פרק 3X10

TomerA21

New member
פרק 3X10 ../images/Emo58.gif

איזה פרק , פשוט נהדר. נשארו לי כמה שאלות לגביו , התמונה שקארה תלתה בסוף - היא לא הייתה לי מוכרת (למרות שהאיכות של הפרק לא נתנה לי לדעת בוודאות) יכול להיות שזה היה תמונה של קאט האמיתית ושקארה ידעה כל הזמן שקאט היא מתחזה , כי קארה הכירה את האמיתית? אם קאט היא סיילונית ? כי היא ספגה כמו אדירה של קרינה ולא מתה(למרות שבסוף היא הייתה מרותקת למרפאה) איך אפולו התדרדר - ממפקד באטלסטאר , אפילו כבר לא קאג

סוקט

New member
נראה לי שפיספסת כמה דברים :)

היא כן מתה (או על סף מוות), אדמירל אדמה נתן לה את התואר קאג ככבוד אחרון. בתמונה שקירה תלתה קאט (סאשה) במדי טייס וייפר. והקיר שעליו היא תלתה את התמונה הוא קיר הנספים\נעדרים. על לוח הטייסים היו רשומים מעט מדי טייסים נראה לי, זה קצת הציק לי בעין. נורא מעצבן אותי שבספינות הסיילונים כולם מדברים בלחשושים, לא תמיד קל להבין אותם שם.......... ומה זה הכוכב הזה ? הוא מכיל צמחיה אכילה וכנראה מסוגל לתמוך בקיום בני אדם אבל הסוגיה של התיישבות לא עולה? מפחדים מהסיילונים?

TomerA21

New member
אה סבבה , זה הרבה יותר טוב

עכשיו הפרק ניראה לי טוב פי כמה , מקודם סתם חיפשתי קונספירציות

Echelon

New member
פרק משולב ../images/Emo58.gif

מבחינתי היו חלקים בפרק שהיו מאוד מעניינים וחלק שממש שעממו אותי.. כל הזרימה של הפרק הייתה די איטית כזו, וסה"כ אני לא מבין למה עשו את כל הברוך הזה של לאבד טייסת ושני ספינות אזרחיות. כלומר אני מבין מבחינת העלילה, אני לא מבין למה הבמאים רצו בזה. אבל ההיגיון שלהם לא מוטל בספק ;]. מה שכן היה טוב בפרק זה הקטע שגאיוס פיענח את דבריה של הרה, ואז יורד האסימון לגבי גלקטיקה. וכמו כן, הCG הפעם היה פשוט מדהים, הם מצליחים כל פעם מחדש להפיל אותי מהכיסא. בפרק 4 הכניסה לאטמוספירה, ועכשיו זה... היה פשוט מדהים.

ezaton

New member
ספויילר גם

בעצם, כל השירשור ספויילר, אז אני יודע? בפרק לא ברור אם קאט מתה בסוף. ההערכה שלי היא שכן, כי היא ספגה פעם וחצי את מנת הקרינה שהיא יכלה. גם ההתייחסות של אדאמה לכך שהיא היתה קאג (מתי?) נראתה לי מוזרה. אני לא זוכר שהיא היתה קאג. ובכלל, קארה שנתנה לה כדורים כדי שתתאבד... לא מבין גם את זה. השינאה שלה אליה כל כך עמוקה?

הפנדה

New member
אז ככה...

היא הייתה הקאג בשנה של ההתישבות ב"ניו קפריקה" הרי אפולו היה מפקד פגסוס וסטארבק הייתה על הכוכב,ככה שקאט הייתה הקאג. אפשר לראות זאת גם הפרק 4 בתקיפה שהיא מובילה הכל.

Cylon

New member
פרק טוב!

קודם כל שמחתי לקרוא כאן שאני לא היחיד שמשתגע מהלחשושים בסטאר בייס... אולי לסיילונים יש שמיעה טובה כזאת שהם לא חייבים לדבר ככה שהצופים יבינו... קאט מתה, די ברור, לא?! זה לוח שנועד להנציח יקירים, היות ואינה נעדרת אין יותר מידי אלטרנטיבות. שמתם לב איך אפולו וקארה יצאו נקיים מכל המעברים הללו דרך הקרינה? כאילו כלום... אולי הם סיילונים?! סתם... סתם... אני מגלגל מחשבות לא רציונליות... אפולו סיילון...
שימו לב לספירת האנשים בפתיח בפרק הבא, בטח יצנח פלאים אחרי אובדן שני ספינות. טוב, אין עוד מה להוסיף מלבד שיהיה לילה טוב. ואגב, למי שפיספס: THE LOST ROOM Premieres Monday

הפנדה

New member
נמאס לי כבר...

בסוף נגיע בסדרה לכמות של 20,000 איש וזהו,וגם זה בקושי. מה הטעם בלהרוג אנשים וספינות? זה מקצר את אפשרויות של העלילה ועתיד המין... במיוחד הקטע עם פגסוס,מה זה נתן להרוס את הספינה הזאת? זה סתם סתם אפשרויות לקידום העלילה וכל מיני אפשרויות שונות,הרי אי אפשר להקריץ ספינה חדשה נוספת. זה סתם סגר את הגולל על פיתוח הקרבות. הסדרה הזאת לטעמי תסתיים עוד עונה אחת,אין לה סיכוי להמשיך יותר מ4-5 עונות.

הפנדה

New member
ראיתי את הפרק ויש כמה הערות

א' רק ספינה אחת נאבדה,לא שתיים. כי קאט נשארה מאחור למצוא אותה. ב' באלטאר נורא מאכזב אותי,הוא כל פעם מדרדר מוסרית עוד ועוד, אני לא חושב שיש יותר נמוך מזה,הוא ממש הפך להיות סיילון בעצמו. הוא מוכר את בני מינו... ג' ראיתם איך אדמה הופך להיות נורא מחושב ופחות רגשי,הוא ממש המשיך עם הקפיצה למרות שספינה חסרה... כן כן אני יודע שטובת הכלל חשובה יותר,אבל עדין גם ככה לא נשארו הרבה ספינות,חבל על כל אדם...

Iced Hammer

New member
לגבי ההערה הראשונה שלך

שתי ספינות נאבדו... אחד שהוטדוג איבד והשניה שקאט איבדה.. (היא גם אמרה שהיא לא מסכימה לאבד "עוד אחת")

הפנדה

New member
וואלה...

אבל שמתם לב שלא ממש הסבירו איפה ומה הם? ישר הכניסו אותנו לטיסה של שרון בתוך הקרינה ואח"כ הוסבר שיש מחסור באוכל. לא ממש הראו את התהליך עצמו,פשוט הכניסו אותנו ישר לעניין,כאילו נפלנו באמצע הסיפור ולא מתחילתו,חבל לי על כך...

הפנדה

New member
אחי,

ראיתי שוב את הפרק הזה והם ציינו שספינה אחת נאבדה בקפיצה הראשונה,הספינה של הוטדוג. פשוט בקפיצה השנייה שקאט לא רצתה לעוד "עוד" ספינה במובן של ספינות בכללי,לא במובן של ספינה שהיא איבדה בעבר,כי היא לא איבדה. בכל הסיפור,הציי איבד ספינה אחת,ולא הרבה אנשים גם, כי לפני הקפיצה הציי העביר אזרחים מהספינות אל תוך הגלקטיקה,ורק צוות התפעול של הספינה תיפעל את הספינות,ככה שבסופו של דבר אנחנו מדברים על אובדן של כמה עשרות אנשים, נראה לי שבפרק הבא נראה במקום 41,422 את המספר 41,300 ומשהו.

XiroX

New member
אני לא בטוח שזו קאט

אבל גם בקפיצה הרביעית איבדו ספינה (אני לא זיהיתי בתוך הקסדה מיז ו, אבל היא חשבה שהיא מצאה אותה וז גילתה שהיא הוזה והם קפצו).

seagate

New member
שאלה של הגיון

מה היתה שווה ההצלה של קאט, אם היא, בתוך הראפטור המשורין, חטפה מספיק קררינה שתהרוג אותה, אז מה עם הנוסעים של הספינה האזרחית הלא משוריינת??

blackguard

New member
תשובה

כי לעומת הצוות של הספינה האזרחית היא עשתה את הטיול הזה בפעם התשיעית (5הלוך 4 חזור) ועוד הצמיד קרינה שהביאו לה הפך לשחור והיא החליפה אותו בשביל שלא יראו

ezaton

New member
לא היו נוסעים בספינה

אם שמים לב לעניין, מדובר בכך שהנוסעים יעלו על ה- BSG ואילו על הספינות עצמן ישארו צוותים מינימאליים (skeleton crew) שמספיקים כדי שהספינה תוכל לטוס. עם יצויידו בציוד נוגד קרינה (חליפות, אני מניח) ויעברו, מלווים בראפטורים את שתי הקפיצות. למה ראפטורים? כי יש להם מיגון נגד קרינה, ואילו כלי התובלה יאבדו מיד את עזרי הניווט שלהם עם הכניסה לאיזור הקרינה הגבוהה.

למעלה