פרק 381 >_>

UselessCds

New member
פרק 381 >_> ../images/Emo58.gif

כל כך ברור שבפרק הבא הם יעברו בפתאומיות לעניין אחר ופחות חשוב מהסיום של הפרק הנוחכי >_>

ANGELUSPIKE

New member
סופיילר...

יש לי הרגשה הזהות האמיתית של פיין זה או מינאטו או אוריצ`ימרו (אני אתן הסבר יותר מאוחר).

UselessCds

New member
אה? ../images/Emo58.gif

יודעים כבר ממזמן שזה מינאטו, פשוט לא ידעו מי מהם הוא הגוף האמיתי שלו, שזה כנראה מה שהולכים לגלות בהמשך... יותר מעניין למה כל אחד מהגופים שג'יראיה נלחם בהם הוא מישהו שהוא פגש בעבר...

UselessCds

New member
אה רגע ><

התבלבלתי, חשבתי שהתכוונת לנגאטו >< אם זה יהיה מינאטו זה באמת יהיה מפתיע, אבל לא נראה לי סביר ואני לא מבין גם איך זה יכול להיות אורוצ'ימארו, ראו בבירור את ססקה הורג אותו, וראו את קבוטו שאמר שהוא השתיל בתוכו את מה שנשאר מאורוצ'ימארו..

daniel si

New member
גם אני חושד ב...../images/Emo58.gif

אורוצ'ימורו כי אורוצ'ימורו וג'ראיה הם כמו נארוטו וסאסקה, ארק אנימיז, חברים ושונאים בו זמנית ... וסביר להניח שיש להם חוויות משותפות (עוד דבר זה שלא עמדו מספיק על הקשר של אורוצ'ימורו וג'ראיה) מאותה סיבה גם אני יכול להניח שזה מינאטו...אבל מינאטו מוצג לנו כל הזמן בתור דמות טובה , מן קדוש מעונה כזה שהקריב את חייו לטובת הכפר (ויצר את נארוטו בתור תופעת לוואי כזאת) אז קצת קשה לי עם מינאטו...אבל מי יודע

¥otamsh

New member
וואו 0-0

מינאטו... זה יהיה באמת מפתיע אם כן... זה לא נראה קשור יותר מדיי.... הכיוון של אורוצימארו... אני רואה ,אבל... איך? יעוד אחד? כמה אפשר? 0-0 נמאס.

lgmtk

New member
אם זה ../images/Emo58.gif

אורוצ'ימארו אני אהיה ממש מבואס. כמה אפשר כבר להיות איתו XD אני רוצה שזה יהיה אבא של נארוטו, הרביעי! לפחות שיהיה טיפה מעניין D:

למעלה