פרק 39~

star_female

New member
פרק 38 - המתחרים המובילים

"אני מבין שאתה מציק לי בשביל להירגע" היקארו כל כך התבגר *-* אני אוהבת את האווירה שכל האנשים שלא מכירים אחד את השני מדברים כי יש להם משהו משותף... מזכיר לי מפגשי פורום/כנסים ^^ (או לחילופין שיעורים באוניברסיטה הפתוחה XD) ציטוטי טויה~ "הוא בטח מוכשר. מעניין מה הוא חושב על שינדו" "זה בטח רק בראש שלי, אבל אני יכול לשמוע את שינדו מתקרב אלי" "אם הוא היה ברמה שלי, הייתי יכול ללמוד מהמשחק שלו נגד שינדו אם שינדו טוב כמוני" (בקטע הזה החלטתי שאני לא הולכת לכתוב את כל מה שיוצא מהפה של טויה בפרק XD) אוצ'י: "אם אני אהיה מקצוען נהיה יריבים" XDDD חלומות נעימים~ שינדו הוא היריב היחיד של טויה ^_^ הוא רוצה לעלות את הרמה של אוצ'י כדי לדעת מה הרמה של שינדו XD אוצ'י: "שינדו הפסיד היום" טויה: *קופץ* "הוא הפסיד? O_O" טויה מתחקר את אוצ'י על שינדו XDD אוצ'י: "אתה רוצה רק להשתמש בי כדי לגלות עד כמה שינדו טוב" XDD לפחות הוא לא טיפש... אני אוהבת את הפרקים האלה רק בגלל טויה~ אוצ'י כזה... מעצבן. XD היקארו: "אם לא תתרכז במשחק, תפסיד" *סאי מתעצבן* מגיע להיקארו >.> גם אם הוא יותר מרוכז סאי עדיין קורע אותו בלי למצמץ... המשחק נגד איסומי מחר *-*~

shui chan

New member
הקטע של "הוא הפסיד" ממש הצחיק אותי

הוא פשוט כל כך מופתע XD

Drizt

New member
לא הבנתי משהו...

למה כל פעם שהממושקף מפסיד הוא הולך לשרותים? מה יש לא מרוב לחץ עצירות? ויש לי בעיה רצינית אם שמות אז איך קראו לו?

calijuu

New member
הוא לא רוצה להפסיד.. אז הוא מסתגר

בשירותים.. ואני יכול להגיד לך שלנהג מונית של אקירה טוייה קראו ishimoto... לא זוכר איך קראו לטמבל ההוא :p הלוואי ויחנק..

shui chan

New member
כשהוא מסתגר בשירותים הוא פשוט

משחזר לעצמו את המשחק ובודק נקודות חולשה וחוזק.. הוא צריך להיות לבד אחרי הפסד :)

Reutgold

New member
סתם תינוק

לא יודע להפסיד בכבוד...(אוצ'י) איזה כיף שהוא ביום האחרון לבחינה נגד היקארו...היקארו יביא לו את ההפסד שיוציא אותו מהבחינה...

shui chan

New member
פרק חמוד ^__^

אקירה כל כך מותק עם חליפה *-* היקארו מפסיד רק כי היה חולה - גוו היקארו!! כולם מדברים על כמה שהוא השתפר ^__^~ ואקירה מתחיל לשמוע את הצעדים של היקארו מאחוריו הוא באמת כבר לא כל כך רחוק O: פרק חמוד ^___^ ואוצ'י.. הוא מסכן כזה.. אני מרחמת עליו X: הוא פשוט מפונק מידי ורגיל לקבל כל מה שהוא רוצה ולנצח.. הוא פשוט לא יודע לקבל הפסד.

Old Girl

New member
Helppppppp

מה ניסגר איתכם?? :[[ פספסתי את המשחק נגד איסומי אוווווווווו באסההההההה ספרו לי מה היה פליייז!!!!

star_female

New member
הוא לא נגמר עדיין בפרק של היום (39)

ים לפרק 39 ^^; בינתיים איסומי השתמש בכל הזמן שלו (ונשארה לו דקה לכל מהלך) והוא משחק נורא בזהירות ובלחץ נגד היקארו, אחרי שאוצ'י סיפר לו שטויה שאל אותו על היקארו וכולם אמרו שהיקארו השתפר. במהלך האחרון שהוא עשה הוא שם את האבן במקום הלא נכון והזיז אותה למקום שאליו הוא התכוון - שזו רמאות שגוררת הפסד טכני. היקארו שם לב לזה... ושם זה נגמר. ^^;

למעלה