פרק 36

Reutgold

New member
הוא לא התחיל לא מזמן

כבר עברה שנה מאז שהוא התחיל למרות שמההתפעלות של הדמויות האחרות ההתקדמות שלו יחסית לשנה היא גדולה.. טוב חלק גדול מזה שמור לסאי...הוא משחק איתו כל יום חוץ מזה סאי שחקן מעולה... ונכון סוף סוף היקארו רואה שמעריכים את המשחקים שלו ולא את של סאי אבל למה הוא חייב להשתמש בכאלה מילים "למחוק" מה סאי הוא איזה חפץ שאפשר סתם למחוק? הוא בן אדם...מת אבל בן אדם... אני מקווה שהיקארו יתנצל על זה או שסאי יגיב על זה איכשהו.. והתגובה של סו יון הייתה מוגזמת לדעתי...על מה הוא בוכה? הוא לא יודע להפסיד בכבוד?

Reutgold

New member
sincerely

"הרגשות שאני רוצה להביע עולים על גדותיהם, תחושת מבוכה שאי אפשר לתאר במילים, אין ספור פעמים התחלפו העונות מאז שנפגשנו האם אתה עוד זוכר את הלילות שהעברנו בשיחה?, במסע לעבר חלומותיי למדתי מהי יוהרה. אנו יוצאים למסעותיינו ודרכיינו נפרדות, איננו עוד כשהיינו, לא נפסיד בשנית ונמשיך לפסוע הלאה יהיה העתיד אשר יהיה כדי להתחזק עוד ועוד!."

yushi10

New member
א-ו-ף! ההיקארו הזה!../images/Emo46.gif

היה בא לי לתת לו כאפה! מי הוא חושב שהוא שמותר לו להעליב ככה את הבישבישון שלי;~; בכל מקרה לפי איך שאני מכירה את סאי הוא יחזיר לו אבל בסגנון ילדותי XD כמו "אני לא מדבר איתך!" *ויהיה לו פרצוף חמודי כזה כועס^-^* XD בכל מקרה לכל סוגדות סאי או סוגדי סאי למיניהם
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=17641

shui chan

New member
היאקרו הוא היקארו..

קודם כל.. ההתקדמות שלו באמת מדהימה.. שים לב שהוא משחק רק שנה והוא מצליח להתפתח ברמה יוצאת מהכלל - לא סתם אנשים מתפלאים מכישרון המשחק שלו. ובנוסף - אחרי שנה להצטרף ולהפוך לאינסאיי זה גם הרבה לדעתי. ובנוגע לחוסר רגישות שלו לגבי סאי כמו שאמרתי - היקארו הוא היקארו, זה לא כאילו הוא רוצה לפגוע בסאי.. אבל הוא באמת פרחח כזה ובשמחת הניצחון הוא לא ממש חושב על אנשים אחרים ומשתמש במילים לא ממש נחמדות. תאמין לי שהיקארו לא רוצה באמת למחוק את סאי, יכול להיות שבמשפט הזה הוא באמת מדגיש עד כמה חשוב לו להפוך להיות שחקן גדול בעצמו ושלא ימשיכו לראות כל הזמן את הצל של סאי - זה נראה לי טיבעי לגמרי. ובקשר לבכי של סו יןן זה בעצם סוג של פורקן. הוא נמצא באיזה משבר כבר כמה זמן.. ואחרי המשחק הזה.. אחרי שהוא מגיע להבנה כלשהי.. הוא כאילו מרגיש שוב חופשי לשחק.

star_female

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הכל

אמנם היקארו משחק עם סאי כל יום, אבל זו עדיין התקדמות מעולה. לקוראטה (שעדיין לא ראו אותו בסדרה אבל הזכירו את הדברים האלה) היתה התקדמות דומה בעזרת מורה מקצועי, אבל כולם עדיין חושבים שיש לו גם כישרון גדול בזכות ההתקדמות הזאת. ואני מאמינה שההתקדמות של היקארו היתה יותר גדולה. אפילו יון-סנסיי היה מופתע, והוא לא יודע אם להיקארו יש מורה או לא.

היקארו מאוד הרגיז אותי ../images/Emo41.gif

"אני אמחק אותך (סאי) גם מהראש של אקירה" ואז סאי אמר:"אני לא יודע למה אבל זה מעציב אותי" סאי בונבון שלי!! למה התאבדת?? יצאת דווקא על היקארו!!!!!!!!! אני כועסת..סליחה..אבל סאי נעלב מאוד והיקארו לא היה צריך לומר זאת!! לא ככה?

טוצית

New member
כע ככה =/../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אבל היקארו הוא חסר תאקט ממדרגה ראשונה XD לפחות הוא לא עשה את זה בכוונה כדי לפגוע =X

Noriko Chan

New member
בכיתי בסוף :X ../images/Emo142.gif

היקארו לפעמים כזה מגעיל :X לאמא שלו ולסאי :X אבל אני אוהבת אותו ^-^

Baka 1

New member
היקארו באקה

הוא ממש עיצבן אותי מיסכן סאי הוא כל כך חמוד והיקארו אוף באקה לא הצלחתי להפסיק ליצחוק ביגלל סו יון... אנוכי יודעת שזה פורקן והכל אבל זה היה מצחיק...

טוצית

New member
לא אהבתי ;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

סאי המסכן, היקארו ניהיה פחות נחמד =[ אני אוהפתותו הרבה פחות עכשיו =X בלי הקטע בסוף הוא היה יפע *-* אבלבל סאי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

shui chan

New member
אני לא מצליחה להבין למה היקארו פחות

נחמד עכשיו.. X: כאילו.. הוא באמת לא היה צריך להגיד שהוא רוצה שסאי יעלם וכל זה אבל שוב.. אין פה שוב כוונה אמיתית כזאת.. זה רק מראה את הרצון האמיתי של היקארו לשחק בעצמו ושיפסיקו לראות את הצל של סאי. הוא מפתח כלפי סאי איזו תחרותיות וטבעי שירצה "למחוק" אותו מראשו של המתחרה. הוא אוהב את סאי.. הוא לא רוצה שהוא יעלם :)

star_female

New member
אה, ו-../images/Emo58.gif...

לא נראה לי שכדאי להשתמש במילה "להיעלם" בהקשר הזה כשלא השתמשו בה עדיין בסדרה. זה יכול להכניס לאנשים רעיונות לראש. ... אני לא אשתמש בה, בכל מקרה. ^^;

star_female

New member
זה נורא נורא מוכר לי...

אבל אני לא זוכרת את ההקשר. ;; תזכירי לי? D:

Yosh Yosh

New member
הופיע פעמיים ../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה בפרק ששינדו היה צריך לשחק נגד אבא של טויה, וסאי רצה לשחק, אז שינדו התעצבן ואמר לו שישחק כשהוא יירדוף את הבחור השלישי. פעם שנייה בפרק 68, כשהיקארו נזכר בכל מני דברים ואז הוא נזכר שזה אחד הדברים שהוא אמר לו. למרות שאני כמעט בטוחה שהקטע היה קצת שונה בפלאשבאק ממה שהיה בפרק עצמו :-\

למעלה