פרק 36

koko123

New member
פרק נחמד ביותר../images/Emo194.gif../images/Emo9.gif

"משחק מרטיט לבבות" XDD כשסו יון הזה בכה הייתי על הריצפה מרוב צחוק XD בסוף הפרק כשסאי דיבר כמעט בכיתי T T השיר ביום התאים לסוף הפרק ^^

קטע שסו-יון בכה גרם גם לי רצון עז

ודחף פתאומי לפרוץ בבכי חסר מעצורים , וגם הקטע שהיה בסוף : היקארו :"ויום אחד , אני עוד אמחק אותך מהזיכרון של אקירה !" סאי *חושב*:'תמחק אותי ?היקארו ... למה אני מרגיש עצוב ? למה ?'

טוצית

New member
למה? ;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זה היה עצוב ;; כע אבל קצת מוזר XD הוא בוכה בשיהוקים, כמוני XPPPPPPPPPPP

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif פרק לא מובן למישהו שאין

לו מושג איך משחקים גו. "השם שלי שינדו היקארו!" *סאי עם פרצוף לאקשור* איזה סוף מתסכל.. הקארו הרגישXD

star_female

New member
אבל מאוד מעניין למי שיש לו מושג ^^

כל כך נהניתי מהמשחק הזה~ למרות שלא הבנתי הכל. בשביל להבין מה היקארו באמת עשה שם אני אצטרך לשבת על זה קצת. ^^;

star_female

New member
פרק 36 - Ore no na wa...

או בעברית- קוראים לי... יון-סנסיי מבולבל מופתע מההתקדמות המהירה של היקארו ^_^ "משחק מרטיט לבבות" ^^;; סאי~
"שינדו, זה היה מהלך טיפשי..." אבל מהלכים טפשיים שהופכים לגאוניים זו המומחיות של היקארו... D: והוא ניצח *_* היקארו גרם לעוד ילד לרצות להיות פרו XD "אתה פרחח על גבי הלוח" XD כל כך. אבל יש מישהו יותר חוצפן~ (תראו את הספיישל אחרי הסדרה
) היקארו שם לב שהמחמאה מכוונת אליו ^_^ "... היה נהדר כמו המשחק ההוא" ... :X היקארו: "אתה כבר לא קיים מבחינתו" "יום אחד אני אמחק אותך גם מראשו של טויה" סאי: "תמחק?" "למה אני מרגיש עצב?..." סאי
(את שאר המחשבות אני אשאיר למתי שהן יהיו רלוונטיות ^^; ) הפתיח החדש של גו גו איגו ^^

PENELO

New member
אמ"ג.... סאי ;~;

הוא כל כך חמוד .. וכל כך מסכן ...;~~~~; סאייי ;________________________;

Drizt

New member
../images/Emo10.gifלא הספקתי לראות

אווווווף!!! ראיתי מהאמצע כלומרכשההיקארו עשה את המהלך הגרוע אישית נהנתי מהמשחק פחות או יותר ממה שהבנתי טוב לא נורא אני אראה עוד מעט...

Reutgold

New member
איזה חסר רגישות

היקארו יכול להיות לפעמים~! הוא כבר שכח מי פתח לפניו את עולם הגו ומי לימד אותו!!! איזה מסכן סאי איך ריחמתי עליו מסכן אני מקווה שהוא לא ישתוק בפרק הבא! איך אני מתה על השיר סיום הוא כזה יפה עצוב כזה...אני אוהבת שירים עצובים.. sincerely של-dream

mikokikyo

New member
מישהו, משהו;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

אני חייבת עזרה...נרדמתי עשר דקות לפני שהתחיל היקאגו;;;;;;;;!!! יקולל הרגע שבו החלטתי לסיים את הספר ההוא בלילה, מה שנמשך עד הבוקר;; לא טוב לא לישון, נרדמים מוקדם מדי;; אנא, מישהו מוכן בבקשה להביא לי בדרך כלשהי, לא איכפת לי איך, את הפרק הזה? אני מתכוונת, אני לא אקרא את מה שכתוב פה מחשש לספוילרים, למרות שלפי השם של הפרק היקארו ניצח^^ אבלאבלאבל....למישהו יש את הפרק הזה והוא יכול איכשהו להביא לי אותו, בצורת פרק ביפנית עם תרגום לעיברית, או שאני פשוט אנמוק ואמות מרוב בכי? אנא;;

star_female

New member
יש ביפנית עם תרגום לאנגלית

באינטרנט. תסתכלי בקומונת הורדות.

harar8

New member
מסכן סאי:(

היקארו יכול להיות לפעמים חסר רגישות
וגם ריחמתי על סו יון

shui chan

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

איזה פרק חמוד :) היקארו באמת יכול להיות לפעמים חסר רגישות אבל.. אני מבינה אותו קצת.. הוא בדיוק מתחיל לנצח והלתקדם וכל זה.. טבעי שהוא יהיה מאושר ^^ אייי.. סאי
וסו יין חמוד דווקא ^___^ היקארו מחזיר לו את הרצון לנצח - גוו היקארו D: היקארו באמת מדהים בהתחשב בזמן שהוא משחק O: לפעמים אני שוכחת שהוא כאילו התחיל רק לא מזמן ולא מאז שהיה קטן ^___^

למעלה