טוב זה פרק 4, הוא קצת קצר. וכמו שאמרתי, תהיה הפסקה של כמה זמן עד שאני אשים את פרק 5 ושיניתי לפאנפיק את השם ל- מנהיג הממלכה הקדומה. ו......... זהו. או<פ>יר
אווווווו......... הקדשת לי פרק....... איזה מתוקה...... פרק מצוין!! למרות שהוא לא גמור, הוא נורא קצר.... ): מאוד יפה, הכתיבה יפה כרגיל - הכל מקסים כרגיל, בקיצור! תמשיכי לכתוב!!!!!! מהר! Nagini Potter
למה להרוג את הרמיוני??? היא מי שאני הכי אוהבת שם!!! אניוואי, יש כישרון, יש שגיאות כתיב קלות, יש עלילה, יש סיפור-אוהבת את זה, ושונאת אותך. למה להרוג את הרמיוני???
את חייבת להודות שהיא די קרציה לפעמים..... לא יזיק להפטר ממנה לפאנפיק אחד...... ואני חייבת להודות: לא הרגשתי בחסרונה! לרגע שכחתי בכלל שהיא מתה. מי צריך אותה? כן, היא חמודה והכל, אבל היא לא ממש עקרונית.... מי צריך את הגריינג´ר כשהארי כולו שלי...... *מבט כמעט חולמני* (למה כמעט? כי עדיין כואבות לי השיניים! דיייייי!! *על סף בכי*) Nagini Potter "אייייייייייייייה!!!!!!!!!!!!!!!!" -יעל האומללה והמפורזלת שעם החיוך המדהים החדש שלה לא תתפוס אף בן במשך חמש השנים הבאות
ואתם לא בדיוק תרגישו בחסרונה של הרמי כי אני לא עדגיש את זה, יותר ממה שאני חייבת. עכשיו. מישהו יכול להגיד לי מה זה לעזאזל "מועצת שבעת הירחים" ומה זה "כוכב ההילה הלבנה" כי לי אין שמץ של מושג ויקח לי שנים לחשוב על סיפור טוב. אתם יודעים שהפאנפיק הזה התחיל בתור משהו על "המצב" בארץ? ותראו לאן הוא התפתח, מה אני אעשה? הדמויות שלי יוצאות מכלל שליטה!!!!!! או<פ>יר