פרק 4!!!!!! לסרט

אמבר 13

New member
פרק 4!!!!!! לסרט

פרק 4 על פי אמבר 13: סצנה 1: טרודי וכול שאר חולדות הקניון אשר היו שם לא הבינו מה קרה ומדוע המכונית לא לקחה את טרודי, האם זהו סימן שלנבחרים אין צורך בטרודי? מה שאומר שאלה בוודאי לא הנבחרים. סצנה 2: פרייד מגלה על ידי טרודי את מה שקרה ואומרת לו שהיא חייבת לגלות את האמת שאלו לא הנבחרים ודבר לא יקרה לבריידי משום שהם יגנו עליה. סצנה 3: אמבר ממשיכה להקיא, מיי אומרת לה שייתכן שהיא בהריון, ומגלה שאמבר אפילו לא חשבה על כך. סצנה 4: ג´ק מהלך ברחובות, מדוע הוא לא חוזר לקניון? סצנה 5: אלי וטרודי מספרות לכולם על הידוע להם על המכונית. דני מציעה להתאחד כול השבטים יחד ולצאת למעין מלחמה נגד המיליציה ואבוני. אמבר אומרת לה שזה לא ייתכן משום שרוב השבטים פה בעיר כבר נחטפו. ואז עולה רעיון לשלוח שליח או שניים מחוץ לעיר ומשם להתאחד. אך מי ילך מסע ארוך כזה? סצנה 6: בינתיים זאנדרה נמצאת בחדרה, ורואה איך בטנה ממשיכה לגדול. לקס נכנס לחדר, והיא יודעת למה, הוא מספר לה על טאי סאן ועל הצורך להתגרש, זאנדרה מראה ללקס את היד שלה, על כך שהיא מזמן כבר הוציאה את הטבעת ומבחינתה הם גרושים. סצנה 7: אמבר ובריי מדברים, ובריי מחליט להיות המתנדב שילך את המסע הזה מעבר לעיר שלהם. אמבר לא מסכימה בשום אופן, ומחליטה להיות האדם השני, בריי לא מעוניין בכך, אך היא מתעקשת. הם הולכים להצביע על כך, ואמבר מגלה שף אחד לא מעוניין להישאר במצב כזה ללא מנהיג ומנהיגה, אמבר מתווכחת אתם שאם היא הולכת אז זה למען לנצח את המיליציה של אבוני, אך נראה שההחלטה התקבלה. סצנה 8: בריי מתכונן ללכת למסע, כשהוא נפרד מכולם הוא מגלה שאמבר לא נמצאת שם והיא אפילו לא רוצה לבוא ולהיפרד. בריי נפרד עם כולם לשלום ומבטיח שהוא יחזור בריא ושלם והכי חשוב עם מספיק שבטים,כדי לנצח את אבוני. כשבריי עומד לעזוב, לוקלן מחליט להצטרף אליו.הם יוצאים לדרך. בינתיים אמבר מחליטה לבוא להיפרד וכשהיא מגיעה מגלה שאיחרה את הרכבת, - ההרגשה מוזרה הציפה את אמבר כאילו הפעם שבה היא צעקה על בריי ועל השבט באסיפה היא הייתה הפעם האחרונה שהיא ראתה אותו, וזה גרם לה צער רב, האם באמת זו הפעם האחרונה?

AngeL WomaN

New member
אחלה פרק...! לוקלני..בריי ואמבר!

לוקלן יקר שלי..בהחלט רוצה לתרום.. בריי עוזר באופן טבעי..ולא אני לא מתכוונת לעונה מספר 4.. אמבר איך לא חשבת על זה שאת בהריון?! אה?! איך?>!?>!?>!?>! מיי..מה אמבר הייתה עושה בלעדיך? לא מבחינה ב-9 חודשים של הריון..? סתם סתם.. טאי סאן שולטת..

אמבר 13

New member
פרק 5!!! של הסרט!

פרק 5 על פי אמבר 13: סצנה 1: בריי ולוקלן פוגשים את ג´ק ברחובות ואומרים לו ללכת חזרה לקניון כי כולם דואגים לו, והוא הולך לו, אך הוא נראה חשוד במקצת. סצנה 2: אמבר מאשימה את דני על הרעיון שלה ועל כך שעכשיו בריי לא איתה, טרודי מרגיעה אותה ואומרת לה שבריי יחזור מהר והוא לא לבד, הוא עם לוקלן, כדי לשפר את מצב רוחה של אמבר טרודי מספרת לה על רגשותיה ללוקלן ועל כמה שהיא דואגת לו, וכך אמבר וטרודי מוצאות את עצמן מרחמות זו על זו. סצנה 3: ג´ק חוזר לקניון, כולם שמחים, הוא מספר להם על מה שקרה אחרי שאלי הלכה להזעיק עזרה, הוא התעורר, אך שכח מי הוא, הוא אמר שזאת מן מחלה שהוא נזכר בכול ואז שוכח שוב פעם, ולכן כדאי לו להישאר רוב הזמן בקניון מוקף באוהבים. סצנה 4: טאי סאן ולקס מדברים בינהם ומתחננים את החתונה שלהם. זאנדרה שומעת הכול ומתחרטת על כך שהיא התגרשה מלקס, ולא אמרה לו על התינוק. סצנה 5: פטסי וקלואי מתנהגות כמו ילדות קטנות כשרק הגיעו לקניון? מה עובר עליהן? לא ידוע אך לא אכפת להן מה עובר על אמבר, הן מציקות לה ואומרות לה לפתור כמה בעיות שטוטיות שיש להן, והיא מפנה אותן לסלין. סצנה 6: סלין מסתבר עסוקה בעניינה עם ראין. סצנה 7: אמבר מגלה שכול החטיפות בחוץ הסתיימו. כשהיא היא ודני יוצאות החוצה לבדוק, הן מגלות ש...אין אף נפש חיה ברחוב שמסתובבת לה, האם חטפו כבר את כולם? ואם כן אז מי הבא בתור? חולדות הקניון?

תגידו אתם מוכנים.......

להודיע מתי ובאיזה שעה הסרט????????????? זה מעליב ומעצבן!!!!!!! גם אני אחד מהסרט ומאז שהתחלתם איתו לא באתי פעם אחת רק בגללכם!!!!

AngeL WomaN

New member
זהו ש..לא התחלנו..קודם כותבים

את הפרקים..אחר כך בא השלב של הסרט עצמו..בנתיים אין פגישות וכלום..עד שיהיו לפחות 20 פרקים 15 פרקים! לכל היותר 52 (עונה)

פית אש

New member
הפרקים הם באמת אחלה אבל ../images/Emo29.gif

מה קורה עם מיי היא משתתפת אך ורק בפרק וסצנה אחת שלך לילך

AngeL WomaN

New member
מיי אינה דמות ראשית..

לדוגמא..טאי-סאן משתתפת בסצנה אחת..כי היא לא דמות ראשית.. צריך להסתפק במה שיש.. בריי ואמבר הם הדמויות הראשיות! [URL='http://'] אז מה יש לנו בנתיים?![/URL] [URL='http://'] צריך להסתפק במה שיש..[/URL]

AngeL WomaN

New member
אני מכריזה על ניצול השרשור!!

כל מי שיש לו תפקיד בסרט..שירשום את התפקיד כאן!!! אני טאי-סאן+הנבחרים+לוקלן+ריאן!!

אמבר 13

New member
חבר´ה......

תאמינו לי אני משתדל שכולם ישחקו בכול הפרקים....ואני מצטערת אם יש דמויות שמחשקות פחות...אבל אני באמת משתדלת...ואם עכשיו הדמויות לא ממש מופיעות אז ה יופיעו הרבה יותר מאוחר! ולגבי דאל (הוא יופיע די הרבה בפרקים שאני מתכננת)

אמבר 13

New member
פרק 6!!!!!!

ואגב אני משחקת את טרודי ובריי. פרק 6 על פי אמבר 13: לאחר כמה זמן אחרי שגילו אמבר ודני שלא נשאר אף אחד ברחוב קיבלה אמבר מכתב מבריי. סצנה 1: מישהו מגיע אל תוך הקניון, כול חולדות הקניון מפוחדות וחושבות האם אלו הם מיליציה? אלו לא. מישהו בשם טייקי מגיע ואומר שיש לו מכתב לאמבר מבריי: אמבר היקרה, אני ולוקלן כבר הגענו אל מחנה של שבט מאוד טוב והשבט הזה הם שלחו שליח שיביא את המכתב, שמו טייקי, והוא יהיה קבוע השליח שיביא הודעות ומכתבים, אנחנו בסדר, ואני מקווה שגם את, שמענו שלא נשאר אף אחד בעיר, אני מציע למעשה אני דורש שתגנו על עצמכם ככול שיידרש, שימו לב שהשבכה עובדת, וכסו אותה בבד הצטיידו באוכל ואל תצאו לרחובות, טייקי יישאר אצלכם לזמן מה, ואל תדאגו לו הוא מסתדר טוב ברחובות, אני חושב שאנחנו נחזור בעוד כ-שבועיים. אוהב אותך. בריי. נ.ב מסרי לטרודי דרישת שלום מלוקלן. סצנה 2: זאנדרה מראה לטייקי את חדרו, סמוך לחדרה של זאנדרה. זאנדרה וטייקי מפטפטים להם על הקניון וחולדות הקניון ועל עברה של זאנדרה, היא מרבה לספר לטייקי את כול הרע שיש בלקס ומשמיטה את טוב, האם קיים טוב? סצנה 3: אמבר מספרת לטרודי על דרישת השלום של לוקלן וטרודי בטוחה שלוקלן מחבב אותה. סצנה 4: טייקי הולך לדבר עם לקס והוא צועק עליו, ולקס לא מבין על מה הוא מדבר. סצנה 5: איזי נתקלת עם אמבר ליד המדרגות, הן מדברות ואיזי מנצלת את הרגע ואומרת לה שכשטייקי יחזור למחנה איזי תצטרף אליו, הן מתווכחות אך אומרת לה שאין העניין לוויכוח וזה הוחלט. סצנה 6: פטסי וקלואי, מחליטות לצאת החוצה ולחפש להם תעסוקה, סלין עוצרת אותן בזמן. מה קורה לבנות האלו בזמן האחרון? סצנה 7: אמבר מספרת לטרודי על כך שהיא בהריון, טרודי שמחה בשמחתה. אך אמבר לא נראת מאושרת מהדבר. אמבר מספרת לה שהיא פוחדת להוליד ילד לעולם כזה, במיוחד במצב שאין אף אחד ויש מכונית שחוטפת אנשים. את טרודי מציפה דאגה שאמבר תפיל את העובר. סצנה 8: איזי מודיעה לכולם על כוונתה לעזוב יחד עם טייקי, זאנדרה ואמבר לא נראות מאושרות מהעניין. אמבר שוב אומרת את דעתה שתישאר בשבט, וכך מתנהל וויכוח חוזר בין איזי ולשבט- כאשר איזי אומרת שאף אחד לא יקבע לה מה לעשות. לאיזי מתברר שהיא לא תעזוב סתם ככה היא צריכה לדעת שאם היא עוזבת היא לא תחזור לשבט- אם היא עוזבת היא כבר לא תהיה חולדת קניון.

למעלה