסעדה עם ה-meatballs היה ממש חמוד.

Ayelet 363

New member
ואיך שכחתי... ../images/Emo58.gif

הדואט של מייק וטינה אכן היה משעשע. וחמוד.

shaharory

New member
וזה הוכיח שיוצרי הסידרה

לא מתביישים בזה שהביאו אותו רק כי הוא יודע לרקוד ><

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif היא כזאת חמודההה ../images/Emo23.gif

הקטעים עם סנטה
i'm still mad at you but you look so hot...... וגם עם האצבעות על החזה שלא והלא לא ...
הוו בריט\ה'תר
תתחתני איתי

riktal

New member
פרק נפלא ביותר ../images/Emo58.gif

דבר ראשון - מאוד עצבן אותי שפאק לא היה וגם התירוץ של למה הוא לא השתתף בפרק היה מרגיז ביותר! חוץ מזה - זה היה פרק מרגש ביותר. מאוד כאב לי על קורט ואני אחזור ואדגיש כמה אני רואה בדרך שבה הם מראים את החיים שלו דבר נפלא ביותר. מה שאנחנו, "הסטרייטים", רואים כמובן מאליו, זה חלום בשביל בחור הומו, בעיקר בבית הספר - כאשר מסתכלים על כל דבר שאתה עושה. מול כל זה - תסלחו לי, אבל שמחתי מאוד שסם לא הומו. בקשר לבריטני וקווין - פה יש לי רגשות מעורבים, כי מצד אחד אני מבינה את קווין, אבל מצד שני - מה אתה מתלונן? בחורה מדהימה שכבה איתך! אז במקום שהוא יגיד תודה - הוא מיילל. כאילו הוא לא ידע שהיא רצתה אותו רק בשביל לזכות. והקטע בסוף, במסעדה, היה עצוב מאוד
לדעתי. אהבתי מאוד את השיר של מייק וטינה (נחמד לשמוע את הקול שלו לשם שינוי) - שיר יפה מאוד. גם השיר של מרסדס היה טוב וכך גם השיר של רייצ'ל ופין. אז לסיכום - עוד פרק טוב מאוד, שמעלה המון שאלות, אבל משאיר אותך עם חיוך בסופו של דבר.

למעלה