../images/Emo58.gif309- לא משהו ../images/Emo4.gif
אוקיי, הפרק ממש לא מלהיב או משהו כזה, הייתי אומרת בינוני מינוס ג'וני/מריסה- אוקיי, ג'וני עיצבן ברמות !!!!! כל הפרק היה מרוכז בו, זה היה פשוט מגוחך- Who the fuck care abut him ???. אבל ממש שמחתי שאחרי שהוא אמר למריסה שהוא אוהב אותה, היא לא שמה עליו, ושהוא חיבק אותה לקראת סוף הפרק היה לה פרצוף מבועת LOL ריאן/מאט/סיפוביץ(החשפנית)- אוקיי, עוד פעם לקחו דמות שממש לא אכפת לי ממנה (מאט) וחגגו עליה בפרק הזה, כל הסיפור עם מאט היה משעמם, למעט החלק שהוא לוקח את ראיין למועדון חשפניות. זה היה אחד הקטעים היותר משעשעים בפרק הזה. סנדי-סנדי היה מוזר היום, יותר מידי קשוח, לא סנדי כהן שאנחנו מכירים ואוהבים, נכון שמגיע למאט שיפטרו אותו, אבל בכל זאת, הצורה שסנדי עשה את זה...מוזר...
קירסטין/ג'ולי- ממש אהבתי, סוף סוף נתנו לקירסטין וג'ולי סיפור מצויין, אהבתי שקירסטין מחוץ למטבח, ואהבתי את הרעיון של "שירות שידוכים". סת' סאמר- סת' היה חמור בריבוע במחצית הראשונה של הפרק, הוא התייחס לסאמר ממש רע והוא גרם לה להרגיש טיפשה (Bad Seth) אבל אחר כך שהם השלימו, זה היה חמוד. ראיין ומריסה- הסיבה היחידה שהפרק הזה לא היה כשלון חרוץ, היה השיחה החמודה שהיה שלראיין ומריסה בפלאפון בסוף הפרק, חבל שלא ראינו את התגובה של ראיין אחרי שהיא סיפרה לו לגבי ג'וני (שדרך אגב- אני ממש גאה בה שהיא סיפרה לו, ושאין להם סודות אחד מהשניה).