פרק 36!!!

סימית12

New member
../images/Emo58.gifאוי זה נראה כאילו טויה....

מאוהב בסאקורה
בקטע הוא לוקח אותה מבית ספר...

bonomami

New member
הוא יודע?!?!?!?!?! וואו!!! זה היה

מפתיע!!! ממתי הוא יודע!?!?

ExtreamGirl

New member
מ הא מפגר או משהו השאורן הזה?!

מה פיתאום בסוף כל קלפים יהיו שלו? ודרך אגב איך אני אוהבת שהוא אומר כזה אל האשששששש בוא ואהיה לעזריייייייייייייייייי חחחחחחחחח :)

SailoR VenuS

New member
קודם כל הוא לא מפגר.

ואולי הם באמת... כי הוא קרוב-רחוק משפחה של קלאו ריד.. או משו כזה o_O

OFIRB9

New member
סחרור סחרור סחרור!!!!

טויה כבר יודע!!!!!! יו איזה מאגניב!! >< ואיזה חיוך מתוק היה לו בסוף הפרק לי...בעעעע מה אני מדברת על לי!? הוא בקושי היה! טויה!! טויה הענק! טויה טויה טויה! תהרגו את קאהו!!!!! לא יכול להיות! טויה לא מאוהב בקאהו! לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלא!!!!! אגב שמתם לב שבכל יום התמונה של נדשיקו נראית אחרת? קלאוד...אה, חמוד...אבל היה יותר חמוד שלי נתן אותו לסאקורה, ואוף! חשבתי שהוא יתפוס אותה ויעזור לה ללכוד אותו! קרו ישן עם מיילין ולי בלילה? מסכן... הייתי בטוחה שכשהוא רב עם מיילין טויה יביט מהחלון ויראה אותו זז, אבל במקום זה הראו את לי בוהה בחלון של סאקורה ^^ עדיף פי 2 טוב פרק יבשושי אבל טויה חמוד :]

SailoR VenuS

New member
טויה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ולמה קרו היה עם מיילין ולי?

שסק לבן

New member
כן, התמונה של נדשיקו באמת משתנה.

אולי זה כמו בתמונות בהארי פוטר?

הוא אח שלה!!

פרק מדהים!! אני אוהבת שאת הקטע שאחת הדמיות חולה... ואיך לי ומיילין עזרו לה ודאגו לה ^^ פרק מדהים!!! והיה טעות שמתם לב שהתמונה של אמא של סאקורה מישתנה ... בהתחלה היא אחרת ובסוף היא אחרת... אמממ טויה היה כמו ילד קטן מתי שהוא אמר לאבא שלו שאמא שלו ביקרה ... ואיך קלף המראה חמוד ועזר לה ^^ ואיך זה שטויה יודע? והיתגלגלתי מצחוק מתי שטויה יסתכל על הקרו... אממ מה עוד מה עוד ... אה! טויה כבר סיפר ליוקיטו על המורה ... ועל כך שיש לו טלפטיה או משהו כזה ^^

אני לא חושבת שזאת טעות.../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אני חושבת שהם פשוט מחליפים כל הזמן את התמונה של נדשיקו.^^;

SailoR VenuS

New member
חחחח מיילין אפילו לא אוספת קלפים

אבל היא הייתה ממש חמודה היום בפרק ^__^

למעלה