פרק 4 לעונה 4

Dandushit 24

New member
פרק 4 לעונה 4

מתה על דיןןן
אהבתי איך שהוא התעצבן על סאמי ועל רובי וקרא לה little bitch
הוא מצחיק אותי ואת הקטע שהם פרצו לבית של הבחורה "באנו להציל אותך"! - "או לא"
פרק חזק מלא משמעויות נרדפות למצב של סאמי ומה יקרה אם ו.. וכאשר מקווה להמשך טובבבב

sapiruush

New member
../images/Emo58.gif

את האמת זה היה הפרק הפחות אהוב עליי כי הוא קצת הגעיל אותי עם כל הרעבתנות הזו :S אבל ההתחויות שיש בו בין סאם לדין באמת היו מעניינות וחשובות . אני יגיד את זה שוב אחרי 564796295 פעמים שאני אומרת - אני מ ת ה על דייין ! זה פשוט דמות גאונית . הוא ממש מצחיק אותו . יש לו את היציאות הכי מצחיקות בעולםםםם ! ראיתי את הפרק הזה כבר ואני חייבת להגיד שבפעם השלישית שרואים את זה אני רואה יותר דברים . (שלוש םעמים זה עוד טוב כל פרק אני ראיתי לפחותתתת 10 פעמים .. חצי מהעונה אני יודעת בעל פה
) ** אני מחכה כבר ליום שישיי ! ביום חמישי מתקינים לאח שלי את הפלזמה והוא הוריד לי את הפרק האחרון של העונה הרביעית ב-HD זה יהיה כ"כ טווובבבב !!! דין וסאם בראייה ברורה יותר
**

to the end1

New member
אני כ"כ שונאת את רובי

איך שהיא העיפה את דין על הקיר רציתי לקפוץ לטלוויזיה ולמשוך לה ת'שער כזאת מעצבנת ומכוערת וסתומה ומכוערת מאוד מכוערת. טוב סיימתי עכשיו על סאם ודין
אני באמת מקווה שסאם יעמוד במילה שלו כשהוא אמר שהוא לא מתכון להשתמש בכוחות שלו יותר, כי אני מעדיפה את סאם המתוק, השפוי שכדי להוציא דיבוק הוא מחרטט בלטינית
וזהו היה פרק שווה ביותר הבחור הזה ג'ייק נראה לי...היה דוחה אם כול הדם על הפנים וכשהוא אכל ת'בשר של רוג'ר הייתי בהלם עוד שנייה הקאתי זה היה דוחה חחחח

sapiruush

New member
חחחח גם אני שונאת אותתתה ../images/Emo58.gif

במיוחד בקטע הזה שהיא תפסה את דין ! אם הייתי סאם ודין זה היה אח שלי ברגע שהיא הייתה תופסת אותו ככה הייתי לוקחת סכין ודוקרת אותה ולא היה איכפת אם זה היה טוב בשבילי או לא . חחחחח "באנו להציל אותך ! כנראה ...." "אני מתקשרת למשטרה !!" "בוא נלך ." "כן" . חחחחחחח לא הפרק שאני הכי אוהבת .. בהמשך העונה יש פרקים הרבה יותר טובים מצחיקים ומעניינים . ד"א .. בקשר לרובי . היה קטע בפרק הראשון של העונה הרביעית שהיא ממש הזכירה לי גמל . זה רק אני או שהיא קצת .. עקומה / מעוותת ?

to the end1

New member
קצת? היא מזכירה לי חרגול שעשה בוטוקס בשפתיים

אין אני לא הירגע עד שאני ירביץ לה חחחחחחחחח והקטע שדין וסאם שברו את הדלת ולא יידעו אם הם צריכים להציל אותה היה כזה מצחיק חצי מהפרק ואני רק צוחקת חחחחחחח

למעלה