פרק 4 בלה בלה בלה............

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
פרק 4 בלה בלה בלה............

טוב זה פרק 4, הוא קצת קצר. וכמו שאמרתי, תהיה הפסקה של כמה זמן עד שאני אשים את פרק 5 ושיניתי לפאנפיק את השם ל- מנהיג הממלכה הקדומה. ו......... זהו. או<פ>יר

וואו! איזה יופי.

וגם, תודה שהקדשת לי את הפרק, אין לך מושג כמה אני מאושר
. אבל נראה לי שהתבלבת. כתבת בהתחלה איפשהוא "המאורה" במקום "המחילה", שזה הבית של הוויזלים... s@me @ne

o.h

New member
אה כן אני לא הייתי בטוחה

כי באנגלית זה- burrow וזה אומר מאורה, ומזמן לא קראתי בעיברית אז....... סליחה או<פ>יר

S.Riddle

New member
burrow זה בעיקרון אורווה...... ^^

אבל בלי קשר: פרק מהמם! אני מחכה בקוצר רוח להמשך!

Nagini Potter

New member
*מרחפת באושר אי-שם בעננים*

אווווווו......... הקדשת לי פרק....... איזה מתוקה...... פרק מצוין!! למרות שהוא לא גמור, הוא נורא קצר.... ): מאוד יפה, הכתיבה יפה כרגיל - הכל מקסים כרגיל, בקיצור! תמשיכי לכתוב!!!!!! מהר! Nagini Potter

למה???

למה להרוג את הרמיוני??? היא מי שאני הכי אוהבת שם!!! אניוואי, יש כישרון, יש שגיאות כתיב קלות, יש עלילה, יש סיפור-אוהבת את זה, ושונאת אותך. למה להרוג את הרמיוני???

Nagini Potter

New member
טוב, האמת.....

את חייבת להודות שהיא די קרציה לפעמים..... לא יזיק להפטר ממנה לפאנפיק אחד...... ואני חייבת להודות: לא הרגשתי בחסרונה! לרגע שכחתי בכלל שהיא מתה. מי צריך אותה? כן, היא חמודה והכל, אבל היא לא ממש עקרונית.... מי צריך את הגריינג´ר כשהארי כולו שלי...... *מבט כמעט חולמני* (למה כמעט? כי עדיין כואבות לי השיניים! דיייייי!! *על סף בכי*) Nagini Potter "אייייייייייייייה!!!!!!!!!!!!!!!!" -יעל האומללה והמפורזלת שעם החיוך המדהים החדש שלה לא תתפוס אף בן במשך חמש השנים הבאות

o.h

New member
חחחח אהבתי את הציטוט!

ואתם לא בדיוק תרגישו בחסרונה של הרמי כי אני לא עדגיש את זה, יותר ממה שאני חייבת. עכשיו. מישהו יכול להגיד לי מה זה לעזאזל "מועצת שבעת הירחים" ומה זה "כוכב ההילה הלבנה" כי לי אין שמץ של מושג ויקח לי שנים לחשוב על סיפור טוב. אתם יודעים שהפאנפיק הזה התחיל בתור משהו על "המצב" בארץ? ותראו לאן הוא התפתח, מה אני אעשה? הדמויות שלי יוצאות מכלל שליטה!!!!!! או<פ>יר

למעלה