^_^
גם את הפרק הזה יש לי ביפנית~ שאורן: "אני... כבר ידעתי שהוא משקר!" XD מתוק "כתבתי על הלוח שאין לי בית ספר היום אז אני הולך לעבוד" "ואני באתי איתו" אוווו ^_^ (כמה טויה/יוקי בפרק אחד *_*) יוקי: "התותים האלה בשבילנו?" ביפנית הוא שאל אם זה בשבילו :X (זה עונה על השאלה שלך, אופיר?) יוקי, סאקורה, טומויו, שאורן, טויה, קאהו... *קולטת פתאום* אלוהים, איזה חיי אהבה מתוסבכים יש לדמויות בסדרה הזאת o_o; ריקה אמרה ביפנית שהיא תביא תותים לאדון טראדה :X לא ש"כיף להביא תותים למישהו שאוהבים"... קאהו~~ הקטע שהיא היתה על העץ היה חזק ^_^ "אז מה, אתה מכיר אותה מקודם, טויה?" (יוקי מקנא ^_^) "..." "לא הייתי צריך לשאול את זה?" "אני... כבר אספר לך על זה פעם" *___* מפתח קסם... לחשוב, סאקורה
את רק אומרת כל פעם "~מפתח~ המסתיר את כוחות החשיכה"... טויה: "בואו נזוז" יוקי: "אני אבוא איתכם!" ^_^ השיר ברקע... זה היה שיר (שולט... "פריזם" *_*) o.o; והוא גם נמשך כמעט עד סוף הפרק... נו טוב טויה ויוקי לבד בחוץ *-* "יוקיטו..." "מה קרה?" "........ אולי אחר כך." *_______* "אה? o.o" איזה מתוקים~~ ^__^ לגבי מה שטויה רצה להגיד לו, לדעתי הוא רצה לספר לו על קאהו, ולא להגיד לו עדיין שהוא אוהב אותו :X למרות שגם זאת אפשרות... ^^;