פרק 3X07

mgirl

New member
פרק 3X07

פרק מצוין. פתאום הבנתי שהעונה הנוכחית היא בעצם כמו עונה 2, כאילו פרקים-מתמקדים-בדמות, אבל הם לא מתמקדים רק בדמות אחת, אלא בכמה, וזה מה שהופך את זה לכל כך טוב, וכל כך לא עונה 2. הקטע של ההתחלה, של אלכס, עם הסלואו-מושן, היה די תקוע. לא יודעת למה, אבל אני לא מצליחה להתחבר לקטע של אני-מתגעגעת-לאבא-שלי. מוזר, נכון, אבל זה פשוט ככה. אחר כך היה נורא יפה. טטיאנה נורא טובה עם אמא של סאלי, וזה באמת היה מגעיל מצד סאלי לשלוח את אמא שלו חזרה למוסד. כאילו, זה נראה שהיא לא מבינה, אבל בתוכה היא כן מבינה, וכשהיא רואה את הבן שלה שולח אותה למוסד שוב, היא בטח נפגעה והכל. (או מיי גוד, היא לא בנאדם אמיתי, רק דמות!). אבל אני שמחה שסאלי והיא רבו. היא מעצבנת אותי. הקטע של האנתרקס, גאד! זה היה כזה מיוחד וכזה מזכיר-את-ישראל עם ההתרעות והחפץ-חשוד והפיגועים... כאילו, אם זה היה בישראל, זה היה חפץ חשוד ופיגוע, ולא קורנפלור ופיצוץ גז... קים וג´ימי. לדעתי, נכון שג´ימי לא יודע הכל על ג´ואי, אבל זה רק בגלל שקים לקחה את כל הזמן עם ג´ואי, זה לא באשמתו בכלל. לדעתי ג´ואי צריך להיות עם ג´ימי. הוא צריך! הרבה יותר כיף לו עם אבא שלו והוא ממש דואג לו והכל... אני גם יודעת עם מי הוא יהיה בסוף, אבל לא חשוב... הקטע שאלכס נסתה להיות גיבורה, זה היה ממש יפה אבל איך שהיא גילתה את הילדה בטעות היה ממש דפוק, כי זה כאילו שהם לא סרקו מספיק טוב את השטח, וזה מראה על חוסר יעילות גמור. הרי אם אלכס לא הייתה מאבדת את הטבעת, הילדה היתה נשארת שם מי יודע כמה זמן, הרגל שלה הייתה הולכת על בטוח, ומי יודע מה היה קורה לילדה אם המקום היה מתפוצץ. אלכס וטיי... כן, הם נורא חמודים ביחד. נורא. אבל הקטע של הסוף, שניה לפני שהמסך הפך שחור, קודם כל זה היה פרקטיקלי פורנו, איך שאלכס נראתה והכל, וגם... זה היה נורא תקוע. לא היו צריכים להראות אותם ישר ככה, היו צריכים להראות אותם מדברים, או מתנשקים (בלבוש מלא!) או ווטאבר... יו נואו. כאילו, מה, ישר הם שוכבים? tramp!
זהו.. -מיכל-

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

פרק יפה
מסקנות מהפרק
קים וג´ימי חייבים לחזור להיות ביחד הם כאלה חמודים, אווף, וג´ימי היום היה ממש מתוק (
) וקים כל כך מסכנה, וזה כל כך דורש מן סצנת השלמה ביניהם, אוווף, שיחזרו להיות יחד, ויפסיקו לריב על ג´ואי
אלכס הייתה ממש חמודה היום
בדרך כלל אני לא מתה עליה אבל היום היא הייתה 10
טטניאנה קרציה
(וקמצנית) אני מה זה לא סובלת אותה, יש לה כזה מבטא מגעיל, והיא ממש קמצנית כל שניה "זה עולה לנו 800 דולר לחודש", "ככה נוכל לחסוך 300 דולר לחודש" בעעעעעעע עליה, למה לא, שתמכור את כל מה שיש בבית, יהיה לה ככה הרבה יותר מ 800 דולר אני שונאת אנשים שחוסכים כסף על דברים שלא חוסכים עליהם כסף
שתקנה לעצמה פחות בגדים
הפיצוץ היה ממש מפחיד, בוסקו ופיית מדברים על לגו של הרי פוטר או משו, ופתאום "בום"
ממש נבהלתי אבל היה יפה ~~
סוף סיכום, עד השבוע הבא ~~~~~~

mgirl

New member
כתבת כפול!

לא חשוב, אז הנה: קים וג´ימי לא צריכים להיות ביחד! ג´ימי חמוד, קים מעצבנתתתתת! *יש לה פרצוף של קוף*. אבל הם באמת צריכים להשלים, די לריב! אלכס היתה חמודה, עד הקטע הסופי-סופי עם טיי. גאד, הקטע הזה *עצבן אותי*, רציני! טטיאנה קרציה באופן נוראי, נכון נכון... והקטע עם הלגו של ה"פ היה מגניבבב, והפיצוץ היה מפחיד ואירוני נורא, כאילו מדברים על אנתרקס ופתאום יש פיצוץ ממול. גנוווב.

Amber

New member
היי אנשים... בערך חדשה בפורום...

אני קוראת את ההודעות שלכם כבר המון זמן אבל היום אני באמת חייבת להגיב אחרי שקרה מה שרציתי שיקרה (ושגם ידעתי שיקרה, הודות לספוילרים שלא ממש התכוונתי לקרוא)... אלכס וטיי בייחד! כיף לי! MGIRL, זה לא היה כ"כ קרוב לפורנו, לא ראית כלום והם בטח התכוונו שלצופים תהיה הפתעה כי זו תמונה לא צפויה, בכל מקרה, אהבתי את הזוג החדש... אהבתי מאוד!!! רק רציתי להגיד גם שאני אוהבת מאוד את הפורום וזה אחד הפורומים הפעילים כאן אבל... למה אתם לא מפרסמים יותר תמונות של דיוויס? בנות, כנסו לפעולה...!
AMBER

BoSco

New member
אני גם שנאתי את הקטע ההוא..

אני שונא לראות אנשים שאני אוהב\מעריץ בסצינות עירום!!!! אה וברוכה הבאאאאאאההההההה

mgirl

New member
בדיוק! מה שהוא אמר!

קטע מעצבן... בכל אופן, דייוויס לא כזה חמוד... בוסקו כן...

Amber

New member
לא שנאתי את הקטע של אלכס ודיויס...

אהבתי את הקטע... מ-א-ו-ד1 חיכיתי לחיבור בין שניהם כ"כ הרבה זמן, ולמה אנשים כאן לא אוהבים את דיוויס? אם זה דיוויס או בוסקו... רק דיוויס.... טוב די עם הצרחות... AMBER

mgirl

New member
גם אני לא שנאתי את החיבור ביניהם...

פשוט את הדרך בה חיברו ביניהם... כאילו, לא מהר מדי?

Bavmorda

New member
אח אח אח – זה היה טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה פרק, איזה סיום, איזה פוזה – (ובצעקה: ) איזה גוף
אני מבינה שחלק מכם לא אהב את סיום הפרק של היום אבל אני כן. מה לעשות ?! מה שכן יוקאס היתה מאד סקסית עם הכובע, ו – BOCSO כרגיל שולט שאינו נשלט ! – אבל אלכס ודייויס (?) – איזו שלמות ביחד. מצאו יפה לסיים את הפרק. באופן עדין, לא גס ללא שום חלקי גוף שאבוי שנראה. אין כמו חיבוק
אין
נ.ב. ודייויס הנאיבי " אבל קרלוס לא פה ?!" אלק – איזה צחוק :J

kokoM

New member
פרק נחמד

אבל מה זה החסך הזה בבוסקו?? סצנה אחת בלבד?? לדעתי המצב בין ג´ואי, קים וג´ימי צריך להישאר כמו שהיה קודם וג´ואי צריך להמשיך לגור עם קים. קים היא באמת אמא טובה ולמרות הנפילה שלה, נראה לי שהיא רק התחזקה מזה. ל"סיימיון סז" קוראים "הרצל אמר"?? ממתי? אני מתה על הקקדו של קרלוס ("קאן יו סיי קרקר"?), בכלל כל הקטע שקרלוס חושב שטיי הומו- זה לא הגיוני. הוא היה צריך להבין כבר, לא? הסצנה הסופית של טיי ואלכס היתה יפה מ-א-ו-ד! למרות ה-אמממ-עור שהראו שם שאת זה הם לא ממש היו צריכים לנדב לנו והדילוג המרגיז על שלב-הנשיקה-הראשונה. ואם עדיין לא הזכרתי- בוסקו כוכב עליון!

fireworks

New member
גם הסוף היה טוב

ובכלל פרק טוב אל תהיו כאלה צדיקים לא ראו כלום וחיבוק זה טוב... -חוץ מזה שאל ל NYPD מותר לעשות (ועוד יותר)אז גם לאחרים מותר

Elicoz17

New member
אהבתי

את הקטע בסוף בין טיילור וטיי. כי אני מחבב את טיילור, מבין הנשים בסדרה - היא הכי בשבילי. היה פרק אחלה :)

למעלה